- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.281
Bacim masallah harika gidiyorsun..amin canım inşallah 5 kilo aldım şimdiye kadar doğuma kaldı 75 gün bakalım kaç kilo daha alcam
Bolca meyve ye bende günde 3 öğün meyve yiyordum yoksa yemek falan çok az yiyordum canım istemiyordu hemen tıkanıyordum Şekerli şeyler canım çekmiyordu Abur cubur yemiyordum yoğurtlu bşy yerdim hergün yada gün aşırı 2 yumurta yedim hergün bide 3-4 öğün meyve başka bşy yapmadım önden gittiler hep ...
Sağol canım amin inşallahAy canim azaltmissin bayagi kilo da cok almamissin. Ne mutlu sana. Rabbim saglil i evlat kolay dogum verein insallah
canım ilk 3 ay bulantıdan kilo alamadim sonra yeme düzeni anca oluştu o 5 kiloyu 20 haftadan sonra aldım diyebilirim et balık tavuk çok yiyemedim eksi meyveler yedim genelde süt yoğurt ceviz ve muz yiyorum bebişlere yarasin diye birde ben hamile kalmadan önce diyet spor yapıyordum o dönem 2 öğün yiyordum halada 3 öğün yemek yemem sabah ve akşam üstü yerim arada atistirmaliklar var işte öyleBacim masallah harika gidiyorsun..
ben 7 kilo aldim ve 2 hafta senden geriyim
Peki sen nasil besleniyorsun?
Bide 75 gün demissin.. sezeryan icin doktor kacinci haftayi uygun gördü?
Biliyormusun normalde Nutella kavanozunu 2 günde yer bitirirdim hamileyken çikolatadan tiksindim:) mesela şuan deli gibi yerim kendimi tutuyorum :)Bunu uygulamak isterim lakin cikolata aski bi baska..hele nutella yok mu.. nemissiz ekmeksiz ye beni diyo...
Ne güzel sağlıkla al kucağına bebisleriniBende nasipse ikizlerimi bekliyorum hayirlisiyla canim...
Canım prego ibiza 2072 travel sistem ikiz bebek arabasını aldım. Görselini de ekledim..jeliboni canım kaçırdım sanırım mesajını hangi arabayı aldın sen?
Ben de bunu beğendim,iyi diyorsan internetten sipariş vermeyi düşünüyorumCanım prego ibiza 2072 travel sistem ikiz bebek arabasını aldım. Görselini de ekledim..
canım ilk 3 ay bulantıdan kilo alamadim sonra yeme düzeni anca oluştu o 5 kiloyu 20 haftadan sonra aldım diyebilirim et balık tavuk çok yiyemedim eksi meyveler yedim genelde süt yoğurt ceviz ve muz yiyorum bebişlere yarasin diye birde ben hamile kalmadan önce diyet spor yapıyordum o dönem 2 öğün yiyordum halada 3 öğün yemek yemem sabah ve akşam üstü yerim arada atistirmaliklar var işte öyle
doğum içinde doktor 36+0 da alırız daha beklemez dedi tabi erken gelmezler inşallah galiba tek yumurta monokoryonik olduğu için öyle dedi
Biliyormusun normalde Nutella kavanozunu 2 günde yer bitirirdim hamileyken çikolatadan tiksindim:) mesela şuan deli gibi yerim kendimi tutuyorum :)
Iyiyim guzelim cok şükür. Mide yanmalarini saymazsak daha iyiyim. Balon gibi sismeye devam :) sen nasilsin
Günaydın belirtileriniz nelerdi benim arada midem bulanıyor sadece başka belirtim yok bide karnınız ne zaman büyüdü
Benim 16 hafta olana kadar hiç belli olmadı karnım 16 dan sonra büyüdü. 20 haftalığım şuan ama tek bebeğe hamile olanların karnı bile benimkinden büyük. Bebeklee küçük mü Yoksa iç karnım mı geniş endişe ediyorum bazenGünaydın belirtileriniz nelerdi benim arada midem bulanıyor sadece başka belirtim yok bide karnınız ne zaman büyüdü
Ben 7 haftalık hamileyim yeniyim daha banada dua edin sağlıkla alın kucaginiza bebisleriniziBenim 16 hafta olana kadar hiç belli olmadı karnım 16 dan sonra büyüdü. 20 haftalığım şuan ama tek bebeğe hamile olanların karnı bile benimkinden büyük. Bebeklee küçük mü Yoksa iç karnım mı geniş endişe ediyorum bazen
çok tatlısınız sağlıkla gelsin bebisleriniz ben 7 haftalık hamileyim3 aylikkken 5 aylik gibiydim, 5 ayligim 7 aylik.gibiyim 9. Ayda balina gibi olcam
Ben 7
çok tatlısınız sağlıkla gelsin bebisleriniz ben 7 haftalık hamileyim
PembeHelvam guzelim kizimda bende se seker cikti. Diyet yaptim. Doktorum gozumu cok korkuttu. O yuzdeb diyete harfiyyen uydum. Bi sorun olmadi sukur. Sanirim normalde seker hastasi olanlarda tehlikeli. Insallqh cikmaz ama cikarsa dert etme sakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?