- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.081
Kızlar ben geldim
Detaylı ultrasonumuza girdik çok şükür. Bebişlerimden bir tanesinin sıkıntısı yok çok şükür her şeyi normal görünüyor. Diğer bebişimin ise göbek kordonunda beslenme kanallarından bir tanesi eksik. Ana damarlardan biri eksik yani. Bu da o bebeğin daha az beslendiğini ve kardeşine göre daha küçük olduğunu gösteriyor. Minik kuzum bir hafta geriden geliyor. Doktor aradaki farkın çoğalmaması gerektiğini söyledi. Arada kan tranfüzyonu olabiliyormuş.. Allahım sağ salim şekilde yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..
Umarım küçük oğluşum da diğer kardeşini yakalar ve iyice beslenir.işin kötü tarafı da elden bişey gelmemesi. Ben ne yaparsam yapayım ne kadar iyi beslenirsem besleneyim yavrularım tek plasentadan beslendikleri için küçük oğluşuma faydam dokunamıyor..
Bende durumlar böyle..
Ben daha yeni 12+ oldum ama dr.um cinsiyet öngörüsünde bulundu
Benimkiler de inşallah kızzaten 1 kziim vardı, Allah nasip ederse 3 kızım olacak detayliya daha 2 ay var benim. Senin kaçıncı haftan?
İnşallah sağlıklı sıhhatli büyürler canım sağol..İnşallah kısa sürede iki bebeğin de birbirini yakalar canım
Canımsın çok teşekkür ederim.. inşallah dediğin gibi olur ve fark çok açılmaz canım.. onlar benim mucizelerim.. sürekli konuşuyorum onlarla merak etme, pozitif enerji göndermeye çalışıyorum :)Ben o kuzunun farki cok daha fazla acacagini düsünmüyorum insaAllah... cünkü... ikiside sana rabbinin en güzel hediyesi.. hele o minnos var ya.. iste o tam süpriz ve mucize ikiz.... o yüzden.. mevlam neylerse güzel eyler... 1 haftadan fazla acilmaz insaAllah aralari.. tombis tombis ilerler insaAllah... dua edicez bol bol... pembis teyzeleri cok dua edicek insaAllah onlara.. her okudugunda bidik ile gidik icinde özel dua edicek..
Kalbini selim tut canim... senin moralin iyi olmasi lazimki bebisler etkilenmesin.. hep pozitif enerjini yolla onlara...dua dua dua...
İnşallah sağlıklı sıhhatli büyürler canım sağol..
Canımsın çok teşekkür ederim.. inşallah dediğin gibi olur ve fark çok açılmaz canım.. onlar benim mucizelerim.. sürekli konuşuyorum onlarla merak etme, pozitif enerji göndermeye çalışıyorum :)
Dualarından bizi eksik etmezsen çok seviniriz.. ihtiyacımız olan tek şey dua.. hayırlı sağlıklı şekilde ve hiçbir anomali olmadan doğsun yavrularımız inşallah
Amin kuzumm :)InsaAllah canimmm hep dualarda bulusalim
Bu arada kac gram olmuslar?
Amin kuzumm :)
Bıdık 330 gr, Gıdık 342 gr teyzesi :)
Sayfanın en üstünde var anket ama sende Yok sanırım Allah Allah enteresan neden göremiyorsun ki senOooo süper olmus.. güle gülw iyi günlerde oturun... hani nerde anket? Hemen isaretliyim
Canım sen şakın moralini bozma üzme kendinide damatlarımıdaKızlar ben geldim
Detaylı ultrasonumuza girdik çok şükür. Bebişlerimden bir tanesinin sıkıntısı yok çok şükür her şeyi normal görünüyor. Diğer bebişimin ise göbek kordonunda beslenme kanallarından bir tanesi eksik. Ana damarlardan biri eksik yani. Bu da o bebeğin daha az beslendiğini ve kardeşine göre daha küçük olduğunu gösteriyor. Minik kuzum bir hafta geriden geliyor. Doktor aradaki farkın çoğalmaması gerektiğini söyledi. Arada kan tranfüzyonu olabiliyormuş.. Allahım sağ salim şekilde yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..
Umarım küçük oğluşum da diğer kardeşini yakalar ve iyice beslenir.işin kötü tarafı da elden bişey gelmemesi. Ben ne yaparsam yapayım ne kadar iyi beslenirsem besleneyim yavrularım tek plasentadan beslendikleri için küçük oğluşuma faydam dokunamıyor..
Bende durumlar böyle..
