2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canim gereksiz yere yaptırma ciğer geliştirici yi ben oğlumda yaptırdım şimdi doktor boşuna yapılan bronslara zarar dedi o zaman bilmiyordum bunu

Ay ne bileyim vurunasim gelmedi pek :) eğer ağrım sancıs olursa giderim vurun bari derim senin hamilelik nasıl gidiyor herşey yolunda mı

Eveeet mis gibi bebis kokuyor heryer:) guzel gidiyo canim. İlk baslarsa cok zorlandim ama simdi alismaya basladik birbirimize. Sadece hala disari cikmaya cesaret edemiyorum :)

Ben tek çocukla bile bir süre birşey yapamamıştım şimdi hepten eve kapanıriz gibi geliyor . Neyse ki gezmeyle çok aram yok . Ama bunaliyor insan lohusa döneminde . Ben gezmeyi sevmediğim halde bunalmistim baya

N NVLN nasılsın yazmadin bak merakta kalıyorum hamile bir arkadaşa yapılır mı bu hiç :) stres oluyorum yaz bir an önce :)
Yatmadım canım :)). Sancı çıkıyor yine nst de ama yatırmıyaym sıkılırsn suyun kanaman gelirse hemen gel dedi. Haftaya çarşambaya kadar sıkıntı olmazsa gel gün vercem artık dedi. Ciğer geliştiriciye gerek yok dedi bu arada. Sana zararı var ve 33 geçtik sıkıntı olmaz o konuda artık dedi. Haftaya kadar dururlarsa küvezlik bi sıkıntımızda olmaz gibi dedi. Şükür iyiler ama ben iyi değilm işte :))).

Allah yardımcın olsun canim karnını falan oksama bu aralar aklımda olsun

Okşamimmi karnımı yanlışmı okudum. Sebebi ne ki merak ettm. Tetikliyormu doğumu ilk defa duydm doğru anladıysam.
Evet oksama :) ben oğlumda erken doğum tehdidinde n yattım ve hem istanbulda hem Kıbrıs'ta ve burda 3.4 doktor takip ediyordu.rahim ağzım kisalmisti.onlar demişti o zaman karnını bile oksama kabız olma yat bir sürü ilaç vb detaylar aklıma geldi evet tetikliyormus. Ne kadar doğru bilemem

Tamam canım teşekkür ederim yeni bir tecrübe daha. Okşamam kucağma aldığmda okşarım napalım :))). Dayanmak istyorum birazdaha küveze girmesinler yeterki. Kabızlık sıkıntm yok şükür yatmakla ilgilide sıkıntı yok yatakla kanka oldum. Okşamayıda ertelerim sorun değil sadece alışkanlık oldu elim hep göbeğmde geziyor ama tutarm :)))

Bence sana gerek kalmayacak gibi allahın izniyle 37 leri göreceksin içime öyle doğuyor. Ben iyiyim çok şükür işte ay gün saymaca

Sağol :) inşallah içine doğduğu gibi olur çünkü bende 36-37 arası olsun istiyorum hayırlısıyla . 38 den ümidi kestim abartı bir hafta oluyor tek yumurta ikizleri için :)

Bı benim doktor tuhaf yhaa :) tahmini ne zaman doğum dedim en son gittiğimde . Sen nereye kadar gidebilirsen gün yok dedi :) bana gün falan vermez . Bende pazartesi gideceğim . Aslında daha geç gitmek istiyorum cok yoruluyorum yolculukta ve tipta . Yatmaman aslında daha iyi olmuş . Benim ilk hamileligimde hep sancı çıkıyordu defalarca yatirdilar beni 39+6 da doğdu bebegim. Hatta benim.sancim yokken bile sancı görünüyordu nst de . Gel biz senle 36 yi geçip 37 ye doğru doguralim

36 yı geçirebiliriz inşallah ama bana çarşmba gün vercem dedi ya bi kaç gün içinde alır çatşambadan sonra sanki yani 35 biter bitmez gibi oluyor. 36 nın ucundan koklıcam sanki yine :))). Ağrm çok o korkutyor beni 1 haft daha dayanırsam şükür dicem. Senin doktorunda vardır bildiği ya sonuçta eğitimini almış:)). Bu arada kızım 2140 oğlum 2100 olmuş bir hafta sonra 2 buçuğu buluruz dedi ya ibşallah bakalm.hareketleri azaldı benm ama senin nasıl

Ağrınin olması zor tabii . Benim henüz ağrı yok yani düzenli bir ağrım yok ancak ayakta uzun süre kalırsam falan . Benim bebekler 1800 de olunca daha yerleri daralmadi herhalde :) o yüzden de hareketlerinde fazla bir değişiklik olmadı . 2 kilo üzerine çıkınca değişir belki durum . Haftaya çıkarlar mi bilmem . Maşallah bak kiloları gayet iyi daha ne olsun 2500 doğarlar en azından 35 e kadar bulur geçer bile

Kızlar bugün şeker yüklemem vardı sınırın üzerinde cıktı cuma tekrar gidecem 100gr lik yapacaz diyet veya insulin dedi 26+3uz biri 885 biri 945 gr cıktı saniririm 26 cm dedi cok hızlı söyledi anlayamadım nasıllar sizce

Canım ben 28 haftalık kontrolumde bebeklerden biri 960 diğeri 820 civarı bişey di

Hep arkadan gidiyodum canım bizde sevindim açıkçası iyi gidiyorsunuz dedi doktorda aramızda tam 10 gün var seninle
Maşallah ne güzel tek isteğimiz onların sağlıklı olması benimkilerde biri 1 hafta diğeri iki hafta sanırım geriden geliyorlar
Seninkiler tüp bebek mi yoksa kendiliğinden mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…