2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

:)))sağlıkları iyimi ona bak arkadaşım. Takılma çok kiloya minyon olsalarda sonra emişirken şişirirz:)) bende perşembe öğrencem inşallah. Dün acilde 33+5 çıktılar ultrasyonda. Ama adete göre 32+2 yim. Bu tarih işi kafa karıştryo:))kendi doktorum ne dicek bakalım

Kizlar GYNO LOMEXIN vajinal fitil kulananiz var mi bende akinti oldugu icin doktorum verdi bende 16 . haftasindayim gebeligin bilgisi olan varsa mesaj atarsaniz cok sevinirim

Canını sıkma canım bir hafta çok değil ama keşke Omega3 verseymiş o kilolarınızdan çok etkiliyor bence olmazsa sen al kullan vitamin sonuçta

İnşallah canım . Önde gitmesi güzel birşey kuzum arkadan gelmesi uzuyor

Ultrasona göre canım yani benim doktorum öle dio buradaki değerler benim için önemli diyo

Bayrama girerken 36+3 oluyordum bayram bitimi 37+5 oluyordu . Şimdi durum değişti . Eğer ultrason a göre olursa bayramdan sonra 36+5 olur . 37 leri görebilirim belki . Bayramdan sonrasını daha çok istiyorum bu durumda . Hem haftalarini çıkartırlar . Hemde kuveze olayı olursa tatile denk gelmemiş olur . Hayırlısı olsun inşallah canım yaa

Iyi geceler kizlar
Ana kucagi aldiniz mi sizce gerekli mi
Ben bebislere kismetse tek bakacagim cok ihtiyacim olur mu?
Aldiysaniz hangi marka ve kac adet aldiniz? Ikiser tane mi?

Mrb kızlar bugün kontrolüm vardı doktorum. Gün verdi 23 temmuz pazartesiye tam 37+1 günlükken almış olcak bebişleri korku heycan basladi ya bende 38 hafta olsun die düşünüyorum sizce hatamı yapıyorum ya doktorum okadar beklemez ilk bebeğin başı assa inmiş dedi kızlar ama beklicene inaniyorum hep 38 odaklanmistım düşüncelerinizi yazarmısınız

37 de çok iyi bir hafta ama insan ilerledikçe ilerleyesi geliyor :) ben 36 diyordum 37 demeye başladım belki 38 de derim :) doktorunla konussaydin canım 38 istediğini . Riske de atma kendini ve bebeklerini m hayırlı zamanda al inşallah kucağına

Iyi geceler kizlar
Ana kucagi aldiniz mi sizce gerekli mi
Ben bebislere kismetse tek bakacagim cok ihtiyacim olur mu?
Aldiysaniz hangi marka ve kac adet aldiniz? Ikiser tane mi?

Canım ben de nuna pepp in arabası puseti vardı . Ben bir puset daha ekledim nuna pepp den . 3 aylık olunca bebekler ikiz arabasi alırız dedik şimdilik düşüncemiz öyle . Puset çok rahat oluyor . Ana kucağı dediğin yerde bebeği uyutmak için olan mi ana dizi falan deniyor . Yoksa hastaneye oraya buraya götürmek için olan inceler mi

yok canim hani evde yere koyuyosun ustune de bebisi koyuyorsun sen is yaparken sallaniyo oyuncaklar ustten sarkiyo falan oyle ev tip ana kucagi fiye geciyor

yok canim hani evde yere koyuyosun ustune de bebisi koyuyorsun sen is yaparken sallaniyo oyuncaklar ustten sarkiyo falan oyle ev tip ana kucagi fiye geciyor

Banada hediye geldi bir tane . Bir tane daha eklesem mi diyorum ama evde beşik pusetler ve onlar odayı kaplayacak o yüzden kararsızım bende senin gibi :))

Dedim 38 olsun die beklemez dedi doğum baslarsa ilk bebek baş geliyo ilk normal doğar ikinci sezeryan alınırsa dedi bişi diyemedim cnm ya

Dedim 38 olsun die beklemez dedi doğum baslarsa ilk bebek baş geliyo ilk normal doğar ikinci sezeryan alınırsa dedi bişi diyemedim cnm ya

Aaa öyle bir ihtimal de mi varmış . Kendine yazık etme bari canim ya . Korkardim ben herhalde öyle durumdan tedirgin olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…