• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Yok canım ya 150 TL . Ama ne gerek var diyor cimriliği tuttu :) ne yapılacak dedi . Bende saydım banyo WC fayanslar sabunlanip yıkanacak , mutfak fayanslari silinecek ,kapılar silinecek , tül perdeler çıkarılıp yıkanacak camlar silinecek dedim . Yaparım ben bunları ne var ki diyor. yarın pes eder mi ki yaparken :)) silme süpürme her zaman yapıyoruz . Bunlari yapsın bakalım en temel ihtiyaç bunlar şuan evde . Bizim evde 3+1 . Koltukları falanda silse çok makbule geçer :))
Başına birde tülbent bağla en son tamam bittiği dedğnde koltuklar kaldı de:))).

Parola ağrı kesici tamamen zararsız deniliyor . Bende cok ağrım olursa falan kullandım. Bu hafta 3 tane içtim mide ağrısı yüzünden . İyi geliyor yani
Alıştım da artık ağrılarla yaşamaya uykusuz gecelere. Telefon kurcalıyorum uyuyakalaym diye ama dön dön yatakta o da olmuor. Gerekirse aldıraym nöbetci eczaneden.

Kahve makinası da mantıklı ya . Dur bende koyayım . Yanıma kahve aldım ganodermanin kahveleri vardı acı geliyordu . Spinalde acı kahve birebirmis . Bakalım epidural mi spinal mi olacak . Ben hastaneden sıcak su alırım diyordum ama dibimde olsun makinam. Ben de elektrikli süt sağma pompası koydum lansinoh un . Belki laizm olur dedim. Hastanede var gerçi ama garantileyeyim
Süt sağma makinesini ben almadım işte daha. Gerekirse alaym dedim nasılsa e bebekte galan bulunuyor hastaneyede yakın. Belkide kullanmam diye acele etmedm ona.kahve makinesini koy ya gece gündüz yanı başındaki gibi olmaz. Hastanede sıcak su almaya gitsen gelene kadar odaya soğur:))

Alıştım da artık ağrılarla yaşamaya uykusuz gecelere. Telefon kurcalıyorum uyuyakalaym diye ama dön dön yatakta o da olmuor. Gerekirse aldıraym nöbetci eczaneden.

Doktorunun onermemesine sasirdim o kadar ağrı çekilir mi yazık günah . Netten bak kullanan cok . Doktorların yorumlarına da baktım kullanmakta hic sakınca görmemişler . Yine sende bak . Bana kasik agrin olursa diye vermisti .ama her agri icinmis.Çok geekmedikce kullanmazsin zaten

Doktorunun onermemesine sasirdim o kadar ağrı çekilir mi yazık günah . Netten bak kullanan cok . Doktorların yorumlarına da baktım kullanmakta hic sakınca görmemişler . Yine sende bak . Bana kasik agrin olursa diye vermisti .ama her agri icinmis.Çok geekmedikce kullanmazsin zaten
Valla ben çok ağrım oluyor dedm. İkiz zordur dedi sadece ağrı kesiciden hiç bahsetmedi benmde aklma gelmedi.

Melek411 nvln kizlar uyumamissiniz daha bende uyuyamadim belim agriyor cocuklarda icerde faaliyet yapiyorlar sanki
Gece olunca daha bi coşuyorlar dimi :)). Uykusuzluktan mahvoldm ama uyuyamyorm bel sırt kasık ağrısı baskısı ne dersen de artık. Sen kaç haftalıktın canm.

Hamilelikte Parol kullanımı için pek çok anne adayı tedirginlik yaşamaktadır. Ancak şu ana kadar ki yapılan araştırmalara göre Parol, gebelik boyunca kullanılabilecek, risk grubu dışında yer alan bir ağrı kesicidir. Bu nedenle de hamilelikte Parol kullanımı zararsız olarak bilinmektedir. Ancak hamilelikte ilaç kullanımı için kesinlikle satın alınan ilaç vitamin dahi olsa doktor reçetesi ile alınmalıdır.

Hamilelikte parol içimi ağrılı dönemlerde ağrıların azaltılmasında kullanıldığı için doktorunuzun reçete etmesi halinde kullanılmasında hiç bir sakınca yoktur.

Bazı anne adayları bebeklerine zarar vereceğini düşündüğü için doktorunun reçete etmesine rağmen Parol kullanmak istemez. Ancak ağrınızın şiddetli olduğu dönemlerde acı çekmek yerine doktorunuza güvenmeniz daha doğru bir karar olacaktır.

Parol tablet kullanımı esnasında dikkat edilmesi gereken en önemli husus kesinlikle doktorunuzun belirttiği dozu aşmamaktır. Hamilelikte parol kullananlar, gebelikleri süresince kullanımlarında bu kriterlere dikkat ederlerse, hiç bir sorun yaşanmaz.

Hamilelikte Parol kullanımı için pek çok anne adayı tedirginlik yaşamaktadır. Ancak şu ana kadar ki yapılan araştırmalara göre Parol, gebelik boyunca kullanılabilecek, risk grubu dışında yer alan bir ağrı kesicidir. Bu nedenle de hamilelikte Parol kullanımı zararsız olarak bilinmektedir. Ancak hamilelikte ilaç kullanımı için kesinlikle satın alınan ilaç vitamin dahi olsa doktor reçetesi ile alınmalıdır.

Hamilelikte parol içimi ağrılı dönemlerde ağrıların azaltılmasında kullanıldığı için doktorunuzun reçete etmesi halinde kullanılmasında hiç bir sakınca yoktur.

Bazı anne adayları bebeklerine zarar vereceğini düşündüğü için doktorunun reçete etmesine rağmen Parol kullanmak istemez. Ancak ağrınızın şiddetli olduğu dönemlerde acı çekmek yerine doktorunuza güvenmeniz daha doğru bir karar olacaktır.

