- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi marbling817
- #11.781
Ne güzel Allah ım sonrasında da kolaylıklar nasip etsin inşaallah sabret az kaldı. Rabbim öyle güzel ayarlıyor ki tipin kilon müsait olmasa da onlara çok güzel bir barınak hazırlıyor hamd olsun. Bende öyle endamlı biri değilim ama bi şekilde olur inşaallah. Bende napayım oyalanıyorum bi şekilde. Zaman geçmek bilmiyor sanki. Sıkıntısız ve çabucak geçse keşke bu süreç. Bazen umutsuzluğa kapılıyorum hemen çıkmaya çalışıyorum o ruh halinden. Bazende diyorum herşey güzel olacak takma hiçbişeyi anın tadını çıkar :) alışverişlere ne zaman başlamıştın? korkumdan hiçbişey alamıyorum :)
Zaman öyle bir geçiyor ki . Ben buraya ilk yazdığımda 6 haftaliktim :) seninde geçer hiç anlamazsın. Umutsuzluk oluyor illa . Çünkü doktorlar sürekli riskten bahsediyor . Bir gün yaşar mıyım diyorsun . 30. Haftaya girdiğinde rahatlarsın. Bu kadar düşünmezsin .
Alışveriş bende hemen yapamadım . Çantamı bile 31-32. Haftada hazırladım. Erken doğumu hiç kabullenmek istemedim hala daha kabullenemiyorum :) hazırlık sana kalmış canım biraz biraz al . Burada erken alanlar daha şanslıydı çünkü yuruyemiyoruz ilerleyen haftalarda . Ben çok bekledim galiba :) neyse ki hallettim