- 4 Nisan 2018
- 433
- 261
- 53
- 44
- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.981
En guzelini yapiyorsun arkadasim onlar yalandan sayilmaz dusunmeyen yuzunden yapilan bisi hakediyorlar valla.Ay kizlar siz ne iyi insanlarsiniz ya. Benim hayatta her zaman kendi keyfim kendi yasamimdir. Durumum boyleyken ve evimde darmadaginik ken kimse gelecek diye ne evimi toplarim ne de hizmet isine girerim. Her zaman hatta yakinim bile gelecek olsa cebimde hazir bir yalan vardir. Yalani sevmem ama hayat cok acimasiz gun gelir hersey yapmasaydin oluyor. Ben evladimi erken dogursam kimse ben gibi yanmaz. hatta ikide dedikodumu yapar yollarina devam ederler. O yuzden kendimi ve cocugumu korumak adina soyledigim yalanlari yalandan saymiyorum. Melek411 canim hic evi isi yapmadim yattim assagi. olanlar olsun temizlige birini tutarim dedim. esim toparladida erkek iste ne kadar yapabilirse. Sonrada tuttum birini hallettim. Annemi getirttim 1 aydirda o yapiyor herseyi. Benim evime cat kapi gelen hic olmaz. Gelmek isteyen arar. Bende kimseye cat kapi gitmem. Ne yapayim bende boyle seviyorum. Sizlerin bide evladi var ilgilenmeniz gereken. Melek411 gelirsin bu haftalara canim ya niye gelmeyesin. Bende inanmiyordum bu haftalari gorecegime. dinlen kendine bak arkadasim
En azindan senin bahanen var 34 hafta gibi ben daha 18 likAynı benne sağa ne sola dönebiliyorum felaket canım acıyor iyi yalnız değilmişim
Yok zaten geri cevirmek hayatta yapamam sagolsun dusunmeyende cok en guzeli adlinda 6 ay sonrasi ve 40 cikana kadar 1.derece haric gelmeseler keske :)
Ay kizlar siz ne iyi insanlarsiniz ya. Benim hayatta her zaman kendi keyfim kendi yasamimdir. Durumum boyleyken ve evimde darmadaginik ken kimse gelecek diye ne evimi toplarim ne de hizmet isine girerim. Her zaman hatta yakinim bile gelecek olsa cebimde hazir bir yalan vardir. Yalani sevmem ama hayat cok acimasiz gun gelir hersey yapmasaydin oluyor. Ben evladimi erken dogursam kimse ben gibi yanmaz. hatta ikide dedikodumu yapar yollarina devam ederler. O yuzden kendimi ve cocugumu korumak adina soyledigim yalanlari yalandan saymiyorum. Melek411 canim hic evi isi yapmadim yattim assagi. olanlar olsun temizlige birini tutarim dedim. esim toparladida erkek iste ne kadar yapabilirse. Sonrada tuttum birini hallettim. Annemi getirttim 1 aydirda o yapiyor herseyi. Benim evime cat kapi gelen hic olmaz. Gelmek isteyen arar. Bende kimseye cat kapi gitmem. Ne yapayim bende boyle seviyorum. Sizlerin bide evladi var ilgilenmeniz gereken. Melek411 gelirsin bu haftalara canim ya niye gelmeyesin. Bende inanmiyordum bu haftalari gorecegime. dinlen kendine bak arkadasim
Ben kabul etmiyorum valla misafir. Rahatım yok ağrım var yatyorum falan sonra buyrun gelin kusura bakmayın diyorum. Sağlığımız bebeklerimiz daha önemli. Ani gelende neyle karşılarısa karşılaşsn bende çekinuorm öyle nadir de gelen olsa yapamyorum kusura bakmayın diyorum. Kusur arayanda gelmesn demi ama :))benm en geç 10 ağustos gibi alırız dedi doktorum dururlarsa ama riskimiz başladı tabi. Sana öyle kaba taslak gün verdmi
Birbirimizin halinden yine biz anliyoruz galiba. :) artik yalancida olmadigim soyleniyoEn guzelini yapiyorsun arkadasim onlar yalandan sayilmaz dusunmeyen yuzunden yapilan bisi hakediyorlar valla.
