• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ayy maşallah senin yardımcılar hazır desene :) benim kız 4 buçuk yaşında daha . Bende 27 yaşındayım . Esime diyorum bu yaşta 3 çocuk sahibi oldum nasıl üstesinden gelirim ki diye . Allah dağına göre kar verir diyor . Bende sana kolay falan diyorum :)
Gece 4 falandi uyuduğum . Hem sıcak hem karnimdan rahatım yok pek . Hepimizdeki sıkıntılar işte :)
Benimkiler yardımcı olacak yaşta şükür. Bu gebeliiğim süpriz oldu spiral kayması sonucu :)). Eşim yıllarca bi bebek daha olsun diye diye dilimde tüy bitti ben kesinlikle olmaz hayır istemyorum rahata kavuşmuşum derken allahım bana al sana dedi :))). 18 yaşında büyüğüm 14 te küçük kızım bende 37:)))

Benimkiler yardımcı olacak yaşta şükür. Bu gebeliiğim süpriz oldu spiral kayması sonucu :)). Eşim yıllarca bi bebek daha olsun diye diye dilimde tüy bitti ben kesinlikle olmaz hayır istemyorum rahata kavuşmuşum derken allahım bana al sana dedi :))). 18 yaşında büyüğüm 14 te küçük kızım bende 37:)))

Ay inanmıyorum İnanki aynı şey bende de oldu . Üniversite okurken evlendim okul bitti yerleşemedim ama uctetli öğretmenlik yapmaya başladım . Kpss ye falan hazırlanacaktım eşim çocuk istiyordu ben yok mümkün değil derken sonra kızıma bir kardeş olsun hadi dedim . Az kavga etmedik :) Allah'ta ikiz nasip etti :) spiral de güvenli değil demek ki :) vardır Allah'ın bir bildiği bize böyle nasip etti :))

Masallah size. Kizlar da yardimci olur ne guzel.

Ay inanmıyorum İnanki aynı şey bende de oldu . Üniversite okurken evlendim okul bitti yerleşemedim ama uctetli öğretmenlik yapmaya başladım . Kpss ye falan hazırlanacaktım eşim çocuk istiyordu ben yok mümkün değil derken sonra kızıma bir kardeş olsun hadi dedim . Az kavga etmedik :) Allah'ta ikiz nasip etti :) spiral de güvenli değil demek ki :) vardır Allah'ın bir bildiği bize böyle nasip etti :))
Erken anne olmak çok güzel arkadaş gibi oluyorsun.allahım ne yaZdıysa o oluyor.ben 14 yıl spiral kullandım olcak ya işte kaydı :)). Şimdi gatantiye alcam artık tüplerimi bağlatcam yaşım 37 ee 4 te çocuk olcak nasipse eşime artık bağlataym dimi dedm tabi tabi yeter diyo:)). Susturdum ikizlerle. O değilde benm 3 tü kese biri kayboldu sonradan nerdeyse 5 olcaktı benm çocuklar. Hatta bazen diyorum ya ikizlern arkasına saklandıysa o üçüncü görünen kese orda gelişiyorsa:))

Masallah size. Kizlar da yardimci olur ne guzel.
İnşallah canım ya. Ama biyere gidecek olsam acilinden bakarlar veya işim olsa tutarlar o bile yeter.ama bakacaklar paylaştılar bile oğlan benm kız benm diyorlar kendi aralarında:)). İyiki varlar. Allahım sizede nasip etsin bol çocuklu bir hayat

İnşallah canım ya. Ama biyere gidecek olsam acilinden bakarlar veya işim olsa tutarlar o bile yeter.ama bakacaklar paylaştılar bile oğlan benm kız benm diyorlar kendi aralarında:)). İyiki varlar. Allahım sizede nasip etsin bol çocuklu bir hayat
Hepimize insallah.. saglikla

Erken anne olmak çok güzel arkadaş gibi oluyorsun.allahım ne yaZdıysa o oluyor.ben 14 yıl spiral kullandım olcak ya işte kaydı :)). Şimdi gatantiye alcam artık tüplerimi bağlatcam yaşım 37 ee 4 te çocuk olcak nasipse eşime artık bağlataym dimi dedm tabi tabi yeter diyo:)). Susturdum ikizlerle. O değilde benm 3 tü kese biri kayboldu sonradan nerdeyse 5 olcaktı benm çocuklar. Hatta bazen diyorum ya ikizlern arkasına saklandıysa o üçüncü görünen kese orda gelişiyorsa:))

Owww hay maşallah ya korunmasaydin bı 5iz performansın olacakmış :)) ikiz ideal ya . 3 çok daha korkutucu :)) . İnsan hamile olunca onun hevesine kapiliyor ya yinede . Şimdi merakla hevesle bekliyorum bebekleri ;) arkalı önlü doguracagiz senle nasipse Allah yardımcımız olsun :)

Owww hay maşallah ya korunmasaydin bı 5iz performansın olacakmış :)) ikiz ideal ya . 3 çok daha korkutucu :)) . İnsan hamile olunca onun hevesine kapiliyor ya yinede . Şimdi merakla hevesle bekliyorum bebekleri :KK66: arkalı önlü doguracagiz senle nasipse Allah yardımcımız olsun :)
Amin inşallah canım. Sorma nasıl bir alıcım varsa yakaladğmı bırakmyorum:)).

