2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Oldunmu muayeneyi nasıl bebişler canım. Neler dedi doktor

Biraz canım sıkıldı yha . 32 haftalık değil 31 haftalık görünüyor ikiside . Ve yine 7 persentil çıktılar . Böyle durumlarda daha erken bile aliniyormus bebekler. Nst ye gireceğim onu bekliyorum şimdi canım

Canim 7 persentil ne demek erken alinsa da artik 32 gectin sonucta ben de bugun gittim 31 temmuzda gun alacagiz insallah

Kızlar merhaba..
Doğum yapmışlara göz aydınlığı diliyorum.
Doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum..
1,5 aydır hep uzaktan sizi takip ediyordum ne hikmetse kendimi bu topiği okurken buluyordum.
Hiç olmayacak bişi ama bugünkü kontrolde hep tek kese olan şey iki kese oldu.
İkisinin de kalp atışı var.
Çok mutlu oldum.
İnşallah benim gibi böule yeni ikiz gebeler vardır da biraz tecrübelerinizden de fırsatınız oldukça yararlanırım.

Haftasından küçüklermis yani canım . 31 haftalık bebek gibilermis . Bende çok aydinlatilmiyorum tıp dilinde konuşuyor kızıyorum walla artık . Son haftalarda da geldik bu saatten sonra değişiklik de olmaz
Canim 7 persentil ne demek erken alinsa da artik 32 gectin sonucta ben de bugun gittim 31 temmuzda gun alacagiz insallah

Haftasından küçüklermis yani canım . 31 haftalık bebek gibilermis . Bende çok aydinlatilmiyorum tıp dilinde konuşuyor kızıyorum walla artık . Son haftalarda da geldik bu saatten sonra değişiklik de olmaz
Canim belki minyonlar dır yada regli tarihinde hata falan yok degilmi.geç döllenme vb durum olma ihtimali varmı. Kordon akışında sorun yoksa ciddi bir risk yoktur sanırım.

Hayırlısı olsun canim allah tamamina erdirsin

Hap verdimi peki. Sıkma canını sağlıklı olsunlar bi hafta önde veya arkada fark etmez çok önemli olan aynılar bak. Sen strese girme beslenmene az daha bebeklere kilo aldırıcı bişiler ekle bakalım nasıl olacak. Kaç çıktı kiloları peki. Doktorumada söyle yani ben anlamyorum dediğnzden yani nedir durum diye. Aklında soru işareti kalmasın. Üzülme toparlar onlar annesi

Canim belki minyonlar dır yada regli tarihinde hata falan yok de
gilmi.geç döllenme vb durum olma ihtimali varmı. Kordon akışında sorun yoksa ciddi bir risk yoktur sanırım.
2 haftalık geç döllenme vardı . Sonra bu ara kapandı adet tarihime geldiler . Şimdi 1 hafta gerilemiş görünüyor

Hap yine vermedi hiç gerek yok dedi . Alıştım zaten gerek yok demesine herkese göre gerek var benim doktora göre gerek yok :) 31. Haftada 1600 oluyorlarmis . Benimde 1600 Ler 10 Gr fark var aralarında . 2 hafta önce 100 Gr denmişti . Değişiyor rakamlar sürekli. 2500 bari Doğsa derken 2 kilo yu bari görsem demeye başladım :)

Hayirlisi olsun canim saglikli dogumlarin olur insallah

SIkma canini kilo aldiran sryler ye muz kasar falan benim şeker var diyette oldugum icin hic yiyemiyorum fazla hareket etme ye ic yat enerji harcama direk cocuklara gutsin allahim saglikla tez zamanda kucaklarimiza alalim insallah

Kilolarda yanılma payıda oluyor sanırım net kilo değil de aşağı yukarı söylenyo diye biliyorum. Benmde geçen hafta 100 gram almışlardı 1 haftada az değilmi dedm doktora. 200 gram yanılma payımız var dedi. Hiç belli olmaz son haftalardayız birden çok hızlı kilo alabilirler. Benm büyük kızım 2.250 dünyaya geldi şimdi 55 kilo :))önemli olan sağlıkları iyi olsun. Tek çocukta 2.250 anca çıkarabildim ikizde ben 2 buçuk hiç tahmin etmyorum kendi adıma konuşaym

Nst sonuçların nasıl canım

2 haftalık geç döllenme vardı . Sonra bu ara kapandı adet tarihime geldiler . Şimdi 1 hafta gerilemiş görünüyor
Bence bununla ilgisi var ara ara kilo fazla alsalarda sonuçta olması gereken haftalarda oluyorlar yani geç döllenme bence senin durum o yüzden sıkma caniini.

SIkma canini kilo aldiran sryler ye muz kasar falan benim şeker var diyette oldugum icin hic yiyemiyorum fazla hareket etme ye ic yat enerji harcama direk cocuklara gutsin allahim saglikla tez zamanda kucaklarimiza alalim insallah

Beslenmeme dikkat ediyordum canım . Bugün sordum doktora sen ne yersen ye onlar alacağın kadar alacak dedi bilmiyorum artık . Biraz hareketliyim birde uzanarak geçireyim bakalım bu haftayı bir fark olacak mı . Sağol canım

Nst iyi çıktı canım bu sefer . Kasilmam azaldı şu aralar . Aynı yolun yolcusuyuz desene . Ümidim yok tombul çocuktan :)) tam 30 da biri 1300 diğeri 1400 lü civardaydi Eskişehir'de .30+3 de 1400 -1500 dedi Bilecik'te ki doktor. 32 ye geldik eskisehirdeydim bugün 1600 ikiside arada 10 Gr görünüyor dedi . Birde Bilecik'te ki doktora soracağım ona da randevum var . Kafanı allak bullak ettim demi :))

Şimdi doğum ultrason haftasına göre mi belirleniyor yoksa adet tarihine göre mi . Bunu sormak aklıma gelmedi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…