Yardımcın varsa çok iyi canım ya çok şanslısınİnşallah kısa sürede iki bebeğin de birbirini yakalar canım
Bir tane de casual marka baktım tek tek de kullanabiliyorsun,birleştirme aparatı işe de ikiz arabası oluyor,yardımcım da bar benim evde,o yüzden tel tek de alabilirim,aslında ben bebekleri içine koyup da görmek istiyorum öyle alıcam ama kimse bana bebeğini ödünç vermiyor :))))
Canım gerçekten mi? 3 hafta fark olması doğumda ne gibi zorluklara sebep oldu? Daha önce sormuştum kaç kg doğduklarını ama hatırlayamadım şimdi. Küçük olanın gelişimsel bi sıkıntısı oldu mu doğumdan sonra?jeliboni canım moralini yüksek tut
Tek yumurta ikizlerinde olabilen şeyler bunlar
Benim ikizlerim de de arasında 3 hafta vardı
Ama şimdi minnak doğan cin gibi maşallah,
Senin yapman gereken dinlenmek, moralini bozmamak,dua etmek. Sırtını Allah'a yasla canım merak etme herşey güzel olur
Canım sen şakın moralini bozma üzme kendinide damatlarımıdatek yumurta ikizlerinde birinin diğerinden geride olması olması normal aradaki farkın %20 yi geçmemesi gerekiyor sadece ve uyanık bıdık illaki daha çok yiyor inşallah ikisinide sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın
Bu konuda yok sanirim canim... anketi konu baslatan sanirim ekleyebiliyor... yanlisim mi var? Bu konu yu ben acmadim sahibesi degilimSayfanın en üstünde var anket ama sende Yok sanırım Allah Allah enteresan neden göremiyorsun ki sen
1600-2000 doğduk biz canımCanım gerçekten mi? 3 hafta fark olması doğumda ne gibi zorluklara sebep oldu? Daha önce sormuştum kaç kg doğduklarını ama hatırlayamadım şimdi. Küçük olanın gelişimsel bi sıkıntısı oldu mu doğumdan sonra?
Dediğin gibi dinleniyorum raporluyum zaten.. geriye sadece dua kalıyor..
Detaylı detaylı yazmışsın çok sağol canım. Yanlış hatırlamıyorsam 34. Haftada doğum yapmıştın sen dimi? Maşallah toparlamışsınız artık ama dediğin gibi o geçen süre ne kadar da meşakkatli olmuş. İkiz annesi olmak gerçekten zormuş. İnşallah sağsalim vakti zamanında gelir yavrularım ve küvöze girmelerine gerek kalmaz umarım1600-2000 doğduk biz canım
2 kilo doğan iki gün oksijen desteği aldı,3hafta kilosunu tamamlamak için kuvozde kaldı 3 kiloya gelince çıktı
1600 doğan beslenmeyi kabul etmedi damardan beslediler,hastane enfeksiyonu kaptı 11 gün izole odasında kaldı. 1 ay 1 gün sonra 2 kilo 300 Gr olunca çıktı kuvozden
6 ay boyunca küçük olan evde de zorladı beni mama yemedi damla damla emdi,kilo alımı çok azdı.sonra yavaş yavaş toparladı şükür
Doğduklarından sonra aralarındaki kilo farkı 2 ye kadar çıktı ama şimdi 1 yaşındalar ve kilo farkı 1 e indi
Kilo almak dışında başka sorunumuz olmadı şükür
Hatta minik farem daha eğlenceli daha atak ikizine göre
Hamileyken aralarında 3 hafta olması doktor açısından sorun değildi.ama son hafta beslenmesi kesilmiş ve beni ve ikizini zehirlemeye başlamış bu yüzden aldılar hemen acil
Senin asıl maceran doğumdan sonra başlayacak,o yüzden bol bol dinlen güç toparla
İnşallah küvoze girmezler ama girerlerse en çok senin iyi olman lazım
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ikisinide
Evet canım 34 te doğdukDetaylı detaylı yazmışsın çok sağol canım. Yanlış hatırlamıyorsam 34. Haftada doğum yapmıştın sen dimi? Maşallah toparlamışsınız artık ama dediğin gibi o geçen süre ne kadar da meşakkatli olmuş. İkiz annesi olmak gerçekten zormuş. İnşallah sağsalim vakti zamanında gelir yavrularım ve küvöze girmelerine gerek kalmaz umarım
Offf ölüyorum o mide yanmasından hemde 2. Aydan buyana ama gittikçe artıyorMidesi yanan hamisler burdami...
Eminim doğduktan ve sağlıklı şekilde büyüdüklerini gördükten sonra ikiz annesi olmanın mutluluğunu ve keyfini yaşayabilirim ama şu hamilelik süreci tamamen endişe, belirsizlik hali..Evet canım 34 te doğduk
Ben çok stres korku yaşadım hep ve biraz da kötüyü çektim galiba
İnşallah gerek kalmaz vaktinde seni üzmeden gelirler inşallah canım
İkiz annesi olmak çok zor ama çok da güzel böyle karışık bişey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?