2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Zaman öyle bir geçiyor ki . Ben buraya ilk yazdığımda 6 haftaliktim :) seninde geçer hiç anlamazsın. Umutsuzluk oluyor illa . Çünkü doktorlar sürekli riskten bahsediyor . Bir gün yaşar mıyım diyorsun . 30. Haftaya girdiğinde rahatlarsın. Bu kadar düşünmezsin .

Alışveriş bende hemen yapamadım . Çantamı bile 31-32. Haftada hazırladım. Erken doğumu hiç kabullenmek istemedim hala daha kabullenemiyorum :) hazırlık sana kalmış canım biraz biraz al . Burada erken alanlar daha şanslıydı çünkü yuruyemiyoruz ilerleyen haftalarda . Ben çok bekledim galiba :) neyse ki hallettim

çok geçmiş olsun yaz mevsiminde de çok oluyo güneşten böyle alerjiler belki ilaçtan değildir. kaşıntı çok zor

çok güldüm

Ayyyy :))) 38 demem artık kiiiiz. Doktor mumkun değil dedi gulmustu :) ben şimdi diyorum ki 36+3 e kadar almayıp acaba 37 de gel şu doktor nöbetçi az daha gelissinler der mi belki de demez ben kendi kendime kurguluyorum :)) en son gittiğimde sen nereye kadar gidersen gün vermiyorum deyince bende 37 lere bağladım :)

Göbeğimde var tabii çatlaklar oluştu . Altta birşey yok tam ortada içe doğru . Kantaron yağı mucize gibi . Daha 2-3 haftam olsa dahada çok çatlayacak elbet :)

kendimi savaşa girmiş gibi hissediyorum ya şehit ya gazi ya sağ :)) Birde işin o kısmı var dediğin gibi hareket etmek zorlaşacak neyse eşimi gönderirim alır birkaç parça bişey gerçi marketten tarif ettiğim temizlik ürünleri bile yanlış geliyor onları nasıl doğru alacak bilmiyorum Allaha emanet

Ben sürekli yaglaniyorum . Badem , kakao , zeytin , kantaron yağlarını dönüşümlü sürüyorum . Ne kadar yağlı ve nemli olursa kaşıntı da azaliyor . Ayrıca karnimi sıkacak dar şeyler giymiyorum artık

Karaciğer enzimlerine bakıyorlar bende de bakilmisti temiz çıkmıştı . Sen bir an önce tahlil yaptır tabii canım

Ben netten de alışveriş yaptım olmazsa öyle yaparsın canım

Ben netten de alışveriş yaptım olmazsa öyle yaparsın canım
evet en mantıklısı çıkmış aklımdan:) yatak odası takımını aldın mı naptın canım iki ayrı beşik mi tek mi aldın? ilk aylar beraber uyumaları daha iyimiş diyorlar.

N NVLN bı de senden önce dogururmusum :)) sen kendin icin az kaldı diyorsun bende sanki içimde yaşatıp duracağım onları gibi konuşuyorum :)) ya ben erken doğumdan korktuğum gibi dogum yapmaktanda korkuyorum galiba . Korkunun ecele faydası yok tabii :))

Kantaron mantaron bebeyağı zeytnyağ güreşe çıkacak gibi yağlanyorm evin içinde göbeği açık dolanyorm banamısın demiyo bacım. Saldım çayıra mevlam kayıra. Amannn yırtılsn napalm bebekler seninmi derlerse karnmı açarım ispatlı:)))

evet en mantıklısı çıkmış aklımdan:) yatak odası takımını aldın mı naptın canım iki ayrı beşik mi tek mi aldın? ilk aylar beraber uyumaları daha iyimiş diyorlar.

Yok canım bende tek bir tane park yatak var birlikte yatsınlar bir süre . Duyduğuma göre 5 ay falan birlikte yatmalari uygunmuş canım

Bende korkuyorum sezeryan ilk defa olcam. Doktor bana normal olabilir dediği için eşimde normal olsn o zaman sezeryandan korkuyorsan diyor. Normalden daha çok korkuyorum sezeryan tercihim:)).

Yha canım senin daha büyük olabilir karnin benimkinden bebeklerimiz arasında kilo farkı var . Seninkiler daha çok gerdiriyordur . Neyse az kaldı :))))

Bende korkuyorum sezeryan ilk defa olcam. Doktor bana normal olabilir dediği için eşimde normal olsn o zaman sezeryandan korkuyorsan diyor. Normalden daha çok korkuyorum sezeryan tercihim:)).

Al benden de o kadar walla ya . Normale de yemiyo yani benimde :)) o sancılar uzak olsun :) başka çeşit doğumda yok :))) sezeryana kaldık :)

Al benden de o kadar walla ya . Normale de yemiyo yani benimde :)) o sancılar uzak olsun :) başka çeşit doğumda yok :))) sezeryana kaldık :)
Ya ne olcak ya az kescekler :))). Cesaret veriyorm bak olmazsa ortada buluşalım yan yana yatalm el ele tutuşalm senle güç alırız:)). Benim kız da gircek ya doğuma ben ağlarım bak gelme dedim olsn bende ağlarım birlikte ağlarız bebeklerde ağlar çıkınca ohoo orkestra oluştururz diyo:)))

bugün formundasın

Ay çok hoşsunuz . Kızının yanında olması büyük avantaj ya . Keşke benimde öyle bir şansım olsaydııı. Alttan da dikiş yedik ne var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…