• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ama işte insanın kafasıda rahat olmalı o olmayınca daha çok sıkıntı yapıp uyuyamıyoruz,
en azından ben öyleyim herşeyi kafama takıp duruyorum, hep bir sıkıntı var içimde

Ama işte insanın kafasıda rahat olmalı o olmayınca daha çok sıkıntı yapıp uyuyamıyoruz,
en azından ben öyleyim herşeyi kafama takıp duruyorum, hep bir sıkıntı var içimde

Katiliyorum arkadaşım . Bende diyorum sıkıntı yapmaya gerek yok başa gelen çekilir erken veya geç Allah ne yazdıysa diyorum . Ama olmuyor lafta kalıyor :) gerçekten gece daha çok düşünüyorum sanki düşünmekle çözülecek gibi :) ya birde çok hareketliler maşallah onlar durmadan dikkatimi uykuya veremiyorum ki . Gece dahada artıyor hareketleri ne tuhafki

Bende artık diyebilsem bir hafta kaldı vs :)) belirsizlik erken doğum korkusu devam ediyor . Ağrım biraz fazla olsa evhamlaniyorum
İnşallah o günlerde gelir merak etme bende aynı öyleydim bir baktımki 36 olmuş, ağrı normal hiç evhamlanma, doktor ne diyor hangi hafta olabilir? Sezeryanmı olacak

Katiliyorum arkadaşım . Bende diyorum sıkıntı yapmaya gerek yok başa gelen çekilir erken veya geç Allah ne yazdıysa diyorum . Ama olmuyor lafta kalıyor :) gerçekten gece daha çok düşünüyorum sanki düşünmekle çözülecek gibi :) ya birde çok hareketliler maşallah onlar durmadan dikkatimi uykuya veremiyorum ki . Gece dahada artıyor hareketleri ne tuhafki
Maşallah evet öyle oluyor genelde gün içinde gezindiğimizde beşik gibi sallıyoruz uyuyorlar gecede uyanıyorlar benimkilerinin birini hıçkırık tuttu şimdi

İnşallah o günlerde gelir merak etme bende aynı öyleydim bir baktımki 36 olmuş, ağrı normal hiç evhamlanma, doktor ne diyor hangi hafta olabilir? Sezeryanmı olacak

34 ile 36 arası olur gibi konuşmuştu gebelik gidişatına göre . Ben 36+3 Ken Bayram giriyor araya . 9 günlük tatil var 38 lere geliyorum ama o kadar bekletmez herhalde tek yumurta ikizi cunku . Yada bayramda başka bir doktor mu ayarlar bana bilemiyorum . Gönlümden geçen 37 . Burada o haftaları görenleri okudukça hevesleniyorum . Tabii son söz doktorun .

Maşallah evet öyle oluyor genelde gün içinde gezindiğimizde beşik gibi sallıyoruz uyuyorlar gecede uyanıyorlar benimkilerinin birini hıçkırık tuttu şimdi

Evet yaa hıçkırıklari bitmiyor . İkisi aynı anda hickirinca daha acayip oluyor icim :) ciğerleri gelişiyor diye seviniyorum kendimce :)

34 ile 36 arası olur gibi konuşmuştu gebelik gidişatına göre . Ben 36+3 Ken Bayram giriyor araya . 9 günlük tatil var 38 lere geliyorum ama o kadar bekletmez herhalde tek yumurta ikizi cunku . Yada bayramda başka bir doktor mu ayarlar bana bilemiyorum . Gönlümden geçen 37 . Burada o haftaları görenleri okudukça hevesleniyorum . Tabii son söz doktorun .
Hayırlısı inşallah 36+2 gibi olsa bile iyidir tek yumurta olduğu için, benimkiler çift ondan böyle rahat doktorum

Evet yaa hıçkırıklari bitmiyor . İkisi aynı anda hickirinca daha acayip oluyor icim :) ciğerleri gelişiyor diye seviniyorum kendimce :)
Ben onu yaşamadım daha hiç ikisinin aynı anda hıçkırdığını güzel bir his olmalı :)
Hatta sanki hep ayni bebek sadece hıçkırıyor diye hissediyorum diğerinde tık yok :)

