2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar ben bu sabah sümüksü uzayan kanlı Bi akıntı ile doktora geldim açılma var doğum başlamış dedi yatış verdi yarına dogarlar dedi çok korkuyorum dua edin bana nolur
Allah yardımcın olsun canım. Normal doğum mu yapcaksın sezeryana mı alcak yarın.

İşin ilginci sancım yok öle fazla ama doktor başlamış doğum dedi nişan gelmiş
Düzenli aralıklara geliyorsa sancın az da olsa yarına kadar çoğalır sıklaşır.34.haftada nişan gelmiş diye okuyunca senin evi haftaya temizletmeye karar verdim:)). Her an herşey olabilir gibi görnyor korktum :))

Sağlıklı bi şekilde kucana alırsin ins cnm.ins biraz daha beklerler
Yok canım beklemiycekler sanırım biraz önce yine baktı doktor yarın doğum olur dedi sancım yok dedim açılman var ama başladı artık geri dönüş yok dedi bir hafta daha bekle Selendi iyiydi ama kısmet artık napalım

Hadi inş hayırlısıyla anne kokusuna kavuşsunlar. Bende 30+2 yim kiloları 1590-1530 du ctesi günü ciğer geliştirici vs hiç bahsetmedi drum 4 ağustostan itibaren herhafta kontrole gideceğim. Hepimiz güzelce kavuşuruz inş meleklere

Olsun cnm haftan kötü değil ins kilolarida iyise hiç sıkıntı yapma normal doğum için bebeklerin baş başa olmasi gerekiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…