- Konu Sahibi marbling817
-
- #11.501
Allah yardımcın olsun canım. Normal doğum mu yapcaksın sezeryana mı alcak yarın.Kızlar ben bu sabah sümüksü uzayan kanlı Bi akıntı ile doktora geldim açılma var doğum başlamış dedi yatış verdi yarına dogarlar dedi çok korkuyorum dua edin bana nolur
Normal istiyorum die önce normal deniycez duruma göre bakarız dediAllah yardımcın olsun canım. Normal doğum mu yapcaksın sezeryana mı alcak yarın.
Rabbim iki avazda kurtarsın inşallah maşallah sana :))Normal istiyorum die önce normal deniycez duruma göre bakarız dedi
Maşallah sana valla. Allahım iki kez yardımcın olsun. İyi haberlerini bekliyoruz canım. Dene bakalım sen bizi bilgilendirirsn sonra :)).Normal istiyorum die önce normal deniycez duruma göre bakarız dedi
İşin ilginci sancım yok öle fazla ama doktor başlamış doğum dedi nişan gelmişMaşallah sana valla. Allahım iki kez yardımcın olsun. İyi haberlerini bekliyoruz canım. Dene bakalım sen bizi bilgilendirirsn sonra :)).
Düzenli aralıklara geliyorsa sancın az da olsa yarına kadar çoğalır sıklaşır.34.haftada nişan gelmiş diye okuyunca senin evi haftaya temizletmeye karar verdim:)). Her an herşey olabilir gibi görnyor korktum :))İşin ilginci sancım yok öle fazla ama doktor başlamış doğum dedi nişan gelmiş
Masaallah canim sen epey ilerletmissin sureci. Allah bagislasinCanim bnm de haftaya olacak büyük ihtimal çünkü 1cm acilma ve kasılmalar im çok bakalım nasıl olacak o kadar mrk ediyorum ki rabbim herkese taddirsin bu duyguyu
34 haftalık canım
Doğum nisanın gelmiş canim hayırlı doğumlar bebeklerine de sağlık diliyorum34 haftalık canım
Evet cnm varmış ikizlerde çok çabuk ilerliyoruz öyle dediAaa öyle bir ihtimal de mi varmış . Kendine yazık etme bari canim ya . Korkardim ben herhalde öyle durumdan tedirgin olurum
Sağlıklı bi şekilde kucana alırsin ins cnm.ins biraz daha beklerlerKızlar ben bu sabah sümüksü uzayan kanlı Bi akıntı ile doktora geldim açılma var doğum başlamış dedi yatış verdi yarına dogarlar dedi çok korkuyorum dua edin bana nolur
Yok canım beklemiycekler sanırım biraz önce yine baktı doktor yarın doğum olur dedi sancım yok dedim açılman var ama başladı artık geri dönüş yok dedi bir hafta daha bekle Selendi iyiydi ama kısmet artık napalımSağlıklı bi şekilde kucana alırsin ins cnm.ins biraz daha beklerler
Amin canım inşSağlıklı bi şekilde kucana alırsin ins cnm.ins biraz daha beklerler
Kızlar ben bu sabah sümüksü uzayan kanlı Bi akıntı ile doktora geldim açılma var doğum başlamış dedi yatış verdi yarına dogarlar dedi çok korkuyorum dua edin bana nolur
Allah yardimcin olsunKızlar ben bu sabah sümüksü uzayan kanlı Bi akıntı ile doktora geldim açılma var doğum başlamış dedi yatış verdi yarına dogarlar dedi çok korkuyorum dua edin bana nolur
Olsun cnm haftan kötü değil ins kilolarida iyise hiç sıkıntı yapma normal doğum için bebeklerin baş başa olmasi gerekiyormusYok canım beklemiycekler sanırım biraz önce yine baktı doktor yarın doğum olur dedi sancım yok dedim açılman var ama başladı artık geri dönüş yok dedi bir hafta daha bekle Selendi iyiydi ama kısmet artık napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?