- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi marbling817
- #1.181
Arkadaşlar eşim herkese ikiz olcak demiş yaa çok sinirim bozuldu biz daha bırak kalbi duymayı yolku bile gormedik. Biri gelismezse kaybolursa falan açıkla dur insanlara offff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kişiye göre değişiyor sanırım kimisi hiç acımıyor diyor benim 3 gün kolum kalkmıyor yerindenMerhaba yine ben :) yarın tetanoz aşısı icin sağlık ocağına gidicem. Yaptıran var mı aranızda ağrı ateş falan yapiyo diyorlar doğru mu
Ahahha ben senin her halini severim kuzuuummm yavrularımın pembiş teyzesi, tüp bebek sürecinde desteğini üzerimizden hiç çekmeyen biricik pembişimizsin sen bizim
Sevincini paylaşmak istemiştir canım. İnşallah bir şey olmaz bebeklere. Ben de eşin gibiyim. Merhaba diyene ikiz bekliyorum diyorumArkadaşlar eşim herkese ikiz olcak demiş yaa çok sinirim bozuldu biz daha bırak kalbi duymayı yolku bile gormedik. Biri gelismezse kaybolursa falan açıkla dur insanlara offff
Arkadaşlar eşim herkese ikiz olcak demiş yaa çok sinirim bozuldu biz daha bırak kalbi duymayı yolku bile gormedik. Biri gelismezse kaybolursa falan açıkla dur insanlara offff
Hay cok yasa.. beni cok güldürdün bu "merhaba diyen herkese ikiz diyorum" diyisinleSevincini paylaşmak istemiştir canım. İnşallah bir şey olmaz bebeklere. Ben de eşin gibiyim. Merhaba diyene ikiz bekliyorum diyorum
Vallahi öyle:) çok samimi olmadığım erkek öğretmen arkadaşa dedim geçen gün avm de karşılaştıkHay cok yasa.. beni cok güldürdün bu "merhaba diyen herkese ikiz diyorum" diyisinle
Oooo bukadar zor bulunan çocuklar alamanyalara gönderilmez canım çok uzaksın şansına küs ben kaptım yakışıklılarıPembe'nin artik seninle bi isi Yok sekerim artik benim icin önemli olan bidik ile gidik.. sen cekil lütfen kenara... olana kadar lazimdin sen hele dogsunlar insallah saglicakla..
O zaman tamamen cikican hayatimdan
Ayrica Dmrz iki oglunu kapti ... hemen öyle damat dedi.. bitanesinin üzerine biz konmak istiyoruz ic güveysi alayim bidigi ben almanyaya
Ay ben minibüsteki Teyze maşallah hamilemisin dediğinde evet hemde ikiz diyorum nasıl bir görmemişlik yaşıyorsam herkese söyleyesim var şimdi Yen’i taşındığım apartmanda komşular beni görünce hamile olduğumu anlıyorlarmıdır acaba diye düşünmeye başladım şişko sanmasınlar bitanesi bi laf atsa hamilemisin dese hemde ikize dicemBen annem ve ablam disinde hic kimseye söylemedim
Milletin ayrica bilmesine gerek yok herseyi..
ama sen yinede
Moralini bozma canim.. esin sevincine söylemis.. güzel düsün.. gelissinler ikiside insaAllah saglicakla..
Tıpkı benAy ben minibüsteki Teyze maşallah hamilemisin dediğinde evet hemde ikiz diyorum nasıl bir görmemişlik yaşıyorsam herkese söyleyesim var şimdi Yen’i taşındığım apartmanda komşular beni görünce hamile olduğumu anlıyorlarmıdır acaba diye düşünmeye başladım şişko sanmasınlar bitanesi bi laf atsa hamilemisin dese hemde ikize dicem
Biz ikinci kan tahlilini yapıp katlanmayı fazla görünce hemen ailemize haber verdik hamileliğimi hemde daha dr a bile gitmeden değere görede ikiz büyük ihtimal belkide üçüz dedik tabi biz aramızda kalsın dediğimizde herkes çoktan duymuştu olmasaydıda biri tutunamadı diye bir kişiye söylesek herkes kulaktan kulağa öğrenirdi öyle bi fısıltı gazetesi ailemiz var boşver milleti siz sevincinizi yaşayınArkadaşlar eşim herkese ikiz olcak demiş yaa çok sinirim bozuldu biz daha bırak kalbi duymayı yolku bile gormedik. Biri gelismezse kaybolursa falan açıkla dur insanlara offff
Afiyet olsun canım abartmamak şartıyla yiyebilirsin. Ev yapımı hamburgerciler var onlara git rahat rahat ye bence, elbiseyi de ben 2Xl aldım valla rahat rahat giyiyorum salaş moddayım :)Ya ben cipsde yedim pizzada yedim kola fantada içtim Canım ne istediyse tadımlık olarak abartmadan yedim içtim valla şimdi gözümün önünde hamburger var normalde hiç sevmem bi arada güvendiğim biryerden onu yiyeceğim
Hahahah kapılara duvarlara çarpacak kadar diyosun yarın avm ye gittiğimde elbise almayı düşünüyorum kendime ama bedeni napsam biraz büyükmü alsam onu bilemiyorum
Pembe'nin artik seninle bi isi Yok sekerim artik benim icin önemli olan bidik ile gidik.. sen cekil lütfen kenara... olana kadar lazimdin sen hele dogsunlar insallah saglicakla..
O zaman tamamen cikican hayatimdan
Ayrica Dmrz iki oglunu kapti ... hemen öyle damat dedi.. bitanesinin üzerine biz konmak istiyoruz ic güveysi alayim bidigi ben almanyaya
Canım ben de normalde m ya da l giyerdim. H&M hamile koleksiyonunda güzel şeyler buldum 2Xl aldım bazılarını, o kadar bol ki giyince hamile olduğum anlaşılmıyor. Başka ne giyersem giyeyim anlaşılıyor göbeğim. Okulda öğrencilere söylememek için bol almıştım ama artık gerek kalmadı evde giyiyorumjeliboni 2xl mı ben şimdiye kadar m beden alıyodum şimdi L mı XL mı alsam diye düşünüyordum denemeyede üşeniyorum neyse yarın ikiz annesi bi arkadaşımla sinemaya gidicez çıkışta onunla alışveriş yaparım o fikir verir bari 10senede geçse hamileliğinin üzerinden sonuçta deneyimli
Olsun canım lcw zaten başlı başına yeter emin ol :))Bizim buradaki avm de ne H&M nin ne kotonun nede defaktonun hamile koleksiyonu yok sadece lcw nin var o yüzden ben hamile reyonu değilde normal reyonlardan bakıcam elbise büyük beden