Parol tablet kullanımı esnasında dikkat edilmesi gereken en önemli husus kesinlikle doktorunuzun belirttiği dozu aşmamaktır. Hamilelikte parol kullananlar, gebelikleri süresince kullanımlarında bu kriterlere dikkat ederlerse, hiç bir sorun yaşanmaz.
Parolun diğer ağrı kesicilerden farkı yani zararlı olmamasının sebebi parasetamöl etken maddesi olmasından dolayı karaciğerden dışarı atılması böbreklerden atılmıyor bu maddeden dolayı. Böbreğe kadar geçmediği içinde zararı yok. Ama karaciğer hastaları kullanmamalı karaciğerden atıldığı için. Gönül rahatlığıyla kullanabilir hamileler. Ben baya sorgulamıştım sıkıntı yok.

Gece olunca daha bi coşuyorlar dimi :)). Uykusuzluktan mahvoldm ama uyuyamyorm bel sırt kasık ağrısı baskısı ne dersen de artık. Sen kaç haftalıktın canm.
Ben 34+5 bu hafta gun alacagim bende en yakin ne zaman yapayim derse o zaman olayim diyorum benim cogunlukla yatarak gecti simdi bir de alerji oldum heryerim kizarik yarin yada sali gidecegim tahlil yapilacak artik zamanlar yaklasiyor saglikla kucagimiza alalim insallah

Gece bekçisi gibiyiz ya :) gece daha bir cosuyorlar . Sana da Parol hap onereyim bari :)) sen kullandın mi hiç bu hapı canım
Cok hafif bir ilac oldugunu biliyorum ama ben onu iku uc defa ictim migdem cok kotu oldu artik olacagi varfi herhalde doktora sordum bu da midene dokunduysa sen hic bir sey icme demisti

İyi canım hafiflemesine sevindim . Büyükler bile aciya zor dayanıyor . Minicik bedenlere kıyamam . Ama geliyor işte başımıza . Bezini sık değiştir ve her değiştirmede muhakkak krem sur . Kremi de surup bırakmamak gerek yedir biraz masajla hafifçe canım
Aynen bezini hep değiştiriyorum yok denecek kadar azaldı bugün ilk banyomuzuda yaptırdım göbeklerimiz düştü ^^ çok güzel duygular cidden ne ara geçti 8-9 ay aldım kucağıma hele kendi kendine gülüşleri yokmu izlerken huzur buluyoruz çok şanslıyız kıymetini bilmek gerek :)

Aynen bezini hep değiştiriyorum yok denecek kadar azaldı bugün ilk banyomuzuda yaptırdım göbeklerimiz düştü ^^ çok güzel duygular cidden ne ara geçti 8-9 ay aldım kucağıma hele kendi kendine gülüşleri yokmu izlerken huzur buluyoruz çok şanslıyız kıymetini bilmek gerek :)

Böyle okuyunca doğurmak istiyorum hemen :) ama o maratondan da korkuyorum az daha tadını çıkarayım şu anın diyorum :) biz şanslıyız ya onlar bizim mucizelerimiz . Allah bizlere ikiz bebek nasip etti heyecanla bekliyoruz bizlerde :KK200:

Cok hafif bir ilac oldugunu biliyorum ama ben onu iku uc defa ictim migdem cok kotu oldu artik olacagi varfi herhalde doktora sordum bu da midene dokunduysa sen hic bir sey icme demisti

Belki sana yan etki yapmıştır canım ya bilemiyorum ki bende öyle bir etki olmadı . Gerçi ben günde 1 tane aldım yetti . Sadece 3 kere kullandım bu hafta

Sende gebelik egzaması mi oldu ki . Karaciğer tahlillerin temiz çıkmıştı daha önceden değil mi . Ona göre değerlendirmişlerdi benim kaşıntımi temiz çıkmıştı .büyüyen gobeklerimiz bize rahat vermiyor

Tecrübeli arkadaşlar hastane için 3 er takım hastane çıkışı koysam az mı gelir. Yrn 32 hafta olacağiz valizi hazırlayalım yavaştan. Doğan meleklere sağlıklı hayırlı uzun ömürler dilerim:nazar:

Ben 34+5 bu hafta gun alacagim bende en yakin ne zaman yapayim derse o zaman olayim diyorum benim cogunlukla yatarak gecti simdi bir de alerji oldum heryerim kizarik yarin yada sali gidecegim tahlil yapilacak artik zamanlar yaklasiyor saglikla kucagimiza alalim insallah
Benden 1 hafta kadar öndesn yani. Çok zormuş ikiz gebelik. Allahm sağ salim kucağmza almayı nasip etsn inşallah. Banada bu hafta çarşmba gün verecek ama bir hafta da bekletmek isteyebilir gibi his var içimde. Sancıya göre nst de çıkan devam edyoruz. Yatmadan olmuyor ki bende sürekli yatyorum. Ayağa kalktğm an baskı artıyor. Yazarsın dimi ne zaman a gün verdğni merak edyorum:)))

Tecrübeli arkadaşlar hastane için 3 er takım hastane çıkışı koysam az mı gelir. Yrn 32 hafta olacağiz valizi hazırlayalım yavaştan. Doğan meleklere sağlıklı hayırlı uzun ömürler dilerim:nazar:

Ben 2 şer tane koydum hastane çıkışı . 1 er tulum takımı ve 1 er alt üst takım . Hepsinin eldiveni şapkası citcitli badisi var . Battaniye 2 şer tane hastane çıkışlarının onlar . Birer tane daha eklesem mi diyorum . Pusetinin altına koymaya :)

Back