• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar benim günüm gelecek ama hala isimleri netleştiremedik:olamaz: biri kız biri erkek olacak inşallah, Enes ve Nur düşündük ama daha belli değil. Sizce nasıl?

Kızlar benim günüm gelecek ama hala isimleri netleştiremedik:olamaz: biri kız biri erkek olacak inşallah, Enes ve Nur düşündük ama daha belli değil. Sizce nasıl?

Bizde çok değiştirdik canım . Bugün tamam çağrı ve Çağlar gayet iyi aramayalim artık dedik . ikimizin de içine sindi baya . İçinize siniyorsa sizde noktayı koyun canim

Doruk ve derin koymak isterdim bir kız bir erkek olsaydı . İkisi de kız olsaydı Almina ve Hira koyardim herhalde :))

Bende de iki oglan var simdi onlara da aroyorum birde ben cift seviyorum 4 isim demek bu :)

Aslında bizimde iki isimliler . Dini isim de koyalim dedik . Esim kuran okumuştu dua etmişti oğlan olursa adını Muhammed koyacağım geçiyor duada . Bizde Muhammed in isimlerinden Ahmet ve Mehmet de koyacağız ama kullanır miyiz bilmiyorum kimlikte geçecek . Kulağına uflenecek. Mehmet çağrı , Ahmet çağlar olacak nasipse

Aslında bizimde iki isimliler . Dini isim de koyalim dedik . Esim kuran okumuştu dua etmişti oğlan olursa adını Muhammed koyacağım geçiyor duada . Bizde Muhammed in isimlerinden Ahmet ve Mehmet de koyacağız ama kullanır miyiz bilmiyorum kimlikte geçecek . Kulağına uflenecek. Mehmet çağrı , Ahmet çağlar olacak nasipse
Cok hos olmus kulaga guzel geliyor soylemde

Canim doktora gittim ama bana ilaç yazmadı sadece tuzlu su sur dedi o daha siddetlendirdi sadece idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik verdi
Tuzlu su bencede şiddetlendirir ben serin ve nemli tutmaya çalışıyorum bide gerdirmemeye çalışıyorum sırt üstü çok yatıyorum ozaman rahatlıyorum gerilmeyince kaşınmıyor

Yonca___ Yonca___ ne yaptın canım sütün geldi mi . Benimde ilk doğumumda hemen gelmedi cok azdi sonradan artıyor . Normal doğurmuştum birde . Sezeryanda geç gelmesi normal deniliyor hep

Evet bende bugun kalbinde pirilti ve ense kalinligi koryon vilyus dan sonraki detayli ultrasona girdim bunu bekliyordum stresle neyseki down vb engel durumu yuzde 80 yok 28.29 haftada bakacak yuzde 10.15 de ozaman karar verecek cok sukur allahim tum evlat bekleyenlere yardim etsin
Canım bende bugün gittim ikili teste gerek duymadı ikizlerde etkili değilmiş. Ense kalınlıklarına baktı normal dedi ama yinede belli olmuyor dedi. Bitane baya maliyetli bi testten bahsetti onda net çıkıyomuş senin bahsettğin o mu acaba. O da yoksa 18. Haftada 4 lü testte net konuşurum dedi.

Kizlar ayri ayri yazamiyprum kusiruma bakmayin. Hepinize ilginizden dolayi cok tsk ederim. Bebwklerimi aldim kollarima melek ler bakmaya doyamiyorum. Darisi size olsun. 3070 gr ve 3180 gram dogdular kuveze girmediler. Sadece sut gelmedi onunla ugrasiyoruz. Herkeze sevgiler
Hadi hayırlınolsun canım çok sevindim darısı bizlere.

Canım bende bugün gittim ikili teste gerek duymadı ikizlerde etkili değilmiş. Ense kalınlıklarına baktı normal dedi ama yinede belli olmuyor dedi. Bitane baya maliyetli bi testten bahsetti onda net çıkıyomuş senin bahsettğin o mu acaba. O da yoksa 18. Haftada 4 lü testte net konuşurum dedi.
Yok benimkinde plesanteden ornek alindi riskli biraz.sana dedigi anneden alinan kanla yeni bir test sekli nifty falan diyorlar ama bana onu onermediler ayni bebebge bakabiliyrlarmis yani ikizde sorun.enseleri iyiyse 20 haftlarda detayli ultrasonun da iyi olursa bence sorun olmaz.teste gerek yok bence.4 lu test icin bisi diyemem vakif degilim.

Back