- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #11.261
Tsk ler canim tabiki ilk firsatta yazarim. Insallah hayirli haberlerle donerim. Allah hepimizin yardimcisi olsunYonca___ canım sana hayırlı doğumlar diliyorum, yarın merakla bekleyeceğim haberini . Nolur fazla bekletme bizi yaz ilk fırsatta
Tsk ler canim tabiki ilk firsatta yazarim. Insallah hayirli haberlerle donerim. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Doktor ilaç yazıyor canım bana yazdı ben alamadım cildiye yazmalı diye vermediler başka iyi gelen birşey varmı bilmiyorum ben genelde sık sıl duş almaya çalışıyorum o biraz kesiyoKızlar karninda odem oluştu ve deli gibi kaşınıyor yikiyorum geçmiyor kakoa yagi sürüyorum gecmiyor ne yapacağımı şaşırdım yardım edin ne olur nasıl geçer kaşıntı
Hadi ya çaresiz yani ne yapsak. Peki göğüsler için işe yaradı mı sende krem çatlaklaraBende yaramadı canım okadar yağ kullandım 4-5 litre su içtim çok kİlo almadım genede çatladım
Teşekkür ederim canim doktora gideyim artikDoktor ilaç yazıyor canım bana yazdı ben alamadım cildiye yazmalı diye vermediler başka iyi gelen birşey varmı bilmiyorum ben genelde sık sıl duş almaya çalışıyorum o biraz kesiyo
Kızlar karninda odem oluştu ve deli gibi kaşınıyor yikiyorum geçmiyor kakoa yagi sürüyorum gecmiyor ne yapacağımı şaşırdım yardım edin ne olur nasıl geçer kaşıntı
Teşekkür ederim canim doktora gideyim artik
göğsümde pek çatlak olmadı alt kısmında çok hafif oldu ama herkeste farklı hiç çatlamayanlarda varmış galiba nasıl başardılar bilmiyorum yapı meselesi sanırımHadi ya çaresiz yani ne yapsak. Peki göğüsler için işe yaradı mı sende krem çatlaklara
Ara ara normal diyorlar hormonlardan dolayi ama cok yogunsa kokulu ise devamli ise en azindan saglik ocagindan idrar vb tahlil yaptirabilirsin enfeksiyon icin ama icinde suphe varsa her zaman doktor yoluKizlar 14 hafyadayim süt gibi beyaz akintim oluyor ara sira sizde de oldu mu cok korkuyorum
Kizlar 14 hafyadayim süt gibi beyaz akintim oluyor ara sira sizde de oldu mu cok korkuyorum
Cok Sagol canim cuma gidecem doktora sorarim ona Allah razi olsunAynen benim o şekilde hala devam ediyo
Canim ara ara oluyor kokusuz falan sadece rengi eskiden su gibiydi beyaz gelince korktum çok tsk kuzmAra ara normal diyorlar hormonlardan dolayi ama cok yogunsa kokulu ise devamli ise en azindan saglik ocagindan idrar vb tahlil yaptirabilirsin enfeksiyon icin ama icinde suphe varsa her zaman doktor yolu
Bana 20.haftaya kadar fitil onermiyorum dedi canim hep soruyum diyorum unutuyorum ben simdilerdeCok Sagol canim cuma gidecem doktora sorarim ona Allah razi olsun
Maşallah canm kiloları çok guzel gözün aydın sağ sağlim kavustun darısı bize ins Rabbim uzun güzel ömürler nasip etsin ins sen nasılsın suan nasıl geçtiKizlar ayri ayri yazamiyprum kusiruma bakmayin. Hepinize ilginizden dolayi cok tsk ederim. Bebwklerimi aldim kollarima melek ler bakmaya doyamiyorum. Darisi size olsun. 3070 gr ve 3180 gram dogdular kuveze girmediler. Sadece sut gelmedi onunla ugrasiyoruz. Herkeze sevgiler
Hayirli olsun canim meleklerine be sana saglk versin rabbimKizlar ayri ayri yazamiyprum kusiruma bakmayin. Hepinize ilginizden dolayi cok tsk ederim. Bebwklerimi aldim kollarima melek ler bakmaya doyamiyorum. Darisi size olsun. 3070 gr ve 3180 gram dogdular kuveze girmediler. Sadece sut gelmedi onunla ugrasiyoruz. Herkeze sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?