• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

ALLAH yardımcınız olsun jeliboni jeliboni sağlıklı güzel haberler ver bize :))
sağlıkla cümlemiz yavrularımıza kavuşalm inşallah =)
amin canım inşallah.. sen de yavrularının kalp atışlarını duy güzel haberlerle gelelim inşallah :) dünyanın en güzel sesi kesinlikle..

Canim dualarimiz seninle... kacta randevun? Bizede haber et olur mu...
Pembemm sağol canım benim.. 13:30da randevum, inşallah her şey yolundadır yavrularımızı duasız bırakmayın öpüyorum hepinizi

Ben de güvenemiyorum yabancı sitelere ama çok iyi görünüyor tam bize göre,Yanyana arabalarla markette reyon arasında dönmek bile zor,yürüyen merdivene falan da sığmıyor :kızgın:
Ben bebek arabamızı yanyana baston olandan aldım çok çok ucuzdu bide hafif diye ama 6_7 ayda kırıldı
Bunlardan bulamazsan bile iyi bı marka almanı tavsiye ederim

EFE2311A-4F65-43CE-A65C-2DA1DD51782E.png
Ben bebek arabamızı yanyana baston olandan aldım çok çok ucuzdu bide hafif diye ama 6_7 ayda kırıldı
Bunlardan bulamazsan bile iyi bı marka almanı tavsiye ederim
Prego’nun var bir de ona baktım ama katar vermek zor,kullanışlı olsun da fiyatına bakmıycaz artık

Eki Görüntüle 2058732
Prego’nun var bir de ona baktım ama katar vermek zor,kullanışlı olsun da fiyatına bakmıycaz artık
Ben uzun araştırmalar sonucunda bu arabayı aldım canım.. bi çok ikiz annesiyle konuştum tavsiye ettiler, kampanyada buldum tüm seti 2400’e aldım anakucakları dahil..
inşallah memnun kalırız biz de.

Slm kızlar döndüm aranıza tekrar :halay: evim yerleşti bitti herşeyim Doğum öncesi süper oldu dip köşe öyle güzel Temizlik olduki anlatamam elden geçmeyen hiç birşey kalmadı sağolsun annem ve görümcelerim hallettiler herşeyi :dua: jeliboni jeliboni güzel haberlerini bekliyoruz canım merakta bırakma bizi :dua: PembeHelvam PembeHelvam sende cinsiyet anketini yapsana tek iki kızı işaretleyen ben olmuşum :KK70: senide beklerim yanıma :KK66:

Slm kızlar döndüm aranıza tekrar :halay: evim yerleşti bitti herşeyim Doğum öncesi süper oldu dip köşe öyle güzel Temizlik olduki anlatamam elden geçmeyen hiç birşey kalmadı sağolsun annem ve görümcelerim hallettiler herşeyi :dua: jeliboni jeliboni güzel haberlerini bekliyoruz canım merakta bırakma bizi :dua: PembeHelvam PembeHelvam sende cinsiyet anketini yapsana tek iki kızı işaretleyen ben olmuşum :KK70: senide beklerim yanıma :KK66:

Oooo süper olmus.. güle gülw iyi günlerde oturun... hani nerde anket? Hemen isaretliyim :-)

Sağlam ve kullanışlı bence keşke bende alsaydım böyle bişey işte ben araba alırken daha lohusalıktan çıkamadıydım herhalde gittim en dandik bişey aldım
Benim komşumun 18 aylık ikizleri var,o ikiz arabası almış,tek başına kullanması zor oluyor dedi,sonradan tekli iki tane araba almış,ben de onun tavsiyelerini dinliyorum :KK48:

Benim komşumun 18 aylık ikizleri var,o ikiz arabası almış,tek başına kullanması zor oluyor dedi,sonradan tekli iki tane araba almış,ben de onun tavsiyelerini dinliyorum :KK48:
Ben asla iki tane tekli araba almazdim canım
Çünkü her zaman yanında birisi olmayabiliyor
Ben kendim çıkıyorum 3 çocuğumla parka markete
Bence ikiz bebek arabası al derim

