- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #11.861
Aynen işleri zor ufacık halleriyle alışmaya çalışıyor onlarda çinkolu pişik kremi aldırdılar hastanede onu kullanıyorum baya azaldı artık canı okadar yanmıyor. Darısı başına canım inşallah sendr bebişlerini alırsın kucağına
Yani ben zaten simdi kulaniyom ama siz daha tecrubelisiniz sorun teskil edip etmeyecegini sordum ilerde sadece gobegim buyuk olursa zorlanabilirmiyim diye sordum sadce atar mi yaptinYani arkadaşım jilete fobin var , kuaförde ağda yaptiramiyorsun uzak , tüy dökücüyü ilerleyen zamanda kullanamayacağıni düşünüyorsun . Ee geriye ne kaldı :)
Yani ben zaten simdi kulaniyom ama siz daha tecrubelisiniz sorun teskil edip etmeyecegini sordum ilerde sadece gobegim buyuk olursa zorlanabilirmiyim diye sordum sadce atar mi yaptin
Anladim canim bi çözümü vardir mutlaka azcik duygusalim da :)buluttan bile nem kapiyommEstağfurullah :)) öyle gibimi oldu çok pardon ya üzüldüm bak şimdi. Ama arkadaşım başka çare yok en rahat edebilecegin hangisi varsa onla devam . Ben jilete dayandım mecburen
Anladim canim bi çözümü vardir mutlaka azcik duygusalim da :)buluttan bile nem kapiyomm
Canım ya sağol. Bugün bildiğin aşağdalar zonkluyor valla. Gece 2 saat uyumadm kasılmalardan. Gündz bir saat kadar içim geçmiş o kadar. Pazartesi evi temizletcem çarşamba kontrolde hazır vaziyette olaym. Bellimi olur sancılar artyor yatış yapıp az daha uzatır belki doğumu. Sen nasılsn
Aventin 0-3 ay emzğini aldm canm ben ilk kızımda kullanmıştm rahat olmuştu ikinci kızım almadı ama ikizlerde şart gibi görüyorum ben ya çantama koydm hastanede başlıcam :))). Biberonda aventin natural olanından 2 büyük 2 küçük aldm küçükleri koydm çantaya büyükler ilerde lazm olur nasılsa dursn.N NVLN ben ilk çocuğumda emzige karsiydim bunda da aksine direk verecegim emziği . 0-6 ay almıştım . Bir arkadaş büyük geliyor tutamıyorlar deyince simdi netten 0-3 ay aldım aventin . Sen ne yaptın emzik işini . Biberon da Chicco nun 60 ml liginden aldım . Süt durumuna göre ekleyecegim biberonlari . Onu da avent öneriyorlar genelde . Yha alıyorum alıyorum eksik bitmiyor . Sanki hala daha yarim yamalak
Ben pazartesi gideceğim yine Eskişehir'e doktora . Sende Çarşamba gideceksin demek . Ya sancı çekmen dayanılmaz hale geliyordur eminim . Doğum yapmış birisin doğum sancısı gibi mi aynı yoksa bu daha mı farklı bir ağrı .Canım ya sağol. Bugün bildiğin aşağdalar zonkluyor valla. Gece 2 saat uyumadm kasılmalardan. Gündz bir saat kadar içim geçmiş o kadar. Pazartesi evi temizletcem çarşamba kontrolde hazır vaziyette olaym. Bellimi olur sancılar artyor yatış yapıp az daha uzatır belki doğumu. Sen nasılsn
Canım ya sağol. Bugün bildiğin aşağdalar zonkluyor valla. Gece 2 saat uyumadm kasılmalardan. Gündz bir saat kadar içim geçmiş o kadar. Pazartesi evi temizletcem çarşamba kontrolde hazır vaziyette olaym. Bellimi olur sancılar artyor yatış yapıp az daha uzatır belki doğumu. Sen nasılsn
Aventin 0-3 ay emzğini aldm canm ben ilk kızımda kullanmıştm rahat olmuştu ikinci kızım almadı ama ikizlerde şart gibi görüyorum ben ya çantama koydm hastanede başlıcam :))). Biberonda aventin natural olanından 2 büyük 2 küçük aldm küçükleri koydm çantaya büyükler ilerde lazm olur nasılsa dursn.
