• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

ne güzel ya eşin şanslı sabah akşam gülün eğlenin başka türlü geçmez bu süreçler:))
Gerçekten öyle. Son zamanlar yani 25. Haftadan sonra bide eve kapanyoruz sadece hastaneye çıkınca ona bile zorla mecburen evdekilerle uğraşyorm:))). Ben gece bile belim ağrıyınca uyandryorum eşimi. Kalk belimi ovala ben tek başıma yapmadım bu çocukları diyorm yazık kalkıyor :)))

Yok canım bende tek bir tane park yatak var birlikte yatsınlar bir süre . Duyduğuma göre 5 ay falan birlikte yatmalari uygunmuş canım
bu park yatağı da ilk defa burda duydum benim ilk gebeliğim. taşınabilir olduğu için mi tercih ediliyor sallama falan olmuyor demi onda.

Ay çok hoşsunuz . Kızının yanında olması büyük avantaj ya . Keşke benimde öyle bir şansım olsaydııı. Alttan da dikiş yedik ne var sanki :p
Yani allttan üstten sağlam laştırıyoruz vücudumuzu. Ben tüplerimi de bağlatcam artık yeter yani. Yoksa her yıl devam ederm ben aileye bir bebek daha katkıda bulunmaya. Spiralle ikiz tuttu maşallah spiralsiz beşiz doğrururm artık. Doktor bağlıycaz dimi dedi kesin evet dedm gülüyor:)))

Gerçekten öyle. Son zamanlar yani 25. Haftadan sonra bide eve kapanyoruz sadece hastaneye çıkınca ona bile zorla mecburen evdekilerle uğraşyorm:))). Ben gece bile belim ağrıyınca uyandryorum eşimi. Kalk belimi ovala ben tek başıma yapmadım bu çocukları diyorm yazık kalkıyor :)))
mecbur napcan birazda o çeksin :)) gerçekten hele bende evde başka kimse yok bi o bi ben iyice eşime saracam bizimki uykusunu hayatta bölmez de bakalım çocuklar uyanınca napcak :)

bu park yatağı da ilk defa burda duydum benim ilk gebeliğim. taşınabilir olduğu için mi tercih ediliyor sallama falan olmuyor demi onda.
Bende bir tane park yatak aldm. İkisini birlikte yatırcam birbirlerni rahatsz etmeye başlayana kadar sonra bir ilave daha alcam. Hafif olması istedğn odaya çekebilecek olmamız güzel. Misafir yokken oturduğm odaya getirirm baktm eşen oldu tekerlekli zaten çekerm odalarna diye düşünyorm. İlk bi kaç ay zaten birbirlerne temas etmeleri öneriliyor

mecbur napcan birazda o çeksin :)) gerçekten hele bende evde başka kimse yok bi o bi ben iyice eşime saracam bizimki uykusunu hayatta bölmez de bakalım çocuklar uyanınca napcak :)
Sar sar bişey derse de hamileym ben de strese sokma de:))). Nazlan valla :)))benmki of puf dedmi başlıyorm hemen tabi ben şiştm ya beğenmyosn dimi artık ya saçmalama diyo adamı bıktırdm :)))

Sar sar bişey derse de hamileym ben de strese sokma de:))). Nazlan valla :)))benmki of puf dedmi başlıyorm hemen tabi ben şiştm ya beğenmyosn dimi artık ya saçmalama diyo adamı bıktırdm :)))
zaten daha ne cinsel hayat kaldı ne bişey kaldı kardeş gibi yatıyoz beğenme kaygıları da kalmadı muhtemelen:KK70:

Bende bir tane park yatak aldm. İkisini birlikte yatırcam birbirlerni rahatsz etmeye başlayana kadar sonra bir ilave daha alcam. Hafif olması istedğn odaya çekebilecek olmamız güzel. Misafir yokken oturduğm odaya getirirm baktm eşen oldu tekerlekli zaten çekerm odalarna diye düşünyorm. İlk bi kaç ay zaten birbirlerne temas etmeleri öneriliyor
evet kitapta okumuştum karında da zaten birbirilerini görebiliyolarmış zarın arkasından. birbirlerine dokunmaları sakinleştriyormuş :) bize de yaradı hem beraber uyutur beraber kaldırırız kalan zaman bize kalır yoksa hiç mola olmayacak.