Hayırlısı inşallah 36+2 gibi olsa bile iyidir tek yumurta olduğu için, benimkiler çift ondan böyle rahat doktorum

Evet canım hayırlı zamanda dogsunlar bebeklerimiz inşallah . Muhtemelen bu uykusuz kaldığımız günler bile bize çok güzel gelecek onlar doğunca . Yoğun bir maraton başlayacak :) hoş sohbetin için teşekkürler ;)

Ben onu yaşamadım daha hiç ikisinin aynı anda hıçkırdığını güzel bir his olmalı :)
Hatta sanki hep ayni bebek sadece hıçkırıyor diye hissediyorum diğerinde tık yok :)

Sağım ve solum ayrı ayrı atıyor . Belki bebek pozisyonundan dolayı da farketmemissindir . Benim sağdaki bebek daha çok hickiriyor mesela gün içinde

Evet canım hayırlı zamanda dogsunlar bebeklerimiz inşallah . Muhtemelen bu uykusuz kaldığımız günler bile bize çok güzel gelecek onlar doğunca . Yoğun bir maraton başlayacak :) hoş sohbetin için teşekkürler :KK66:
Amin inşallah sağ salim gelsinlerde önemli olan o, rica ederim canım bende teşekkür ederim, insan rahatlıyor aynı durumda olan birisiyle konuşunca

Amin inşallah sağ salim gelsinlerde önemli olan o, rica ederim canım bende teşekkür ederim, insan rahatlıyor aynı durumda olan birisiyle konuşunca

Öyle çok haklısın iyiki bu site var. Herkes herkese yardımcı olmaya çalışıyor. Hayırlı geceler tekrar görüşmek üzere inşallah ..

Detayli ultrason aslinda gittigin doktor normalde kabataslak tum organlarina bakar yada bakmasi gerek ama peritanalog denilenler riskli gebelik doktoru detayli ultrason yapar cok uzun bakar birde herseyine cok detayli bakar cihazlari daha iyidir fark bu.ama doktoruna guveniyorsan cok da gerek yoktur bence.ama tabi iyi bilen ben degilim.
Evet bende perinatoloğa gidiyorum memnunum doktorumdan. Özel kliniği var.Cihazları gerçekten çok detaylı. Her bilgiyi veryor şak diye. Detaylı ultrasonu yaptırmam iyi olur aslında. Teşekkür ederm canım bilgilendirme için. Bana en yakınlardan biri sensin sanırım hafta olarak. Çok fazla erken haftalar yok sanırım burda.

Evet bende perinatoloğa gidiyorum memnunum doktorumdan. Özel kliniği var.Cihazları gerçekten çok detaylı. Her bilgiyi veryor şak diye. Detaylı ultrasonu yaptırmam iyi olur aslında. Teşekkür ederm canım bilgilendirme için. Bana en yakınlardan biri sensin sanırım hafta olarak. Çok fazla erken haftalar yok sanırım burda.
Kendi doktorun yapar o zaman peritanalog sa.evet fazla erken hafta yok birde pek yazan yok.rica ederim canim.

Bugün kontrolümüz vardı 2500-2700 küsürlerdeler ben kapıdan çıkmadan unutuyorum. 26 sına kadarda baya büyürler heryerim ağrıyor aşırı yoruldum geberiyorum valla geldiğimden beri uyuyorum :(

Bugün kontrolümüz vardı 2500-2700 küsürlerdeler ben kapıdan çıkmadan unutuyorum. 26 sına kadarda baya büyürler heryerim ağrıyor aşırı yoruldum geberiyorum valla geldiğimden beri uyuyorum :KK43:
Maşallah çok iyi kiloları. Gün geçtikce yorgunluklar artıyor dimi. Allah yardımcımız olsun. Çift kese miydi senin canım. 37. Haftada mı alcak doğuma

Kizlar benim sag taraftaki bebek hareketleri azaldi dun ve bugun tek yumurta ikizi 32 haftadayim yeri daralmistir desem o digerine gore daha kucuk yeri dar da degil yani nden acaba doktora gozuksem mi fikir alayim sizlerden

Back