- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #11.781
Ne güzel Allah ım sonrasında da kolaylıklar nasip etsin inşaallah sabret az kaldı. Rabbim öyle güzel ayarlıyor ki tipin kilon müsait olmasa da onlara çok güzel bir barınak hazırlıyor hamd olsun. Bende öyle endamlı biri değilim ama bi şekilde olur inşaallah. Bende napayım oyalanıyorum bi şekilde. Zaman geçmek bilmiyor sanki. Sıkıntısız ve çabucak geçse keşke bu süreç. Bazen umutsuzluğa kapılıyorum hemen çıkmaya çalışıyorum o ruh halinden. Bazende diyorum herşey güzel olacak takma hiçbişeyi anın tadını çıkar :) alışverişlere ne zaman başlamıştın? korkumdan hiçbişey alamıyorum :)
çok geçmiş olsun yaz mevsiminde de çok oluyo güneşten böyle alerjiler belki ilaçtan değildir. kaşıntı çok zorKizlar ben alerji olmusum kasinti oldu ayaklarım da insulin mi yapti progestan ve nidicard o mu yapti bilmiyorum doktor karacigerlerle ilgilide olabilir demis esime sali bi test yapalim demis losyon ve ilac vermis artik ilac icmek istemiyorum sali doktora gidince cumaya kadar bos gunu varsa al beni sezeryane diyecegim bende minyon tipliyim koca karnim oldu gobegimde cok kaşıntı var ne sursem ise yaramiyor bu günler de
çok güldümBayramdan önce benim peşimden grleceksin senmelek411 :)))). Bayram şekerleri sevindircekler bizi inşallah küveze girmeden. Dün doktorum dedi ikiz her an olabilir ve illaki erken olur. Bayramdan sonra olursa 38 oluyorsn dayanabilirmsn :)))). Göbeğn nasıl yırtılmalar:))). Ben haritayı genişlettim türkiye bitti kıyı ülkelere doğru açılıyorum:)))
Bayramdan önce benim peşimden grleceksin senmelek411 :)))). Bayram şekerleri sevindircekler bizi inşallah küveze girmeden. Dün doktorum dedi ikiz her an olabilir ve illaki erken olur. Bayramdan sonra olursa 38 oluyorsn dayanabilirmsn :)))). Göbeğn nasıl yırtılmalar:))). Ben haritayı genişlettim türkiye bitti kıyı ülkelere doğru açılıyorum:)))
kendimi savaşa girmiş gibi hissediyorum ya şehit ya gazi ya sağ :)) Birde işin o kısmı var dediğin gibi hareket etmek zorlaşacak neyse eşimi gönderirim alır birkaç parça bişey gerçi marketten tarif ettiğim temizlik ürünleri bile yanlış geliyor onları nasıl doğru alacak bilmiyorum Allaha emanetZaman öyle bir geçiyor ki . Ben buraya ilk yazdığımda 6 haftaliktim :) seninde geçer hiç anlamazsın. Umutsuzluk oluyor illa . Çünkü doktorlar sürekli riskten bahsediyor . Bir gün yaşar mıyım diyorsun . 30. Haftaya girdiğinde rahatlarsın. Bu kadar düşünmezsin .
