• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Teşekkür ederim hepinize gece de çok şey denedim baktım yine olmadı tekrar acile gittik ama yapılacak birşey olmadığını söyledi . Tahliller temiz olduğu için . Ya ne berbat bir şeymiş . oyle halsizim ki .. ilk defa böyle ishal görüyorum . Sicaklara aldanıp pencere altında falan yatmayin sakin haaa Allah korusun..
Dikkat et canm kendne son günlere geldk allah korusun. Patates haşlayıp tuzla hafiften ye istersen hem tok tutar hem ishale iyi gelr. Ağır da gelmez. Hadi marş marş:))).

Teşekkür ederim hepinize gece de çok şey denedim baktım yine olmadı tekrar acile gittik ama yapılacak birşey olmadığını söyledi . Tahliller temiz olduğu için . Ya ne berbat bir şeymiş . oyle halsizim ki .. ilk defa böyle ishal görüyorum . Sicaklara aldanıp pencere altında falan yatmayin sakin haaa Allah korusun..

Dikkat et canm kendne son günlere geldk allah korusun. Patates haşlayıp tuzla hafiften ye istersen hem tok tutar hem ishale iyi gelr. Ağır da gelmez. Hadi marş marş:))).

Öldüm öldüm dirildim ya geceden bu yana perişan oldum . Doktor hanileliktende kaynaklanabilir dedi ama bu kadar da kaynaklanmaz birdenbire olmaz herhalde . Usutmeyeyim diye sabaha kadar pişirdim kendimi . Hamile olmasam atlatmak daha kolay olurdu ilaç falan alırdim . Patates yedim baya ama fayda etmedi ki :( bugün geçer umarım . Allah başka kotu dert vermesin artık ne diyelim

Gecmis olsun sonlara geldikce biseyler oluyor degil mi

Evet çok şükür 33 devirdik 34 e yol aldık canım darısı başına inşallah
Srpfvz nin de tek yumurta ikizi . O da benden bir hafta kadar önde
Şuan aklıma gelen yok başka yha varsa affola
BEnimkide tek yumurta 30+3 teyiz bugün Dr ciğer geliştirici iğne verdi benim drum izinde olduğu için ilaçları aldım ama vurdurmadim Dr da ulaşamadım vurdurmasammi ki bilemedim

BEnimkide tek yumurta 30+3 teyiz bugün Dr ciğer geliştirici iğne verdi benim drum izinde olduğu için ilaçları aldım ama vurdurmadim Dr da ulaşamadım vurdurmasammi ki bilemedim

Benim doktorum vermedi canım . Bende çok ısrarcı olmadım . Aslında geneli öneriyor erken doğum durumunda faydası olduğu (kesin olmamakla birlikte) düşünülüyor.
Demişti benim gittiğim ikinci dr.eger doğum yapacağını hissedersen gel o zaman yaparız dedi herhangi bir belirti de demişti. Ama profesör olan Dr vermedi . Zaten artık gerekte kalmadı muhtemelen 34 de tamamlanıyor baya deniliyor . Birde iğnenin ise yarar süresi 1 hafta . Yani bu 1 hafta sonra tekrar vurulman gerektiği demek

Benim çift yumurta canım 34. Haftamdaym vurulmadm. Çarşamba kontrolmde sordum 33 geçtik artık gerek yok dedi. Faydası olduğu kadar sana zararıda var dedi. Tabi her doktorun görüşü farklı olabilir. Sen yine kendi doktoruna danış istersen.

Kızlar acilden geliyorum . Afedersiniz ama öyle bir ishale yakalandım ki . Tüm tahliller yapıldı temiz çıktı . Ama berbat haldeyim halsizlik diz boyu . Muhtemelen midemi üşüttüm . Gece açık pencerenin önünde yatmistim sıcaktan uyuyamayinca. Patates muz falan yedim bana mısın demedi hala daha devam ediyor . Ay ne yapmalıyım bana bir yardımcı olun bilginiz varsa . Bide netten okudum ishal doğumu tetikliyor diye iyice korktum
Canim mannezyum kullanıyorsan bu ara bırak kahve karanfil yapılıyor genelde bir arkadaş demiş prebiyotik var eczanelerde tekli bile satılıyor o olabilir hem zararsız

Benim doktorum vermedi canım . Bende çok ısrarcı olmadım . Aslında geneli öneriyor erken doğum durumunda faydası olduğu (kesin olmamakla birlikte) düşünülüyor.
Demişti benim gittiğim ikinci dr.eger doğum yapacağını hissedersen gel o zaman yaparız dedi herhangi bir belirti de demişti. Ama profesör olan Dr vermedi . Zaten artık gerekte kalmadı muhtemelen 34 de tamamlanıyor baya deniliyor . Birde iğnenin ise yarar süresi 1 hafta . Yani bu 1 hafta sonra tekrar vurulman gerektiği demek
Teşekkürler.benimde sancı tarzında herhangi bir şikayetim yok ama yinede verdi kendi Dr mada ulastim vurdur dedi.vurdurucam galiba

Benim çift yumurta canım 34. Haftamdaym vurulmadm. Çarşamba kontrolmde sordum 33 geçtik artık gerek yok dedi. Faydası olduğu kadar sana zararıda var dedi. Tabi her doktorun görüşü farklı olabilir. Sen yine kendi doktoruna danış istersen.
Teşekkürler.kendi doktorum da vurdur dedi ama 1 hafta arayla 2 doz dedi.

Teşekkürler.benimde sancı tarzında herhangi bir şikayetim yok ama yinede verdi kendi Dr mada ulastim vurdur dedi.vurdurucam galiba

Tamam canım vurdur. Neticede muayenenin yapan doktorun öneriyor . Vardır bir bildiği . Vurduran çok arkadaş oldu korkulacak birşeyde yok yani . Bende ilk hamileligimde vurdurmustum

Teşekkürler.kendi doktorum da vurdur dedi ama 1 hafta arayla 2 doz dedi.
Bence de vurdur canım ben kesinlikle faydası olduğuna inanıyorum ben bir 25.haftada birde doğumdan 1 gün önce 2 şer doz vurdurdum 34 haftalık doğmalarına rağmen sorun yaşadık 5 gün küvezde kaldık ama kilo ve sarılıktan

Oy oy oy güzel bir haber geldi :) kuvezde uyutmak için ne veriyorlar ki herkes bu durumdan muzdarip. Hastanede farklı evde farklilar . Sormak lazım hastaneye :) evi anlayıp nazlaniyorlar mıdır nedir :) . Gözün aydın arkadasim. Umarım senin ameliyat yerinde daha iyi olmuştur . Allah'a emanetsin iz :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar: CanEs CanEs

Bence de vurdur canım ben kesinlikle faydası olduğuna inanıyorum ben bir 25.haftada birde doğumdan 1 gün önce 2 şer doz vurdurdum 34 haftalık doğmalarına rağmen sorun yaşadık 5 gün küvezde kaldık ama kilo ve sarılıktan

Cesur arkadaşımız sen nasılsın bebeklerin nasıl oldu . Tam 34 de mi doğum yapmıştın canım sen . Canes ile aynı günde ;)

Back