Kızlar çok şükür Bebeklerim kucama aldım Rabbim hepinizi sağ sağlim kurtarsın çok güzel bi duygu hepinize ayrıca tşk ederim güzel dilekleriniz için tek tek yazamıyorum allaha emanetsiniz
Ayyy cok mutlu oldum canimm tebrik ederim insallah bizde goruruz

Kızlar çok şükür Bebeklerim kucama aldım Rabbim hepinizi sağ sağlim kurtarsın çok güzel bi duygu hepinize ayrıca tşk ederim güzel dilekleriniz için tek tek yazamıyorum allaha emanetsiniz

Çok sevindim canım sağ salim almana. Keşke biraz daha detaya girseydin yaaaa . Merak ettik baya kiiiz . Müsait olunca dön tekrar bize emi . Allah'tan kolaylık diliyorum senin icin ;)

Allah size bağışlasın canım rabbım analı babalı büyütsün

Allah size bağışlasın canım rabbım analı babalı büyütsün

Tebrik ederim gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Allahım sağlıklı uzun ömür versn. Ne mutlu kucağnza alabildiniz büyük sabırlardan sonra. Sanada çok çok geçmiş olsn. Gelsin sıradaki diyebiliriz artık. Herkes mısır patlaması gibi pıy pıt patlamaya başladı:))). Kilolarında doğumöncesyle yanılma oldumu. Ameliyat nasıl geçti sonrası nasıl ağrı çokmu herşeyi merak edyorum. Kendni iyi hissetğnde cevaplarsan mutlu olurum.

Kızlar acilden geliyorum . Afedersiniz ama öyle bir ishale yakalandım ki . Tüm tahliller yapıldı temiz çıktı . Ama berbat haldeyim halsizlik diz boyu . Muhtemelen midemi üşüttüm . Gece açık pencerenin önünde yatmistim sıcaktan uyuyamayinca. Patates muz falan yedim bana mısın demedi hala daha devam ediyor . Ay ne yapmalıyım bana bir yardımcı olun bilginiz varsa . Bide netten okudum ishal doğumu tetikliyor diye iyice korktum

Kızlar acilden geliyorum . Afedersiniz ama öyle bir ishale yakalandım ki . Tüm tahliller yapıldı temiz çıktı . Ama berbat haldeyim halsizlik diz boyu . Muhtemelen midemi üşüttüm . Gece açık pencerenin önünde yatmistim sıcaktan uyuyamayinca. Patates muz falan yedim bana mısın demedi hala daha devam ediyor . Ay ne yapmalıyım bana bir yardımcı olun bilginiz varsa . Bide netten okudum ishal doğumu tetikliyor diye iyice korktum
Bende oldum canm 2-3 hafta sürdü hatta. Sık çıkmadamda gün içinde 5-6 kez oluyordu. Muz leblebi yedm bol su iç. Atarsın inşallah. Bende doğum beliritisi olarak okumuştm nette ama hâlâ hamileyim:))). Stres yapma rahat ol temiz çıkmş herşey şükür. Kuru kahve yut diyorlar yaşlılar bide sanrm. Araştır istersen

Su kaybın çok olur. O yüzden bol su içmen çok önemli. İshalin en büyük tehlikesi su kaybı

Gecmis olsun. Birkac gun sebze, meyve, salatadan uzak dur. Leblebi, haslanmis kati yumurta, yogurt, yagsiz pilav, peynir muz bunlar iyi geliyor bildigim. Kur kahveye limon sikip yiyebilirsin. Bol su zaten icmek lazim. Insallah gecer cabucak

Teşekkür ederim hepinize gece de çok şey denedim baktım yine olmadı tekrar acile gittik ama yapılacak birşey olmadığını söyledi . Tahliller temiz olduğu için . Ya ne berbat bir şeymiş . oyle halsizim ki .. ilk defa böyle ishal görüyorum . Sicaklara aldanıp pencere altında falan yatmayin sakin haaa Allah korusun..

Back