Bacim öyle büyük alma... zaten baslarda o kadar fazla icemiolar.. 125 ml lik yeterli basta.. kücük olmasi senin icinde rahat.. nede olsa 2 sise birden belki vermen gerekicek :-) belki lazim bile olmaz.. emzirirsin ..
ya kuzum bende ıste hem ıkı kucuk hem ıkı buyuk almak ıstemedıgımden buyuk alayım dedım emzık kısmısını yavas akıslı alıcaktım sımdı kararsız kaldım :işsiz:

ya kuzum bende ıste hem ıkı kucuk hem ıkı buyuk almak ıstemedıgımden buyuk alayım dedım emzık kısmısını yavas akıslı alıcaktım sımdı kararsız kaldım :işsiz:

2 kücük ile basla... cok kocaman ilk aylarda kullanisli olmuyo yinede sen bilirsin canikom
Nasilsin iyimisin bu arada?

Arada takil canikom... evet bana iki kiz denildi canim :-) sende durumlar nasil? Detayliya girdin mi? Cinsiyetler bellimi?

Ben daha yeni 12+ oldum ama dr.um cinsiyet öngörüsünde bulundu :KK49:
Benimkiler de inşallah kız:KK200: zaten 1 kziim vardı, Allah nasip ederse 3 kızım olacak:anne::KK36: detayliya daha 2 ay var benim. Senin kaçıncı haftan?

Kızlar ben geldim

Detaylı ultrasonumuza girdik çok şükür. Bebişlerimden bir tanesinin sıkıntısı yok çok şükür her şeyi normal görünüyor. Diğer bebişimin ise göbek kordonunda beslenme kanallarından bir tanesi eksik. Ana damarlardan biri eksik yani. Bu da o bebeğin daha az beslendiğini ve kardeşine göre daha küçük olduğunu gösteriyor. Minik kuzum bir hafta geriden geliyor. Doktor aradaki farkın çoğalmaması gerektiğini söyledi. Arada kan tranfüzyonu olabiliyormuş.. Allahım sağ salim şekilde yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..

Umarım küçük oğluşum da diğer kardeşini yakalar ve iyice beslenir. :( işin kötü tarafı da elden bişey gelmemesi. Ben ne yaparsam yapayım ne kadar iyi beslenirsem besleneyim yavrularım tek plasentadan beslendikleri için küçük oğluşuma faydam dokunamıyor..

Bende durumlar böyle..

Nasilsiniz kizlar...
Göbek demisken dun aksam akraba kinasi vardi biri 6 aylik sandim seni ama ikizse normal dedi. Guleyimmi aglayim mi sasirdim.
Biride dediki karnını cok ovma erken doğuma yol acar? Duyan var mi boyle.birsey...
Inanma canim bende cok ovaliyordum 36 haftalik dogurdum sabretsem dahada duracakti ben istedim dogum yapmayi.

Kızlar ben geldim

Detaylı ultrasonumuza girdik çok şükür. Bebişlerimden bir tanesinin sıkıntısı yok çok şükür her şeyi normal görünüyor. Diğer bebişimin ise göbek kordonunda beslenme kanallarından bir tanesi eksik. Ana damarlardan biri eksik yani. Bu da o bebeğin daha az beslendiğini ve kardeşine göre daha küçük olduğunu gösteriyor. Minik kuzum bir hafta geriden geliyor. Doktor aradaki farkın çoğalmaması gerektiğini söyledi. Arada kan tranfüzyonu olabiliyormuş.. Allahım sağ salim şekilde yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..

Umarım küçük oğluşum da diğer kardeşini yakalar ve iyice beslenir. :KK43: işin kötü tarafı da elden bişey gelmemesi. Ben ne yaparsam yapayım ne kadar iyi beslenirsem besleneyim yavrularım tek plasentadan beslendikleri için küçük oğluşuma faydam dokunamıyor..

Bende durumlar böyle..
İnşallah kısa sürede iki bebeğin de birbirini yakalar canım
Ben asla iki tane tekli araba almazdim canım
Çünkü her zaman yanında birisi olmayabiliyor
Ben kendim çıkıyorum 3 çocuğumla parka markete
Bence ikiz bebek arabası al derim
Bir tane de casual marka baktım tek tek de kullanabiliyorsun,birleştirme aparatı işe de ikiz arabası oluyor,yardımcım da bar benim evde,o yüzden tel tek de alabilirim,aslında ben bebekleri içine koyup da görmek istiyorum öyle alıcam ama kimse bana bebeğini ödünç vermiyor :))))

Back