• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Sanırım benide bugün ameliyata alacaklar sancım çok çıktı ve tansyonumda yüksek doktordan haber bekliyorum yatışım yapıldı bile

Sana da hayırlı uğurlu olsun arkadaşım . Gönlünden geçen haftalara hayırlısıyla ulaş inşallah
Allah razı olsun..
İnşallah..
Şu an gün saydığım tek şey bulantılarımın ne zaman hafifleyeceği..
Berbat bi haldeyim gerçekten.
Sizlerin ortalama ne zaman geçmişti?

Bugün herkes sancılı mı ne. Bende şimdi geldim doktordan sancım çıktı yatış verdi ama yatmadm gelirim hemen dedm. Gönderyorum ama en ufak bişeyde gelceksn dedi istirahate devam dedi. 1950 gram biri 1920 diğeri olmuş. Az daha dayanırlarsa 2 buçuğa yaklaşırsak çok iyi olcak dedi. Yani kısaca 1 hafta 10 güne doğum olur dedi.

13. Haftada baya azalmaya başladı . 15-16 gibi tamamen kesildi . Maden suyu bende çok işe yariyordu canım bı dene
13 müüü ay çok sevinirim inan ki.
Benim oğlumda 20 ye kadar sürmüştü.
Tek duam bunda kısa sürmesi. Maden suyunu limonla felan mı içiyordun onu hiç denemedim deneyeyim evde de var çok teşekkür ederim..

Allah razı olsun..
İnşallah..
Şu an gün saydığım tek şey bulantılarımın ne zaman hafifleyeceği..
Berbat bi haldeyim gerçekten.
Sizlerin ortalama ne zaman geçmişti?
Bende limon yedm çok az tuzlayıpta yatıştryordu bulantıyı. Kraker bide tuzlu tuzlu

Kızlar herkese kolay gelsin inşallah dayanır daha bebis ler geleceklersede sağlıkla gelirler inşallah allah hepinize yardımcı olsun

Merhaba kizlar
Doguma gireceklere Allah kolayliklar versin
Size bir sorum var
Ilk cocugu ikiz olupta tek bakan var mi?
Bana herkes imkansiz bakamazsin cok zor diyor
Mutlaka yardimci alman gerrk diyorlar
Ailem ve esimin ailesi uzakta gelselerde cok kalamazlar
Sizlerde boyla olan var mi?
Skmdiden tesekkurler

Merhaba kizlar
Doguma gireceklere Allah kolayliklar versin
Size bir sorum var
Ilk cocugu ikiz olupta tek bakan var mi?
Bana herkes imkansiz bakamazsin cok zor diyor
Mutlaka yardimci alman gerrk diyorlar
Ailem ve esimin ailesi uzakta gelselerde cok kalamazlar
Sizlerde boyla olan var mi?
Skmdiden tesekkurler
Ben o durumdayım şu an.
Gurbetteyiz ne eşimin ailesinden hayır var ne kendi ailemden.
Bir de oğlumuz var.
Yolda ikizler var.
Kara kara düşünüyorum çalışıyorum ne yapıcam diye..

Bende yalnız bakacağım muhtemelen . 3 çocukla nasıl basederim diyorum bazen . Allah dağına göre kar verir diyor herkes :) inşallah sakin sakin olur ikizlerimiz

13 müüü ay çok sevinirim inan ki.
Benim oğlumda 20 ye kadar sürmüştü.
Tek duam bunda kısa sürmesi. Maden suyunu limonla felan mı içiyordun onu hiç denemedim deneyeyim evde de var çok teşekkür ederim..

Canım benimde ilk gebeligimde rezalet bulantim vardı hastanelik oluyordum hep . Serumlarla falan beslendim . Bunlarda kısa sürdü bende şaşırdım inşallah seninde öyle olur . Ayrıca bunda hiç seruma gerekte kalmadı çok şükür

Canım benimde ilk gebeligimde rezalet bulantim vardı hastanelik oluyordum hep . Serumlarla falan beslendim . Bunlarda kısa sürdü bende şaşırdım inşallah seninde öyle olur . Ayrıca bunda hiç seruma gerekte kalmadı çok şükür
Ne güzel olmuş normalde diyorlar ikizlerde daha uzun sürüyor.
İnşallah ben de öyle olmaz.
Gerçekten çok yoruyor insanı.
Bir de evde çocuk ev yemek eş.
Hepsi eşimde şu an o da bunaldı ama yapacak bişi de yok elimde değil kötüyüm.
Duacıyım inşallah çabucak geçer.

Back