• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Arkadaşlar eşim herkese ikiz olcak demiş yaa çok sinirim bozuldu biz daha bırak kalbi duymayı yolku bile gormedik. Biri gelismezse kaybolursa falan açıkla dur insanlara offff :sinirli:

Ahahha ben senin her halini severim kuzuuummm:KK68: yavrularımın pembiş teyzesi, tüp bebek sürecinde desteğini üzerimizden hiç çekmeyen biricik pembişimizsin sen bizim :KK68:

Pembe'nin artik seninle bi isi Yok sekerim artik benim icin önemli olan bidik ile gidik.. sen cekil lütfen kenara... olana kadar lazimdin sen :KK70::KK70:hele dogsunlar insallah saglicakla..
O zaman tamamen cikican hayatimdan :KK70:
Ayrica Dmrz Dmrz iki oglunu kapti ... hemen öyle damat dedi.. bitanesinin üzerine biz konmak istiyoruz:KK70: ic güveysi alayim bidigi ben almanyaya:KK70:

Arkadaşlar eşim herkese ikiz olcak demiş yaa çok sinirim bozuldu biz daha bırak kalbi duymayı yolku bile gormedik. Biri gelismezse kaybolursa falan açıkla dur insanlara offff :sinirli:
Sevincini paylaşmak istemiştir canım. İnşallah bir şey olmaz bebeklere. Ben de eşin gibiyim. Merhaba diyene ikiz bekliyorum diyorum:KK45:

Ben annem ve ablam disinde hic kimseye söylemedim :KK75:
Milletin ayrica bilmesine gerek yok herseyi..
ama sen yinede
Moralini bozma canim.. esin sevincine söylemis.. güzel düsün.. gelissinler ikiside insaAllah saglicakla..

Pembe'nin artik seninle bi isi Yok sekerim artik benim icin önemli olan bidik ile gidik.. sen cekil lütfen kenara... olana kadar lazimdin sen :KK70::KK70:hele dogsunlar insallah saglicakla..
Ayrica Dmrz Dmrz iki oglunu kapti ... hemen öyle damat dedi.. bitanesinin üzerine biz konmak istiyoruz:KK70: ic güveysi alayim bidigi ben almanyaya:KK70:
Oooo bukadar zor bulunan çocuklar alamanyalara gönderilmez canım çok uzaksın şansına küs :KK70: ben kaptım yakışıklıları :KK70:

Ben annem ve ablam disinde hic kimseye söylemedim :KK75:
Milletin ayrica bilmesine gerek yok herseyi..
ama sen yinede
Moralini bozma canim.. esin sevincine söylemis.. güzel düsün.. gelissinler ikiside insaAllah saglicakla..
Ay ben minibüsteki Teyze maşallah hamilemisin dediğinde evet hemde ikiz diyorum :KK70::KK70: nasıl bir görmemişlik yaşıyorsam herkese söyleyesim var :KK73: şimdi Yen’i taşındığım apartmanda komşular beni görünce hamile olduğumu anlıyorlarmıdır acaba diye düşünmeye başladım şişko sanmasınlar :KK70: bitanesi bi laf atsa hamilemisin dese hemde ikize dicem :KK70::KK70:

Ay ben minibüsteki Teyze maşallah hamilemisin dediğinde evet hemde ikiz diyorum :KK70::KK70: nasıl bir görmemişlik yaşıyorsam herkese söyleyesim var :KK73: şimdi Yen’i taşındığım apartmanda komşular beni görünce hamile olduğumu anlıyorlarmıdır acaba diye düşünmeye başladım şişko sanmasınlar :KK70: bitanesi bi laf atsa hamilemisin dese hemde ikize dicem :KK70::KK70:
Tıpkı ben:KK70:

Biz ikinci kan tahlilini yapıp katlanmayı fazla görünce hemen ailemize haber verdik hamileliğimi hemde daha dr a bile gitmeden değere görede ikiz büyük ihtimal belkide üçüz dedik :KK70:tabi biz aramızda kalsın dediğimizde herkes çoktan duymuştu :KK70: olmasaydıda biri tutunamadı diye bir kişiye söylesek herkes kulaktan kulağa öğrenirdi :KK70: öyle bi fısıltı gazetesi ailemiz var boşver milleti siz sevincinizi yaşayın :KK66:

Ya ben cipsde yedim :olamaz: pizzada yedim:olamaz: kola fantada içtim :olamaz: Canım ne istediyse tadımlık olarak abartmadan yedim içtim valla :olamaz: şimdi gözümün önünde hamburger var normalde hiç sevmem bi arada güvendiğim biryerden onu yiyeceğim :kk77::olamaz:
Hahahah kapılara duvarlara çarpacak kadar diyosun :KK70: yarın avm ye gittiğimde elbise almayı düşünüyorum kendime ama bedeni napsam biraz büyükmü alsam onu bilemiyorum
Afiyet olsun canım abartmamak şartıyla yiyebilirsin. Ev yapımı hamburgerciler var onlara git rahat rahat ye bence, elbiseyi de ben 2Xl aldım valla rahat rahat giyiyorum salaş moddayım :)

Wuhhuuu oğluşlarım kıymete bindiiii :D panik yok kızlar yavruşlarım hepinize yeter önce davranan kazanır :D alamanyalara hiç gönderemem ama onu söyliyim kaynanalık yapiiim hemen:sinirli:

Kızlar şaka bi yana Çok merak ediyorum yavrularım nasıl olacak kime benzeyecek huyları nasıl olacak ses tonları nasıl olacak filan kafamda deli sorular :KK51:

Bu arada internetten sipariş vermiştim kitaplarım sonunda gelmiş kızlar hemen okumaya başladım siz de alın okuyun çok keyifli bu kitap :)

Eklentiler

• D0F945E3-0A9B-4247-A402-BD2C1CEB7567.jpeg
    D0F945E3-0A9B-4247-A402-BD2C1CEB7567.jpeg
    42,9 KB · Görüntüleme: 59
jeliboni jeliboni 2xl mı o_O ben şimdiye kadar m beden alıyodum şimdi L mı XL mı alsam diye düşünüyordum denemeyede üşeniyorum neyse yarın ikiz annesi bi arkadaşımla sinemaya gidicez çıkışta onunla alışveriş yaparım o fikir verir bari :KK53: 10senede geçse hamileliğinin üzerinden sonuçta deneyimli :KK45:

Bu arada kızlar bebekleriniz kaç gr lardı son gittiğinizde yani hangi haftada kaç gr?
Ben dün gittim 20+5 de biri gününde gözüküyor 331gr, diğeri 19+5 gözüküyor 291gr

Ah canim o modelden bi tanede bende cat. Adam birak soylemeyi direk whatus durumuna yazdi ikizler geliyor diye.bende millet nerden biliyor surekli hayirli.olsum diye merak ediyorum

Ah canim o modelden bi tanede bende var. Adam birak soylemeyi direk whatus durumuna yazdi ikizler geliyor diye. Duyar duymaz nereeyse. bende millet nerden biliyor surekli hayirli.olsum diye merak ediyorum

jeliboni jeliboni 2xl mı o_O ben şimdiye kadar m beden alıyodum şimdi L mı XL mı alsam diye düşünüyordum denemeyede üşeniyorum neyse yarın ikiz annesi bi arkadaşımla sinemaya gidicez çıkışta onunla alışveriş yaparım o fikir verir bari :KK53: 10senede geçse hamileliğinin üzerinden sonuçta deneyimli :KK45:
Canım ben de normalde m ya da l giyerdim. H&M hamile koleksiyonunda güzel şeyler buldum 2Xl aldım bazılarını, o kadar bol ki giyince hamile olduğum anlaşılmıyor. Başka ne giyersem giyeyim anlaşılıyor göbeğim. Okulda öğrencilere söylememek için bol almıştım ama artık gerek kalmadı evde giyiyorum :D

Bizim buradaki avm de ne H&M nin ne kotonun nede defaktonun hamile koleksiyonu yok :duduk: sadece lcw nin var :63: o yüzden ben hamile reyonu değilde normal reyonlardan bakıcam elbise büyük beden

Bizim buradaki avm de ne H&M nin ne kotonun nede defaktonun hamile koleksiyonu yok :duduk: sadece lcw nin var :63: o yüzden ben hamile reyonu değilde normal reyonlardan bakıcam elbise büyük beden
Olsun canım lcw zaten başlı başına yeter emin ol :))

Ya da belki sadece gebe mağazaları vardır onları araştır. Hatta ankarada Gebe diye bi mağaza var sadece hamile kıyafeti satıyor ama fyatlar ateş pahası.. en fazla 3-4 ay giyeceğimiz kıyafetlere o kadar para vermek bana saçma geliyor açıkçası. Çoluğumun çocuğumun rızkından çalıyormuşum gibime geliyor :D
O yüzden git lcw.ye doldur sepeti uygun fiyata :)
Ben o gün defacto’dan bi kot etek aldım hamileler için 16 tl’ye. Çok kaliteli çok güzel duruyor herkes bayıldı.. benzer etek Gebe mağazasında 180 tl..

Back