Alışveriş bende hemen yapamadım . Çantamı bile 31-32. Haftada hazırladım. Erken doğumu hiç kabullenmek istemedim hala daha kabullenemiyorum :) hazırlık sana kalmış canım biraz biraz al . Burada erken alanlar daha şanslıydı çünkü yuruyemiyoruz ilerleyen haftalarda . Ben çok bekledim galiba :) neyse ki hallettim
Ben sürekli yaglaniyorum . Badem , kakao , zeytin , kantaron yağlarını dönüşümlü sürüyorum . Ne kadar yağlı ve nemli olursa kaşıntı da azaliyor . Ayrıca karnimi sıkacak dar şeyler giymiyorum artıkKizlar ben alerji olmusum kasinti oldu ayaklarım da insulin mi yapti progestan ve nidicard o mu yapti bilmiyorum doktor karacigerlerle ilgilide olabilir demis esime sali bi test yapalim demis losyon ve ilac vermis artik ilac icmek istemiyorum sali doktora gidince cumaya kadar bos gunu varsa al beni sezeryane diyecegim bende minyon tipliyim koca karnim oldu gobegimde cok kaşıntı var ne sursem ise yaramiyor bu günler de
kendimi savaşa girmiş gibi hissediyorum ya şehit ya gazi ya sağ :)) Birde işin o kısmı var dediğin gibi hareket etmek zorlaşacak neyse eşimi gönderirim alır birkaç parça bişey gerçi marketten tarif ettiğim temizlik ürünleri bile yanlış geliyor onları nasıl doğru alacak bilmiyorum Allaha emanet
evet en mantıklısı çıkmış aklımdan:) yatak odası takımını aldın mı naptın canım iki ayrı beşik mi tek mi aldın? ilk aylar beraber uyumaları daha iyimiş diyorlar.Ben netten de alışveriş yaptım olmazsa öyle yaparsın canım
Kantaron mantaron bebeyağı zeytnyağ güreşe çıkacak gibi yağlanyorm evin içinde göbeği açık dolanyorm banamısın demiyo bacım. Saldım çayıra mevlam kayıra. Amannn yırtılsn napalm bebekler seninmi derlerse karnmı açarım ispatlı:)))Ayyyy :))) 38 demem artık kiiiiz. Doktor mumkun değil dedi gulmustu :) ben şimdi diyorum ki 36+3 e kadar almayıp acaba 37 de gel şu doktor nöbetçi az daha gelissinler der mibelki de demez ben kendi kendime kurguluyorum :)) en son gittiğimde sen nereye kadar gidersen gün vermiyorum deyince bende 37 lere bağladım :)
Göbeğimde var tabii çatlaklar oluştu . Altta birşey yok tam ortada içe doğru . Kantaron yağı mucize gibi . Daha 2-3 haftam olsa dahada çok çatlayacak elbet :)
evet en mantıklısı çıkmış aklımdan:) yatak odası takımını aldın mı naptın canım iki ayrı beşik mi tek mi aldın? ilk aylar beraber uyumaları daha iyimiş diyorlar.
Bende korkuyorum sezeryan ilk defa olcam. Doktor bana normal olabilir dediği için eşimde normal olsn o zaman sezeryandan korkuyorsan diyor. Normalden daha çok korkuyorum sezeryan tercihim:)).
Kantaron mantaron bebeyağı zeytnyağ güreşe çıkacak gibi yağlanyorm evin içinde göbeği açık dolanyorm banamısın demiyo bacım. Saldım çayıra mevlam kayıra. Amannn yırtılsn napalm bebekler seninmi derlerse karnmı açarım ispatlı:)))
Bende korkuyorum sezeryan ilk defa olcam. Doktor bana normal olabilir dediği için eşimde normal olsn o zaman sezeryandan korkuyorsan diyor. Normalden daha çok korkuyorum sezeryan tercihim:)).
Ya ne olcak ya az kescekler :))). Cesaret veriyorm bak olmazsa ortada buluşalım yan yana yatalm el ele tutuşalm senle güç alırız:)). Benim kız da gircek ya doğuma ben ağlarım bak gelme dedim olsn bende ağlarım birlikte ağlarız bebeklerde ağlar çıkınca ohoo orkestra oluştururz diyo:)))Al benden de o kadar walla ya . Normale de yemiyo yani benimde :)) o sancılar uzak olsun :) başka çeşit doğumda yok :))) sezeryana kaldık :)
bugün formundasınKantaron mantaron bebeyağı zeytnyağ güreşe çıkacak gibi yağlanyorm evin içinde göbeği açık dolanyorm banamısın demiyo bacım. Saldım çayıra mevlam kayıra. Amannn yırtılsn napalm bebekler seninmi derlerse karnmı açarım ispatlı:)))
Basket topundan büyük. Plates topundan küçük:))Yha canım senin daha büyük olabilir karnin benimkinden bebeklerimiz arasında kilo farkı var . Seninkiler daha çok gerdiriyordur . Neyse az kaldı :))))
:)))şükür ağrıları hissetmemek için kendmle uğraştorm bugünbugün formundasın
ne güzel ya eşin şanslı sabah akşam gülün eğlenin başka türlü geçmez bu süreçler:)):)))şükür ağrıları hissetmemek için kendmle uğraştorm bugün
Ya ne olcak ya az kescekler :))). Cesaret veriyorm bak olmazsa ortada buluşalım yan yana yatalm el ele tutuşalm senle güç alırız:)). Benim kız da gircek ya doğuma ben ağlarım bak gelme dedim olsn bende ağlarım birlikte ağlarız bebeklerde ağlar çıkınca ohoo orkestra oluştururz diyo:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?