• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kizlar ayri ayri yazamiyprum kusiruma bakmayin. Hepinize ilginizden dolayi cok tsk ederim. Bebwklerimi aldim kollarima melek ler bakmaya doyamiyorum. Darisi size olsun. 3070 gr ve 3180 gram dogdular kuveze girmediler. Sadece sut gelmedi onunla ugrasiyoruz. Herkeze sevgiler
Oyy maşallah. Sağlıklı uzun ömürler diliyorum canım. Sanada geçmiş olsun. Sütün gelir stres yapma yarın artmaya başlar emdikce bebekler. Allaha emanet olun

Kizlar ayri ayri yazamiyprum kusiruma bakmayin. Hepinize ilginizden dolayi cok tsk ederim. Bebwklerimi aldim kollarima melek ler bakmaya doyamiyorum. Darisi size olsun. 3070 gr ve 3180 gram dogdular kuveze girmediler. Sadece sut gelmedi onunla ugrasiyoruz. Herkeze sevgiler

Oh oh canım benim ne güzel bir kavuşma oldu . Bol bol sütün olsun insallahhh. Kiloları müthiş maşallah . Sabreden derviş muradına ermiş.. uzun ömürleri olsun inşallah

Hadi bakalim sana kolay gelsin masallah :)

Massallah canim saglikli uzun omurlu olsun insallah bebeklerin darisi basimiza

Doktor ilaç yazıyor canım bana yazdı ben alamadım cildiye yazmalı diye vermediler başka iyi gelen birşey varmı bilmiyorum ben genelde sık sıl duş almaya çalışıyorum o biraz kesiyo
Canim doktora gittim ama bana ilaç yazmadı sadece tuzlu su sur dedi o daha siddetlendirdi sadece idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik verdi

Oy maşallah canım gözün aydın rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin sütünde yavaş yavaş gelir birkaç güne canını sıkma darısıda bizlere olsun inş.

Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun balım çok sevindim :))) süt gelir sıkıntı etme

Kizlar ben bayramda gida konusunda dikkat etmeyi biraktim ivir zivir da yedim birden 4 kilo aldim saka gibi.20 hafta 67.5 kilo aslinda 66 ile hamile kaldim vermistim simdi aslinda sizce nasil.20 hafta kilosunu hatirlayan varmi.napicaz bu kilo olayini

Kizlar ben bayramda gida konusunda dikkat etmeyi biraktim ivir zivir da yedim birden 4 kilo aldim saka gibi.20 hafta 67.5 kilo aslinda 66 ile hamile kaldim vermistim simdi aslinda sizce nasil.20 hafta kilosunu hatirlayan varmi.napicaz bu kilo olayini
Sal yakasını gitsn nereye kadar gidecekse :))1 buçuk kilomu aldın toplamda anlamadım.

Sal yakasını gitsn nereye kadar gidecekse :))1 buçuk kilomu aldın toplamda anlamadım.
Evet toplamda 1.5 kilo.ama ben oglumda 21 kilo aldim hep yattim dogum sonrasi bezlerini baglarken bile kilodan bel agrisi cekiyordum cok zorlandim bu sefer ikiz biraz dinc olmak istiyorum kilo mahvediyor beni hemde erken dogum sebebi de oluyor

Evet toplamda 1.5 kilo.ama ben oglumda 21 kilo aldim hep yattim dogum sonrasi bezlerini baglarken bile kilodan bel agrisi cekiyordum cok zorlandim bu sefer ikiz biraz dinc olmak istiyorum kilo mahvediyor beni hemde erken dogum sebebi de oluyor
20. Haftada 1 buçuk kilo çok değilki bence.

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün ❤️

Back