• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

:KK70::KK70::KK70:
Harikaymissss...
bende o kadar aldim canim :KK22:
Bide hafta ilerledikce dünyalari yiyesim var..... :KK70:
doktorum kesinlikle diyet yapmamami ama dengeli ve saglikli beslenmemi söyledi...
sanirim nutellayi ekmeksiz ye demek istedi....:KK70:
Kesinlikle öyle demek istemiş bence :D

İştahım çok açık sürekli bişeyler yemek istiyorum.. bi de artık evdeyim ya sürekli ye iç yat modundayım. Çalışıyorken yemek yemeye fırsat bulamıyordum şimdi onun acısını çıkarıyorum sanırım :dondurma:

9 kg almakla yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi. Kendimi duba gibi hissetmeye başladım çünkü:KK51:

Canım zorunlu değil bildiğim kadarıyla. Bebeğin bütün organlarını tüm kan akışını ve sağlıklı olup olmadığını her şeyi analiz ediyorlar. Bu gerekli bence çünkü mesela benim bebeklerimden birinin göbek kordonunda beslenme kanalı damarı eksik. Bunu gördüğü an doktorum hemen yenidoğan yoğunbakım doktorunu aradı bu bilgiyi paylaştı ve doğum anında hazır bulunmaları gerektiğini söyledi.
Yani önceden tespit edilen durumun önlemini alabiliyorlar.
Bebeklerin ilerideki hayatı için bilgiler verebiliyorlar. Benimkilerin beyindeki kordinasyon merkezi iyi durumdaymış ve kesin sayısalcı olacaklar dedi doktor :KK70:
Bakalım ilerleyen yıllarda görcez :)
Hayırlısı olsun :) o zaman bnde gireyim ultrason a teşekkür ederim cevabınız için peki bebek başına ücret alınıyor diye duydum doğru mu

Hayırlısı olsun :) o zaman bnde gireyim ultrason a teşekkür ederim cevabınız için peki bebek başına ücret alınıyor diye duydum doğru mu
Evet normalde 240 tl idi iki bebek olunca 480 tl istediler. Bir saat civarında sürüyor çok detaylı şekilde inceleniyor bebekler

Kesinlikle öyle demek istemiş bence :KK70:

İştahım çok açık sürekli bişeyler yemek istiyorum.. bi de artık evdeyim ya sürekli ye iç yat modundayım. Çalışıyorken yemek yemeye fırsat bulamıyordum şimdi onun acısını çıkarıyorum sanırım :dondurma:

9 kg almakla yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi. Kendimi duba gibi hissetmeye başladım çünkü:KK51:

Duba gibimi?oda bisey mi canim.. ben kendimi deniz aygiridan balinaya dönüsmüs gibi hissediyorum... :dondurma:

Allah Allah bu ne ya adım attığın şeyde para. Napalm bebislerimiz sağlıklı olsun onlara güzel baksınlar da gerisi önemli değil artik

Aynen oyle canım cok takmiyorsun ilk duyunca bi sok olduk toplam 600 lira. Ama artik herseyi paraya cevirmeye başladılar. Onlarin saglik haberleri gelsin insallah da giden paramiz olsun.

Aynen oyle canım cok takmiyorsun ilk duyunca bi sok olduk toplam 600 lira. Ama artik herseyi paraya cevirmeye başladılar. Onlarin saglik haberleri gelsin insallah da giden paramiz olsun.
Evet canım fırsatçılık yapıyorlar. Sağlıklı sıhhatli hamilelik sağlıklı sıhhatli bı doğum nasip eder inşallah Allah hepimize

:KK70: ocak şubat gibi halimizi düşünemiyorum o zaman :KK70: :KK70:

Kızına olan hamileliğinde toplam kaç kilo almıştın canım?

14 .. dogumdan sonra 9u gitti.. 5i hediye kaldi :-) onuda sporla verdim.. tedaviye kilolu baslamak istemedim.. 58 ile hamile kalmistim kizima.. 52 ye düstüm tedaviden önce ... bu isi insallah en fazla 18 kilo ile kapatiriz ya :-)

Kızlar günaydın..
Şimdiden 9 kg almış bir ikiz anası olarak süper bi formül buldum :KK70:

https://instagram.com/p/Bask9vGjqSF/

Bebekleri yatırın anakucağına sonra gitsin kilolar :KK70:
Ben 6kilo aldım ya karnımda aman aman Yok millet hiç ikiz gibi değilsin diyor:110: sinirim bozuluyor hergün tartılıyorum 100gr alsam seviniyorum o_O ama çokda yiyemiyorum eşim kızıyor napıyosun diyetmi yapıyorsun çok az yiyorsun diye ama yok almıyor midem hazmedemiyorum

14 .. dogumdan sonra 9u gitti.. 5i hediye kaldi :-) onuda sporla verdim.. tedaviye kilolu baslamak istemedim.. 58 ile hamile kalmistim kizima.. 52 ye düstüm tedaviden önce ... bu isi insallah en fazla 18 kilo ile kapatiriz ya :-)
Ay valla ben hesap yapmayı bıraktım homili gırtlak yiyorum :D