Doğum sancısı gibi ama doğum yapmadannönceki gibi sık sık değil. Belden kasığıma vuruyor ara ara ve hareket ettikce bebekler aşağda zonklama oluyır zıplatyor beni. Valla eşin yapacaksa iyi de inşaallah becerebilir seni sinir etmeden :))). Benm evim dubleks hayatta yapamaz. Kızlarda var ama onlara kıyamyorum. 2 kadın gelecek sabahtan akşama kadar bitirirler. Daha 2-3 ay önce temizletmiştm boya yaptrmıştm şimdi camlar kötü banyolar ve toz. Kalorifer isi yok öylemupraştıracak yapatlar ya..bayan çokmu yüksek fiyatlı sizin orda.Ben pazartesi gideceğim yine Eskişehir'e doktora . Sende Çarşamba gideceksin demek . Ya sancı çekmen dayanılmaz hale geliyordur eminim . Doğum yapmış birisin doğum sancısı gibi mi aynı yoksa bu daha mı farklı bir ağrı .
Bende evi tenizletmek için bir bayan buldum . Esim ben yapacağım neresi temizlenecek diye tutturdu . Kaç kutu bez alırım diyor . Bende sen kasindin dedim yarın başlıyor temizlemeye. Camlara kapılara kadar silsin
Chicco da güzel marka diye biliyorum. Ben avent natural anne göğüse yakın diye tercih ettm hami memeden biberona biberondan memeye sıkıntı yaşanmaz diye okudum yorumlarda hep. İnşallah öyledir. Denicez görcez. Emzik rahat olur ya en azından birini emzirirken diğernin ağzna verirz bide çeneleri güçlenir ilk etapta emerken emziğiBende hastanede başlayacağım nasip olursa. Bu sefer direnmeyecegim . Emzik kullanan arkadaşlarm benden daha rahatti . Bı susuyorlardi çocukları . Benimki çok mizmizdi. Chicco aldigima pişman oldum.ama neyse artık zaten 60 ml lik ufacık . Suluk yapiveririm onu . Bende alayım bari aventtenn
Benim valizler bagajda zaten:))). Hani yat alcam dese hazırım hemen. Sende koy bence ne olur ne olmaz. Herşeyimi koydm. Küçük kahve makinesi de koydm su kaynatıp nes falan içerm diye. Anestezi baş ağrısı yapmıuormış nes içersen dediler:)). Sallama poşet çay falan yapar yanmdaki refakatci hem.
Yok canım magnezyum balıkyağı hapı birde kan hapı kullanyorm başka da hap içmiyorum. Dayanıyorm valla bi şekilde. Eşim kıyamam yat ayaklarını yüksepe koyalm rahatlarsn diyo sırtımı ovuyor. Elimden bişeyde gelmyor ki napim söylemne rahatlatacak diyor. Sabır güzel günler bekliyor bizi inşallah.Parol falan kullanıyor musun . Ben ağrı yaşadığım günler içiyorum iyi geliyor denedin mi hiç
Doğum sancısı gibi ama doğum yapmadannönceki gibi sık sık değil. Belden kasığıma vuruyor ara ara ve hareket ettikce bebekler aşağda zonklama oluyır zıplatyor beni. Valla eşin yapacaksa iyi de inşaallah becerebilir seni sinir etmeden :))). Benm evim dubleks hayatta yapamaz. Kızlarda var ama onlara kıyamyorum. 2 kadın gelecek sabahtan akşama kadar bitirirler. Daha 2-3 ay önce temizletmiştm boya yaptrmıştm şimdi camlar kötü banyolar ve toz. Kalorifer isi yok öylemupraştıracak yapatlar ya..bayan çokmu yüksek fiyatlı sizin orda.
Benim valizler bagajda zaten:))). Hani yat alcam dese hazırım hemen. Sende koy bence ne olur ne olmaz. Herşeyimi koydm. Küçük kahve makinesi de koydm su kaynatıp nes falan içerm diye. Anestezi baş ağrısı yapmıuormış nes içersen dediler:)). Sallama poşet çay falan yapar yanmdaki refakatci hem.
Yok canım magnezyum balıkyağı hapı birde kan hapı kullanyorm başka da hap içmiyorum. Dayanıyorm valla bi şekilde. Eşim kıyamam yat ayaklarını yüksepe koyalm rahatlarsn diyo sırtımı ovuyor. Elimden bişeyde gelmyor ki napim söylemne rahatlatacak diyor. Sabır güzel günler bekliyor bizi inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?