• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ahh canım o kendime alamama durumu bendede var hatta çevremdeki hamilelerin kıyafetlerini topladım şimdiye kadar onları giydim ama hepsinin bacak kısmı dar gelmeye başladı bide yazlıklardı hep mecbur kışlık birşeyler almam gerekiyor :KK43: salopet lcw de 80₺ idi bulabilirsem
Aynen canım ben de ablamdan aldım bir sürü hamile kıyafeti :) daha doğuma kadar bişey almam gerekmez, bi tek emzirme sütyeni ve emzirme atletine ihtiyacım var ama onu da gönlüme göre bulamadım. Bakmadığım yer kalmadı, Dagi, H&M, Penti, Koray... nereye olursa baktım ama benim D cup memeler daha da büyüdü şimdi hiçbişey olmuyor :işsiz:

Kızlar mibademciklerim çok şişmiş yutkunamıyorum, nefes alamıyorum, çok afedersiniz devamlı midemden Acısu geliyor ve balgam atıyorum ama bu sırada ben benlikten çıkıyorum Ne yapmam gerekiyor :(

Kızlar mibademciklerim çok şişmiş yutkunamıyorum, nefes alamıyorum, çok afedersiniz devamlı midemden Acısu geliyor ve balgam atıyorum ama bu sırada ben benlikten çıkıyorum Ne yapmam gerekiyor :KK43:
Geçmiş olsun ya :110: çok kötü durumdaysan brslenemiyosan ateşin falan cikiyosa mecbur antibiyotik iccen gebelik kategorisi b olanlardan. Hiç duyulmuş bı zararları yok ama hastalığın bebeğe zararı var o kesin. Yat dinlen boğazın için biz hep bala limon damlatip bir kaşık yutariz tahrişi öksürüğü engeller. Ama balgama ne eder bilemiyorum

Kızlar mibademciklerim çok şişmiş yutkunamıyorum, nefes alamıyorum, çok afedersiniz devamlı midemden Acısu geliyor ve balgam atıyorum ama bu sırada ben benlikten çıkıyorum Ne yapmam gerekiyor :KK43:
Dünüüüürrrr geçmiş olsuunnn
Boğaz yumuşatıcı ve balgam söktürücü harika bi tarifim var:
Sütü ocağa al içine yarım tatlı kaşığı karabiber koy, karıştırarak kaynat. En son içine bolca bal koy. Onu sıcak sıcak iç. Biraz acı olur tadı, insana sıcak bastırır ama Göğsünü ve boğazlarını çok iyi yumuşatacaktır inan bana..

Dünüüüürrrr geçmiş olsuunnn
Boğaz yumuşatıcı ve balgam söktürücü harika bi tarifim var:
Sütü ocağa al içine yarım tatlı kaşığı karabiber koy, karıştırarak kaynat. En son içine bolca bal koy. Onu sıcak sıcak iç. Biraz acı olur tadı, insana sıcak bastırır ama Göğsünü ve boğazlarını çok iyi yumuşatacaktır inan bana..
Süt karabiber ve bal üçlüsü bir arada diyosun :kusmuk: kız içilirmi o :olamaz: neyse ben önce nanelimon içip midemi düzelteyim sonrada onu deneyeyim o_O

Geçmiş olsun ya :110: çok kötü durumdaysan brslenemiyosan ateşin falan cikiyosa mecbur antibiyotik iccen gebelik kategorisi b olanlardan. Hiç duyulmuş bı zararları yok ama hastalığın bebeğe zararı var o kesin. Yat dinlen boğazın için biz hep bala limon damlatip bir kaşık yutariz tahrişi öksürüğü engeller. Ama balgama ne eder bilemiyorum
Bak bu iyiymiş bala limon onuda deneyeyim

Bi dene şifasını görünce anlarsın ne demek istediğimi, yılların tarifi bu ey gidiii :)))
Allahım torunlarına bakmaya hazırlanan kocakarı :KK70::KK70: bizim zamanımızda ilaçmı vardı doktormu vardı hemen öle gidelim kendi doktorumuz kendimizdik falan diyecen birazdan dünürüm :KK70::KK70:tamam en son çare onu denicem o_O midem zaten hassas ya şuan güvenemedim kendime

Allahım torunlarına bakmaya hazırlanan kocakarı :KK70::KK70: bizim zamanımızda ilaçmı vardı doktormu vardı hemen öle gidelim kendi doktorumuz kendimizdik falan diyecen birazdan dünürüm :KK70::KK70:tamam en son çare onu denicem o_O midem zaten hassas ya şuan güvenemedim kendime
Ahahaha her an o moda bağlayabilirim bak evde oturmak bana yaramıyor :D
Bir elimde örgüm bir elimde ıhlamur tv karşısında gün boyu pinekleye pinekleye böyle oluyo insan işte :D :D

Ben
Insallah canim amin bende yarin kalp atisini duymaya gitcem allah nasip ederse[/QUO
Mrb canım bende 13 haftalık ikizlere hamileyim bende de aynı sorunlar var hala kusmalar istahsizliklar 3 buçuk ayda 4 kilo verdim ilaçları icemiyorum malesef çok zor geçiyor
Allah yardimcin olsun canım bebislerini hayırlısıyla ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin .. insaAllah bu zorlu dönemleri çabucak atlatirsin ..bende gebelik doktor ikiz dedi ve tek yumurta ikizi imiş amaboro kız biri erkek nasıl oluyor anlamadım ..

Gecmis olsun canim..
harika 2 tarifte benden canisi..

Siyah turp ve bal.. saracoglunun.. google de bi bak canim turbun icini oyup yapiyorsun...

