• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar karninda odem oluştu ve deli gibi kaşınıyor yikiyorum geçmiyor kakoa yagi sürüyorum gecmiyor ne yapacağımı şaşırdım yardım edin ne olur nasıl geçer kaşıntı

Kızlar karninda odem oluştu ve deli gibi kaşınıyor yikiyorum geçmiyor kakoa yagi sürüyorum gecmiyor ne yapacağımı şaşırdım yardım edin ne olur nasıl geçer kaşıntı
Doktor ilaç yazıyor canım bana yazdı ben alamadım cildiye yazmalı diye vermediler başka iyi gelen birşey varmı bilmiyorum ben genelde sık sıl duş almaya çalışıyorum o biraz kesiyo

Canım bende çok şey yaptım bu kaşıntıya . Tam anlamıyla geçmiyor ama hafifliyor. Gün içinde sürekli olarak yaglan, arada kantaron yağı sur . Karnin nemli olursa kaşıntı az oluyor . Ben bir tişört giyiyorum çıkaramıyorum onu üzerimden cunku en Bolu ve en yağlanmış olan tişört bu . Dar kıyafetler fena tetikliyor

Kizlar 14 hafyadayim süt gibi beyaz akintim oluyor ara sira sizde de oldu mu cok korkuyorum

Evet bende bugun kalbinde pirilti ve ense kalinligi koryon vilyus dan sonraki detayli ultrasona girdim bunu bekliyordum stresle neyseki down vb engel durumu yuzde 80 yok 28.29 haftada bakacak yuzde 10.15 de ozaman karar verecek cok sukur allahim tum evlat bekleyenlere yardim etsin

Ara ara normal diyorlar hormonlardan dolayi ama cok yogunsa kokulu ise devamli ise en azindan saglik ocagindan idrar vb tahlil yaptirabilirsin enfeksiyon icin ama icinde suphe varsa her zaman doktor yolu
Canim ara ara oluyor kokusuz falan sadece rengi eskiden su gibiydi beyaz gelince korktum çok tsk kuzm

Kizlar ayri ayri yazamiyprum kusiruma bakmayin. Hepinize ilginizden dolayi cok tsk ederim. Bebwklerimi aldim kollarima melek ler bakmaya doyamiyorum. Darisi size olsun. 3070 gr ve 3180 gram dogdular kuveze girmediler. Sadece sut gelmedi onunla ugrasiyoruz. Herkeze sevgiler
Maşallah canm kiloları çok guzel gözün aydın sağ sağlim kavustun darısı bize ins Rabbim uzun güzel ömürler nasip etsin ins sen nasılsın suan nasıl geçti

J
Kizlar ayri ayri yazamiyprum kusiruma bakmayin. Hepinize ilginizden dolayi cok tsk ederim. Bebwklerimi aldim kollarima melek ler bakmaya doyamiyorum. Darisi size olsun. 3070 gr ve 3180 gram dogdular kuveze girmediler. Sadece sut gelmedi onunla ugrasiyoruz. Herkeze sevgiler
Hayirli olsun canim meleklerine be sana saglk versin rabbim

Back