Ben 6kilo aldım ya karnımda aman aman Yok millet hiç ikiz gibi değilsin diyor:110: sinirim bozuluyor hergün tartılıyorum 100gr alsam seviniyorum o_O ama çokda yiyemiyorum eşim kızıyor napıyosun diyetmi yapıyorsun çok az yiyorsun diye ama yok almıyor midem hazmedemiyorum
Ayy o da güzelmiş kuzum ben dünyaları yiyorum bi saat sonra yine açım :D
Bi de şimdi evde olunca bildiğin mutfak kurdu oldum gir çık bişey ye modundayım.. 6 kg normal takma kafana, anormal olan bizimkisi :D
Göbek büyüklüğüne gelince kadir çöpdemirle yarışır pozisyona gelmek üzereyim :D

Ilk hamilelikte göbek cikmiyo öyle.. ikizde olsa.. hiiiic moralini bozma canisi... son 2 ayda baya bi cikar :-)

Ay valla ben hesap yapmayı bıraktım homili gırtlak yiyorum :KK70:

Ayy o da güzelmiş kuzum ben dünyaları yiyorum bi saat sonra yine açım :KK70:
Bi de şimdi evde olunca bildiğin mutfak kurdu oldum gir çık bişey ye modundayım.. 6 kg normal takma kafana, anormal olan bizimkisi :KK70:
Göbek büyüklüğüne gelince kadir çöpdemirle yarışır pozisyona gelmek üzereyim :KK70:

Göbegimle sev beni...:dondurma: (not: balina anne):KK70:

Ay valla ben hesap yapmayı bıraktım homili gırtlak yiyorum :KK70:

Ayy o da güzelmiş kuzum ben dünyaları yiyorum bi saat sonra yine açım :KK70:
Bi de şimdi evde olunca bildiğin mutfak kurdu oldum gir çık bişey ye modundayım.. 6 kg normal takma kafana, anormal olan bizimkisi :KK70:
Göbek büyüklüğüne gelince kadir çöpdemirle yarışır pozisyona gelmek üzereyim :KK70:
Amaaan boşver ye ben 5sene boyunca hamile kalınca boğulurcasına yemek yemeyi :kk77: 30kg almayı :olamaz: herşeyi aşerip millete eziyet etmeyi hayal ettim ve şuan hiç birini yapamıyorum :kızgın:

Tek
Ilk hamilelikte göbek cikmiyo öyle.. ikizde olsa.. hiiiic moralini bozma canisi... son 2 ayda baya bi cikar :-)[/QU
Geçen hastanede arkadaşımla karşılaştım benden 2hafta önde ve daha büyük göbeği var :( ee ben ikizim daha çok olsun istiyorum :olamaz::KK48:

Merhaba yine ben :) yarın tetanoz aşısı icin sağlık ocağına gidicem. Yaptıran var mı aranızda ağrı ateş falan yapiyo diyorlar doğru mu

Göbegimle sev beni...:dondurma: (not: balina anne):KK70:
Ahahha ben senin her halini severim kuzuuummm:KK68: yavrularımın pembiş teyzesi, tüp bebek sürecinde desteğini üzerimizden hiç çekmeyen biricik pembişimizsin sen bizim :KK68:

Amaaan boşver ye ben 5sene boyunca hamile kalınca boğulurcasına yemek yemeyi :kk77: 30kg almayı :olamaz: herşeyi aşerip millete eziyet etmeyi hayal ettim ve şuan hiç birini yapamıyorum :kızgın:

Aynılarını ben de hayal etmiştim canım, hiçbir şeyi kısıtlamadan sürekli yiyeceğim diye hayal kuruyordum ama bun sefer de bebişlerime kıyıp yiyemiyorum zararlı şeyler.. ne zamandır şu reklamlarda gördüğüm fırından cips çekiyor canım ama yemeye cesaret edemiyorum.. yavrularımın sağlığı için tutuyorum kendimi napiyim

Sen göbeğin için üzülme, şundan en fazla 20 gün sonra çok şaşıracaksın bir anda büyüyor. İlerleyen zamanlarda göbeğimizle ilerdeki mesafeyi hesaplayamayıp kapılara duvarlara çarpıcaz daha :D

Ahahha ben senin her halini severim kuzuuummm:KK68: yavrularımın pembiş teyzesi, tüp bebek sürecinde desteğini üzerimizden hiç çekmeyen biricik pembişimizsin sen bizim :KK68:

Aynılarını ben de hayal etmiştim canım, hiçbir şeyi kısıtlamadan sürekli yiyeceğim diye hayal kuruyordum ama bun sefer de bebişlerime kıyıp yiyemiyorum zararlı şeyler.. ne zamandır şu reklamlarda gördüğüm fırından cips çekiyor canım ama yemeye cesaret edemiyorum.. yavrularımın sağlığı için tutuyorum kendimi napiyim

Sen göbeğin için üzülme, şundan en fazla 20 gün sonra çok şaşıracaksın bir anda büyüyor. İlerleyen zamanlarda göbeğimizle ilerdeki mesafeyi hesaplayamayıp kapılara duvarlara çarpıcaz daha :KK70:
Ya ben cipsde yedim :olamaz: pizzada yedim:olamaz: kola fantada içtim :olamaz: Canım ne istediyse tadımlık olarak abartmadan yedim içtim valla :olamaz: şimdi gözümün önünde hamburger var normalde hiç sevmem bi arada güvendiğim biryerden onu yiyeceğim :kk77::olamaz:
Hahahah kapılara duvarlara çarpacak kadar diyosun :KK70: yarın avm ye gittiğimde elbise almayı düşünüyorum kendime ama bedeni napsam biraz büyükmü alsam onu bilemiyorum

Back