2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canm sen nasıl oldun. Daha iyimsn

Canm sen nasıl oldun. Daha iyimsn

İyiyim demeyeyimde daha iyi diyeyim . Hayatımda ilk defa bu kadar ciddi yakalandım ishale yha .

Sen nasılsın peki . Karnım her geçen gün az daha sorun oluyor . Muhtemelen senin de öyledir. Sağa dönüyorum sola dönüyorum , bı kalkıp geri oturuyorum falan . Bide bugün eşim karnın az daha aşağı inmiş sanki dedi . Aynadan baktım bana da öyle geldi

Ahh bacım ahh. Yataklara sığmaz oldm. Sağ dönyorm olmuyo sola dönyorm olmyo. Sırt üstü zaten İmkansız. Kalkıyorm bi evin içinde yürüyorum az oturuyorum. Derken az uyursam arada şanslıyım. Karnım benmde indi kendm hissedyorum ve her görende söylüyor. Bebeklern ayaklarını ta daha sert hisseder oldum iki gündür. Sağlam ittiriyorlar aşağaya baskı da artyor o zaman.

Bı salona gidiyorum bu yatak odasına bende oradan oraya rahat edecek yer arıyorum . Başıma 3 yastık koyup sırt üstü yattığım oluyor. Bünye kaldırmıyor uzun vadeli :) bide 38 diyordum :) 37 yi de geç 36 olsun benim olsun Allah dayanamayacagimiz daha buyuk zorluklar göstermesin . Hayırlısıyla bizde kurtaralım kendimizi

:)))güldürdün çok yaşa. Zorlaşıyor hızlı şekilde son günler dimi. Bugn bi yemek yaparken 10 kez en az bacak titremesnden oturdm. Bu haftayıda atlattık sayılır şükür. 1 hafta daha dayanırmıyız ki:)).

Bende sen gibi bugün oturdum öyle yaptım . Bir çeşit eşim yaptı bir cesiti de ben . Ay bilemiyorum ki şu ishalden sonra şevkim kırıldı yha ne kadar daha gideceğiz bakalım . TV izleyerek uykumun gelmesini bekliyorum sıkılıyorum geceleri cokkk

İlaçlarla uyutuyorlar sanırım evde delirdik dedim noluyor :s ortam değişince korktular sanırım sürekli emmek istediler kendilerini güvende hissetmek için emzik verdim geri alamadım ağızlarından gece iyi gibiydik 2 saatte bir alarm kurdum uyumaya çalıştım önce emzirdim sonra azda mama verdim güzel uyudular. Kuzumun biri pişik olmuş çok canı yanıyor içim gidiyor yavaştan alıştık ama hızlı oldu biran hiç uyumayacak hep emecekler sandım

Kızlar salı günü mecburen sezeryan olacam 35+3 te doğacak kizlarim bebeklerden biri 2 hafra geriden geliyor ve plesenta bozulmuş daha uzun durursa bebeklerden birinin hayatı tehlikedeymis

Bende gebelik şekeri var

Size sorum 35+3 de doğum yapıp bebekler kuveze girmeden eve getiren var mı bide son ultrasondaki kilolarina gire kaç kılı dogdu lar cik merak ediyorum

Kızlar tekrar selam pwk yazmaya fırsatım olmadi tek tek yazamıyorum bebislerimize 2 dokuzyuz ve 3 kilo dogdular yanılma payı olmadı sukur sadece kızım su yutmuş migdesi yıkadılar sezeryan gelince tek kötü tarafı bebekler rahat ilgilememiyosun mi ben 2 normal doğum yapmış olarak sadace bu rahat hareket edememek onun dışında korkulacak bişi yok korkmayın Rabbim hepinizi sağ sağlim kurtarsın ins

İyiyim canım beybilerim de iyi şükür eve çıktık 3 gün oldu alışmaya çalışıyoruz et 34+1 de doğum yaptım cannes ile aynı gün

Haftana göre masallah fazla kuvezde durmamislar canım ne güzel . Onlar sana sen onlara alışmaya çalışırken bir bakmışsın büyümüs olurlar . Kolaylık diliyorum sana canım

Ya canes şöyle bir hayal ediyorum . Demişsin ya ortam değişince korktular diye .. yer kız insan onları minicik halleriyle korku biliyorlar sığınmaya çalışıyorlar . Ortamdan ortama geçiyorlar . Önce ana karnı sonra kuvez sonra ev ve insanlar ... Onlar da haklı olsa gerek . Pişik için bir tatlı kaşığı zeytinyağını cezvede kızdırıp sogut sonra ufak bir kaba dök 1 tatlı kaşığı su dök üzerine iyice çalkala . Bu bende çok işe yaramıştı canım pişik için . Geçmiş olsun kuzucuga . Mutlu günler geçirin inşallah

Öncelikle bebeklerin kuvezde kalsa bile uzun durmazlar diye düşünüyorum canım belki 2 hafta geriden gelen biraz daha bekletilir . Tabii tam bir fikrim yok . Bu kuvez olayı da aslında tamamen bebeğin kendisi ile ilgili . Kimisi erken doğup kısa sürede çıkıyor kimisi daha uzun . İnşallah Allah gönlüne göre versin ..

Amin canım hepimizin sağlıkla kuçağımıza almamızi nasip etsin Rabbim

Normal dogumun en iyi ve tek iyi yanı hemen kalkmak :) yoksa ordan da ameliyat gibi bir dünya dikiş yedim. Sezeryan görüntüde ağrılı eğilip kalkmak zor . Bakalım bizler nasıl atlatacagiz . Kiloları çok iyi taşımak zor olmuştur baya :) alalh uzun ömürler versin evlatlarına S Suzi_27

B
Benim çok dikişim olmadı da doğurmak baya meşakkatli bir işmiş:) ama 1 hafta oldu unuttum bile çektiklerini amin canım hepimizin evlatlarına uzun ömürler versin rabbim

Aynen işleri zor ufacık halleriyle alışmaya çalışıyor onlarda çinkolu pişik kremi aldırdılar hastanede onu kullanıyorum baya azaldı artık canı okadar yanmıyor. Darısı başına canım inşallah sendr bebişlerini alırsın kucağına

Kizlar ben henüz yolun basindayim malumunuz ama karnimm belirginlesti iyice bikini bolge mi alinca arahtisiz oluyor tuy dokucu krem kullanıyorum ama ilerde dahada zorlansam sizler nasil yapiniz jilette karşı bi fobim var kullanamıyorum kuaför deseniz uzak oldugu icin gidemiyorum sizler nasil kurtuldunuz bu tuylerden

Yani arkadaşım jilete fobin var , kuaförde ağda yaptiramiyorsun uzak , tüy dökücüyü ilerleyen zamanda kullanamayacağıni düşünüyorsun . Ee geriye ne kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…