Birde yine saracogludan aksamdan 1
Yemek kasigi bal ile bir sogani cam kapali kavanoza koyup her sabah 1 tatli kasigi iciyorsun..

Sifa olsun..

Ben

Allah yardimcin olsun canım bebislerini hayırlısıyla ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin .. insaAllah bu zorlu dönemleri çabucak atlatirsin ..bende gebelik doktor ikiz dedi ve tek yumurta ikizi imiş amaboro kız biri erkek nasıl oluyor anlamadım ..
Biraz zor bir kiz bir erkrk tek yumurta ikizlerinde..

Anakucakları pusetler tüm aksesuarlar(yağmurluk sineklik kışlık koruma aparatları vb) hepsi dahil 2.400e aldım canım. Ankara Babymall’den aldım. Senin bebişler tek yumurta mı çift yumurta mı? Cinsiyetleri belli oldu mu? :)
Benim tüp bebek çift yumurta ikizleri biei erkek diğeri göstermiyor 3 haftadır

Anakucakları pusetler tüm aksesuarlar(yağmurluk sineklik kışlık koruma aparatları vb) hepsi dahil 2.400e aldım canım. Ankara Babymall’den aldım. Senin bebişler tek yumurta mı çift yumurta mı? Cinsiyetleri belli oldu mu? :)
Canım bi kaç birşey daha soracagım. Istanbul yolundan mı aldın. Oda falan baktınmı hiç benim kafamda istediğim bi model var.daha erken ama anca 15 tatilde hepsini bir alacagım.Allah nasip ederse o günleri bebişlerimle

jeliboni jeliboni bu tarz dolaplı düşünüyorum bu pahalıda daha uygun bulabilirsem tabi
Screenshot_20171027-184842.png

Kızlar Merhaba . 8 haftalik hamileyim çift yumurta. Geçen gün acik kirmizi kanama leke şeklinde peçeteye gelmişti doktora gittim kilo verdiğimi de söyleyince tiroid testi istedi. tiroid fazla çalışıyor mus TSH 0.6 çıktı . Ikiz diye Olabilir mi acaba bu sorunu yaşayan varmı aranızda moralim cok bozuldu ..

Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum canım evet istanbuk yolundan aldım. Bebek odası bi kaç yere baktım, pierre cardinin bi modelini beğendim 5000 tl civarıydı. Şuan için bebek odası alıp almama konusunda kararsızım ama haftasonu sitelere gidip bakacağız eşimle. Orada daha uyguna bulabileceğimi düşünüyorum.
Gösterdiğin dolap da gayet işlevsel duruyor. İç hacmini büyük bi dolap seçmemiz lazım sonuçta iki bebek içib kullanacağız.
Benim evde boş bi odam yok malesef, 3 oda evim ama biri çalışma odası orayı bozamam büyük kütüphanem filan var. Diğeri giyinme odası ve bir de yatak odam var işte. Giyinme odasını bozmam gerekecek bebek odası yapmak için.. ütümü flan da o odada yapıyorum çok amaçlı bi oda benim için. O yüzden ilk başta bebek odası yapmayabilirim. Yatak odamda büyük alan var. Oraya iki beşik bir şifonyer koydum mu ilk yılı idare edebilirim sanırım...

Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum canım evet istanbuk yolundan aldım. Bebek odası bi kaç yere baktım, pierre cardinin bi modelini beğendim 5000 tl civarıydı. Şuan için bebek odası alıp almama konusunda kararsızım ama haftasonu sitelere gidip bakacağız eşimle. Orada daha uyguna bulabileceğimi düşünüyorum.
Gösterdiğin dolap da gayet işlevsel duruyor. İç hacmini büyük bi dolap seçmemiz lazım sonuçta iki bebek içib kullanacağız.
Benim evde boş bi odam yok malesef, 3 oda evim ama biri çalışma odası orayı bozamam büyük kütüphanem filan var. Diğeri giyinme odası ve bir de yatak odam var işte. Giyinme odasını bozmam gerekecek bebek odası yapmak için.. ütümü flan da o odada yapıyorum çok amaçlı bi oda benim için. O yüzden ilk başta bebek odası yapmayabilirim. Yatak odamda büyük alan var. Oraya iki beşik bir şifonyer koydum mu ilk yılı idare edebilirim sanırım...
Ben oda düşünüyorum yatak odam küçük beşik sığmaz zaten belki son zaman maddi durumlarda sıkıntı olmaz ikiz park beşiği varmış 6.7 aya kadar kullanıyorsun belki yatak yanınA anca o sığar belki ilk aşama için alabilirim.senin cinsiyetleri ne

Kızlar Merhaba . 8 haftalik hamileyim çift yumurta. Geçen gün acik kirmizi kanama leke şeklinde peçeteye gelmişti doktora gittim kilo verdiğimi de söyleyince tiroid testi istedi. tiroid fazla çalışıyor mus TSH 0.6 çıktı . Ikiz diye Olabilir mi acaba bu sorunu yaşayan varmı aranızda moralim cok bozuldu ..

Canim tsh zaten 0.5- 1.5 lerde olmali..ideal 1.0 ...
Yüksek tsh bebegin zihinsel gelisimini Allah korusun etki edebiliyo...
O yüzden cooookta fazla düsük degil yani degerin.. ve düsük deger zaten gebelikte cokta sorun degil.. yüksek deger asil problem... doktorun seni yönlendirecektir dengeyi saglamak icin...
evet ikiz gebelikte tsh daha cok etkileniyo.. cünkü hormonlar 2 kat devir aliyo...

Moralini bozma lütfen caresiz bisey
Degil.. :KK51:

Son düzenleme:
Back