2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Selam kızlar yarın sezeryan olcam ins 37 +5 günlüğüz 11 gibi alcak doktorum lütfen dualarinizi eksik etmeyin korku heycan hersey var : (
Allah yatdımvın olsun.bebişlerne kavuşmaya az kaldı heycan olmazmı. Sağ salim kucağna al inşallah. Dualarım sizinle. İyi haberlerini beklyoruz hemen iyi hissetğnde yazarsan sevinirm. Yarın bu saatlerde düşünsene 12 saati geçmiş olacaklar kucağında. Haftan çok iyi küvezlik bi durum da olmaz sanırım.

Çok tşk ederim ins cnm benimde tek istegim o Rabbim cumlemiz sagsaglim kavustursun yazarim tabi biraz toparlaninca

Selam kızlar yarın sezeryan olcam ins 37 +5 günlüğüz 11 gibi alcak doktorum lütfen dualarinizi eksik etmeyin korku heycan hersey var : (

Allah bebeklerininde seninde yar ve yardımcınız olsun . Ne kadar güzel gundesin . Kucaklayıp öpersin koklarsin inşallah . Biz sana dua ederiz tabii . Sende bizi unutma emi . Doğum anında edilen dualar kabul olur derler. Bu gece zor uyursun artık bebisleri ve dogumu düşünmekten iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun inşallah .Hatta bence sen kendine bir keyif kahvesi yap iç . Doğduklarında fırsat olmayabilir bir süre

Allah razı olsun cnm güzel dileklerin için çok tşk ederim tabiki ederim cnm evet uyuyamiyorum içmek isterdim ama o.kahveyi 12de sonra yasak sıvı yada gıda

Allah razı olsun cnm güzel dileklerin için çok tşk ederim tabiki ederim cnm evet uyuyamiyorum içmek isterdim ama o.kahveyi 12de sonra yasak sıvı yada gıda
Aa bilmiyordum canım . Cok heyecanli ya 9 ay bekle sonra kavus hemde bir degil iki bebek :) çok güzel duygu darısı başımıza . Hayırlı doğumlar canım ..

Maşallah ne güzel tek isteğimiz onların sağlıklı olması benimkilerde biri 1 hafta diğeri iki hafta sanırım geriden geliyorlar
Seninkiler tüp bebek mi yoksa kendiliğinden mi oldu
Tup bebek çift yumurta ikizi canım benimde biri 10 gün biri 1 haftaydı dün 3er gün geriden ciktilar 26 hafta olarak

melek411 nasıl gidiyo sonlara gelmişsin bişey kalmamış burda ki tek yumurta ikiz hamilesi sadece biz miyiz:))

Evet çok şükür 33 devirdik 34 e yol aldık canım darısı başına inşallah
Srpfvz nin de tek yumurta ikizi . O da benden bir hafta kadar önde
Şuan aklıma gelen yok başka yha varsa affola

Evet çok şükür 33 devirdik 34 e yol aldık canım darısı başına inşallah
Srpfvz nin de tek yumurta ikizi . O da benden bir hafta kadar önde
Şuan aklıma gelen yok başka yha varsa affola
sayfanın başlarına baktım şöyle bi baya varmış o zamanlar neslimiz tükeniyor gitgide :))) nasıl gidiyor ağrın sızın var mı seni görünce seviniyorum inşaallah 37lere gelirsin hayırlısıyla hiç küveze bile gerek kalmaz:) sende tansiyon yüksekliği ödem falan oldu mu hiç yaz aylarında özellikle:)

Yani arkadaşım ben öyle ağrı sızı yaşamıyorum. Çok ayakta kalırsam sıkıntı oluyor evet ama hala yemeklerimi yapıyorum tenizligimi iyi kötü yapıyorum . Tansiyon yüksekliği de hiç yaşamadım . 46 kiloyla başladım hamileliğe herkes nasıl taşıyacaksin mahvolursun sen ilerleyen aylarda dedi ama mahvolmadim Şükür Rabbime . Allah dağına göre kar veriyor . Benim en büyük sıkıntım gece uyuyamamak . Erken uyuyamıyorum sıcak basıyor . Bir ara felaket kaşıntım vardı göbeğimde . Şimdi o azaldı
36+3 de bayrama giriyoruz . Doktorum olmayacak muhtemelen. Hayalimde tam 37 olsada tatilde doğurmak korkutuyor beni . O yüzden kendime tarih olarak 36-37 arası verdim doktor yerine :)) tabii yinede belirsizlik var biliyorsun heran doğum olabiliyor bu sitede de çok gördüm . Allah hayırlısını versin artık .

Sen nasılsın peki ? Günlerini ziyan etme sakın . Rabbim seni de bu günlere ulaştırır inşallah

Ne güzel Allah ım sonrasında da kolaylıklar nasip etsin inşaallah sabret az kaldı. Rabbim öyle güzel ayarlıyor ki tipin kilon müsait olmasa da onlara çok güzel bir barınak hazırlıyor hamd olsun. Bende öyle endamlı biri değilim ama bi şekilde olur inşaallah. Bende napayım oyalanıyorum bi şekilde. Zaman geçmek bilmiyor sanki. Sıkıntısız ve çabucak geçse keşke bu süreç. Bazen umutsuzluğa kapılıyorum hemen çıkmaya çalışıyorum o ruh halinden. Bazende diyorum herşey güzel olacak takma hiçbişeyi anın tadını çıkar :) alışverişlere ne zaman başlamıştın? korkumdan hiçbişey alamıyorum :)

Bayramdan önce benim peşimden grleceksin sen melek411 :)))). Bayram şekerleri sevindircekler bizi inşallah küveze girmeden. Dün doktorum dedi ikiz her an olabilir ve illaki erken olur. Bayramdan sonra olursa 38 oluyorsn dayanabilirmsn :)))). Göbeğn nasıl yırtılmalar:))). Ben haritayı genişlettim türkiye bitti kıyı ülkelere doğru açılıyorum:)))

Kizlar ben alerji olmusum kasinti oldu ayaklarım da insulin mi yapti progestan ve nidicard o mu yapti bilmiyorum doktor karacigerlerle ilgilide olabilir demis esime sali bi test yapalim demis losyon ve ilac vermis artik ilac icmek istemiyorum sali doktora gidince cumaya kadar bos gunu varsa al beni sezeryane diyecegim bende minyon tipliyim koca karnim oldu gobegimde cok kaşıntı var ne sursem ise yaramiyor bu günler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…