• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Sagol canim ya küçücük ler onlara uykusuz da olsam seve seve bakıyorum çok şükür çok farklı çok guzel

Ay canım evlat başka birşey Allah sabrını veriyor ama ikiz olunca yılmaktan , tek başıma halledememekten korkuyorum... Uzun süre yanımda kalabilecek yardımcım yok çünkü . Allah tüm çoğul annelerin yardımcısı olsun :) sağlıcakla kalın canım arada durumunu bildirebilirsen seviniriz ;)

Ya kızlar bugün bebekler durmadan hareket ediyorlar kasık ağrımda yok sadece karnımın ağırlığı ve belimde hafiften bi ağrı var ben anlamadım düne kadar sürekli uyuyorlardı ve aşırı kasık ağrım vardı şimdi neden böyle olduki. Herşey dert oluyor ha bişeymi oldu acaba diye düşünmeden edemiyorum

Aramızda 3 hafta var canım ama benimde öyle olduğu zamanlar oluyor . Hareket etseler bir türlü etmeseler bir türlü :) bize yaranamaz bu çocuklar yha :))

Aramızda 3 hafta var canım ama benimde öyle olduğu zamanlar oluyor . Hareket etseler bir türlü etmeseler bir türlü :) bize yaranamaz bu çocuklar yha :))
Aynen insan ister istemez tedirgin oluyor düne kadar geberiyodum şimdi noldu diye hiç bukadar uzun sürede hareket etmediler herşeye pinpiriklenir oldum :)

Başlığı görünce içim coştu daldim içeri . Benim kuzularım ilkokul 1 i bitirdiler. Zaman çabuk geçiyor. Yeterki bebekleriniz ve siz ebeveynler sağlıklı iyi olun. Bambaşka bir mutluluk , tarifsiz sevinç. Gebeliğim zor geçti ,başta sıkıntılarımız oldu , ama bı kere daha dünyaya gelsem yine ikiz olsun isterim. Hele aralarindaki diyaloğu görün , sevgi gösterilerini , can bağını görün dünyaniz değişecek. herseye yetiseceksiniz kızlar merak etmeyin, Rabbim sanki bebek sayısınca güç veriyor.
Hepinize sağlıklı doğum diliyorum...

36+3 37 nin içinde oluyor canım benim için çok iyi hafta okadar sıkıntıyla beklemeleri mucize biz haziranı bile geçiremeyiz demiştik temmuz sonunu görcez ^^
Anladım cnm sag saglim bebislerini al.kucana ins ikiz gebelik gerçekten çok zorluyor insanı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Aynen insan ister istemez tedirgin oluyor düne kadar geberiyodum şimdi noldu diye hiç bukadar uzun sürede hareket etmediler herşeye pinpiriklenir oldum :)

Hepimiz pimpirikliyiz canım yalnız değilsin :) neyse ki 30 un üzerine gelebildik . Birde sağ salim kavuşsak ...

Hangi ilaçları verdi doktorunuz sizlere kızlar ?
Yarın muayenem var farklı bir ilac vermiyor . Mesala kalsiyum omega3 vs kullanmiyorum.Belki gerekli görmüyor ama sadece demir ile vitamin kullanıyorum

Sizleri merak ettim

Yarın muayenem var farklı bir ilac vermiyor . Mesala kalsiyum omega3 vs kullanmiyorum.Belki gerekli görmüyor ama sadece demir ile vitamin kullanıyorum

Sizleri merak ettim
Ben Omega3 içerikli bir vitamin demir hapı magnezyum d vitamini bide progestan kullanıyorum canım

Sizleri merak ettim
Canım ben balıkyağı hapı kullanyorum duosvit. Efermag magnezyum. Ferrum fort bide. Bunları ihmal etmeden kullanmalısın dedi bana. Progestan ilk 3-4 ay kullandım rahim duvarı kalınlaştryor düşük engelleyici gibi bişi

Sizleri merak ettim
Ben şuan progestan magnezyum adalat kullanıyorum bide mide hapı kullanıyorum kalsiyum demir vitamin onları bıraktım midem çok bulandı

Sağolun kızlar . Bugün bir danisacagim bakalım tekrardan . Kendimi ilaç kullanma delisi gibi görmeye başladım . Sizler de kullanıyorsunuz ama . Neredeyse vitamin bile kullanmıcam . Her gittiğimde sadece demir hapını kullanıyor musun diyor . Tekrar sağolun

Progestan ben ilk 3-4 ay kullandım yataktan kalkamyordm baş dönmesi bulantı halsizlikten. Sende olmadımı böyle şeyler canım maşallah baştan beri kullanyormuşn da
Ben vajinadan fitil gibi kullanıyorum canım doktorum ağızdan alırsan çok halsizlik mide bulantısı yapar demişti başından beri fitil gibi gönderiyorum içeri hiç öle Bi etkisini görmedim

Ben vajinadan fitil gibi kullanıyorum canım doktorum ağızdan alırsan çok halsizlik mide bulantısı yapar demişti başından beri fitil gibi gönderiyorum içeri hiç öle Bi etkisini görmedim
Aynen canm ağızdan mahvediyor. Masada otururken içiyordum yatağa beni biri tutup götryordu o derece oluyordm bazen:))hatta eşime dedm alkol almana gerek yok bir progestan yut aynı kafayı bulırsun :))

Back