Evet banada çok gibi geliyor ya hep ayda 2 çağırdı yemi 3 hafta düşürdü bilmiyorum
Bende 20. Haftaya kadar ayda bir gittim sonra 3 hafta da bire düşürdü 25. Haftada Bi erkek doğum riski yaşadım 2 haftada bire düştü bugündü randevum doğum yaklaşmış 10 günü geçirme artık ztn 15 20 güne doğurursun dedi çok şaşırdım:)

Y
Kızlar çatlaklar için en etkilisi kantaron yağı . Benim çatlaklar oluşmaya başladı sonra kantaron yağı sürdüm onlara kızarıklıkları acısı baya hafifledi. Sanki o yağı kullanmasam daha da çoğalacak çatlaklar . Antiseptik etkisi varmış iyileştiriyormus yaraları falan
Bende kendi yaptigim kantoran yagini suruyorum tavsiye ederim sanki catlagin acisini aliyor benimde cok kotu oldu zaten minyon tipliyim gobek mahvaldu

Y

Bende kendi yaptigim kantoran yagini suruyorum tavsiye ederim sanki catlagin acisini aliyor benimde cok kotu oldu zaten minyon tipliyim gobek mahvaldu

Benimki de el yapımı canım bir arkadaş yapıp getirdi sağolsun . En iyi rahatlatan , kaşıntıya iyi gelen o oldu . Kasinmaktan uyuyamiyordum ben

Tamam canım yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah . Msjini bekliyor olacağım :KK66: ayrıca çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl elin
Ben bugün 30+0 oldum canım dün yanlış anlaşıldım galiba 31 değilim bir hafta aramız var ;) bugün randevum vardı bebekler 1250 ve 1280 gr olmuşlar haftalarına göre normal dedi doktor iki hafta sonra çağırdı ikisi de erkek benimkiler sularını az gibi gördüm ama sıkıntı yok dedi...

Selam kızlar nasılsınız ? Bişey sorucam çalışan anne olarak bizim herhangi bir yere başvuru yapmamız lazım mı Doğum parası icin ? Bilgisi olan bana dönebilir mi

Selam kızlar nasılsınız ? Bişey sorucam çalışan anne olarak bizim herhangi bir yere başvuru yapmamız lazım mı Doğum parası icin ? Bilgisi olan bana dönebilir mi
Iyi aksamlar canim analik ucretini yani maasinin karsiligi yatan parayi ve emzirme odenegini dr un yaziyor. Hicbirsey yapmiyorsun rapor surelerin bitince hesabina yatiyor. Ilk raporunun tarihi ne zaman bitiyorsa o yatacak. sonrada kalan kismi icin yazdigi 2. Raporunun bitiminde kalan yatacak. Eger dolduysa ilk dogum raporu suren 170 i arayarak islemi hizlandirabilirsin. Gelelim agi ve devletin verdigi cocuk parasina onun icin dogum raporunla ve sanirim analik istirahat raporunla sgk ya basvurman gerekiyor. Sen 170 i ara butun bilgiyi verirler sana

Ben bugün 30+0 oldum canım dün yanlış anlaşıldım galiba 31 değilim bir hafta aramız var :KK66: bugün randevum vardı bebekler 1250 ve 1280 gr olmuşlar haftalarına göre normal dedi doktor iki hafta sonra çağırdı ikisi de erkek benimkiler sularını az gibi gördüm ama sıkıntı yok dedi...

Olsun canım yakınız . Suları azalsa bile sıkıntı olmazmiymis artık . Sen bolca su iç yinede canım

Iyi aksamlar canim analik ucretini yani maasinin karsiligi yatan parayi ve emzirme odenegini dr un yaziyor. Hicbirsey yapmiyorsun rapor surelerin bitince hesabina yatiyor. Ilk raporunun tarihi ne zaman bitiyorsa o yatacak. sonrada kalan kismi icin yazdigi 2. Raporunun bitiminde kalan yatacak. Eger dolduysa ilk dogum raporu suren 170 i arayarak islemi hizlandirabilirsin. Gelelim agi ve devletin verdigi cocuk parasina onun icin dogum raporunla ve sanirim analik istirahat raporunla sgk ya basvurman gerekiyor. Sen 170 i ara butun bilgiyi verirler sana
Yonca hayirli dogumlar sana guzel haberlerini bize vermeyi unutma saglikla gir saglikla cikin insallah dogumdan
Sansin bil olsun canim

Olsun canım yakınız . Suları azalsa bile sıkıntı olmazmiymis artık . Sen bolca su iç yinede canım
Evet yakınız...sıkıntı olsaydı iki hafta sonra gel demezdi herhalde demek ki sorun olacak kadar değilmiş...hayırlısı bakalım Rabbim yardımcımız olsun hayırlı zamanda doğum olur inşallah haftalarımızı tamamlar 36 37 leri görürüz hep birlikte...

Back