2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

O doğuma kadar hep birlikte stres oluyor ama bunu en aza indirebilirsen çok iyi olur canım
Stres inan çok etkiliyor
Ben çocuklarım 6-7 aylık olduktan sonra anladım ikiz annesi olduğumu
Enfeksiyon kapan minigim için doktor pek ümidimiz yok durun ciddi demişti düşün artık
Ama çok şükür atlattık bak şimdi de ikisi birden uyandı birbirlerine birşeyler söylüyorlar:)
Rabbim kolaylık versin sana inşallah sağlıkla doğurursun ikisinide

jeliboni PembeHelvam ve diğer arkadaşlarım lütfen yardımcı olun bu konuda bilgi tecrübesi olan varmı ?
biliyorsunuz kalp atışı için doktora gittik, 2 bebeğinde kalp atışı ekranda görünüyor pıt pıt damar atar gibi ama ses olarak dinleyemedk doktor kalp atışları var ama haftasına göre çok yavaş kendiliğinden duracak çok fazla ümitlenmeyin dedi dün gittim perşembe tekrar çağırdı, kalbi yavaş atıp normal haftasına göre devam eden varmı ? çok mutsuzum.. inşallah sağlıkla kavuşurum çıkmayan candan ümit kesilmez başka perinatoji doktoruna gdip görüşcem perşembeki tabloya göre..

Günaydın canım,doktorlar her zaman en kötüyü en başta söylüyor,detaylı usg’de bebeklerimden birinin midesini göremedi doktorumuz hemen bir felaket tablosu çizildi,oysa ki midede sıvı yoksa o an görmeyebilirmiş,ben aynı gece hastanelik oldum burnum kanadı zor durdurdular,ertesi gün kontrolde herşey normaldi
Sen de benim gibi kendini hasta etme lütfen,sadece bir ihtimalden söz etmiş doktor tabi pat diye söylediklerinde bizim durumumuzu düşünmüyorlar,inşallah bir sonrakinde sen de göreceksin herşeyin yolunda olduğunu

Canım üzülme inşallah bişey olmaz, doktorlar da işi gereği herşeyi söylemek durumundadır
Başka doktora daha gidin inşallah kötü bir şey olmaz Rabbim korusun bebeklerinizi

Canım belki doktorun cihazından da kaynaklanıyor olabilir. Sonuçta bebeklerin kalbi oluşmuş ve pıt pıt atıyor maşallah. Sen lütfen stres yapma sakince perşembeyi bekle. Ve mümkünse başka doktora git..
Maşallah canım Allahım bağışlasın yavrularını :)
Ben inanıyorum her şey güzel olacak. Bak şimdi uyandım daha pozitifim çok sağol verdiğin enerji ve destek için..

Offf ölüyorum o mide yanmasından hemde 2. Aydan buyana ama gittikçe artıyor hazımsızlık ve yanmadan dolayı birşey yiyemiyorum resmen ya
Ben migde yanmasina cozumu yastiklarda buldum canim basimin altinda 5 yastikla yatiyordum duz yattigin zaman migdendekiler agzina geliyor cocuklar baski yaptigindan dolayi.yari oturur pozisyonda yan yatiyordum dogru duzgun migde yanmam olmadi benim ondan sonra.

Sağol canım benim inşallah seninde herşeyin güzel olacak, sen iyi olursan bebeklerinde iyi olur.guzelce kahvaltını yap çayını iç bak ben bu saat oldu uyumadım:)

Canım Rabbim sağlıcakla bebisleri kucagina verecek insallah. Sen uzulme insan cok takiyor hamileleikte biliyorum ama o minnaklara dua eden bue sürü teyzesi var.

Canım Rabbim sağlıcakla bebisleri kucagina verecek insallah. Sen uzulme insan cok takiyor hamileleikte biliyorum ama o minnaklara dua eden bue sürü teyzesi var.
Allah razı olsun canım, dünya dua ile dönüyor ve dua etmekten başka elden bişey gelmiyor.. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah

Oyy kıyamammcanım Allah sana güç kuvvet versin. Her gece böyle mi oluyor? Neden uyutmuyorlar sabaha kadar?
Belli olmuyor canım bazen 9 da uyuyp sabah 10 A kadar uyuyorlar, bazen 11 de uyuyup 12 den sabah kadar nöbet tutuyoruz
Uyku düzenimiz prenseslerin istediği saatte bende zorlamyorum çünkü onları uydurmaya çalışarak ben daha fazla yoruluyorum.bu aralar diş dönemimiz sanırım ondan uykusuzluk

Rabbim evlatlarini sana bagislasin canim moralini yuksek tut insallah guzel haberler alirsin

ALLAH YARDIMCIN OLSUN 1 HAFTA FARK AÇILMADIĞI SÜRECE BİRŞEY OLMAZ ALLAH IN İZNİYLE JELİBON BOZMA MORALİNİ

Bende 2 yastıkla yatıyorum oturur vaziyette uykuya dalıyorum uyuduktan sonra normal yatma pozisyonuna geçiyorum bilinçsiz ama bütün günde ne yersem yiyeyim yanıyor süt delisi oldum elimde sütümle geziyorum günde nerdeyse 1lt süt içiyorum :) tabi geceleri dayanamayıp bazen gaviscon veya renne tablet alıyorum

Merhaba hanımlar henüz ikiz mi kaçiz mi bilmiyorum yarın belli olacak ama Dr büyük ihtimalle ikiz dedi bana da. Kan değerim çok hızlı artti.
Adete 4 kala 48
Adete 3 kala 80
Adete 1 kala 270
Adet +2 1350 çıktı degerim.
Yarın kese bakilcak daha 4+3 um. Ucuz olabilir mi acaba? Dr korktu biraz inşallah ikidir diyor yoksa alırız birini dedi
Bir de daha 4 haftalıkken karından görünür mü kese

Öncelikle gözünaydın canım hayırlı olsun değerin en fazla ikiz gibi geldi bana 4haftalıkken alttan muayneyle görebilir ancak karından görmek için çok erken daha

Allah kolaylık versin canım.. diş dönemi zordur evet yeğenlerimden biliyorum. Kehribar kolyesini denedin mi? Genelde arkadaşlarım faydasını gördüklerni söyledi bi araştır istersen..

ALLAH YARDIMCIN OLSUN 1 HAFTA FARK AÇILMADIĞI SÜRECE BİRŞEY OLMAZ ALLAH IN İZNİYLE JELİBON BOZMA MORALİNİ
Teşekkürler canım işte tüm isteğimiz aradaki farkın açılmaması..

Onu araştırdım canım ama hiç vaktim yok

33+4 doğdular 2200-2300 grlardı.. 2 hafta kaldılar 1 haftası solunum desteği 1 haftası beslenmeye alışma idi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…