Ewet harika fikir uyuyordunda olabilir insallah arkadasimDoğru yoldasin canım . İnsan kendini parcaladigiyla kalıyor . Hakeden insanlar kadar haketmeyerde var wallahi. Esim kapıyı bile açma evde yokmuş gibi yap diyor düşüncesiz kişilere. dunden sonra gerçekten önemli değil bebeklerinden hiçbir şey . En azından doğup biraz büyüsünler . İnşallah geliriz canım ya 30 lari gördük şükür , arkası da gelir umarım :)
Ben onu yapicam ama ben esimde ameliyat sonrasi demistim.ki akciger yarisi alindi arti ben hamileydim ama takmadilar esimjn tarafi suru halinde geldi ayni anda 20 kisi falan komik ya yine diycem de :)Doğum sonrası çevreye söyleyeceğim canim . Premature bebekler enfeksiyona karşı daha hassas şu an kabul edemiyoruz daha sonra buyrun gelin diyeceğim . En azından demeyi düşünüyorum :)
Amin arkadasim hepinizin insallah sende saglikla al kucagina tsk ederimBirbirimizin halinden yine biz anliyoruz galiba. :) artik yalancida olmadigim soyleniyorabbim her birimizin evladini bagislasin. Insallah agrilarinda tez zamanda biter rahatlarsin arkadasim
Ben onu yapicam ama ben esimde ameliyat sonrasi demistim.ki akciger yarisi alindi arti ben hamileydim ama takmadilar esimjn tarafi suru halinde geldi ayni anda 20 kisi falan komik ya yine diycem de :)
Aynen bencede valla insallah bu sefer olur :)Hay masallah yok mu artıran :) türlü türlü insanlar canım . Kimisi gelir yapacak işin varmı der yazık yiyeceğe kadar getirir . Kimisi cayimi kendim koyayim demez .bu sefer sende bende koyalım tavrimizi net :))
36+3 oluyorm canm dururlarsa daha da almaz belkide ortalama 10 ağustos civarı dedi
bol bol yat ilk zaman benim de dusuk riski vardi hep yattim isler oldugu kadar oldu olmadigi kaldi simdi de erken dogum riski var yine yatiyorum ama kendini hic yormabencemelek411 geçmiş olsun canım dikkat et kendine ben bu erken haftalarda bile işi gücü bıraktım sen hiç ardına bile bakma derim :) gerçi bende düşük riski devam ettiği için yasakladı doktorum. kanamam oluyor ara sıra. ful yatıyorum akrabalardan gelip bakan oluyorsa oluyor olmuyorsa eşim de yardımcı olmaya çalışıyor elinden geldiğince. Bolca dinlenmene bak unutma hiçbişey meleklerinden kıymetli değil. Evin dağınıklığı işler güçler geçici şeyler.
Öyle yapmaya çalışıyorum canım başından beri böyle başladı hala devam ediyor kan sulandırıcı da artırdı sanırım hematom yani kanama bölgesi göründü kesenin yanında onun geçmesi için dinlenmem gerek. İlk günler panik oluyodum Artık o kadar alıştım ki kanamalara. Bişey olsa belki haberim bile olmayacak Allah korusun. Umarım geçer biran önce.bol bol yat ilk zaman benim de dusuk riski vardi hep yattim isler oldugu kadar oldu olmadigi kaldi simdi de erken dogum riski var yine yatiyorum ama kendini hic yormabence
Kan sulandiriciyi biraktin ama degilmi sarimsak yeme balik yagi icme bunlar kani sulandirir canimÖyle yapmaya çalışıyorum canım başından beri böyle başladı hala devam ediyor kan sulandırıcı da artırdı sanırım hematom yani kanama bölgesi göründü kesenin yanında onun geçmesi için dinlenmem gerek. İlk günler panik oluyodum Artık o kadar alıştım ki kanamalara. Bişey olsa belki haberim bile olmayacak Allah korusun. Umarım geçer biran önce.
Canım bizde de aynı sorun var hep uyuyorlar ne yapıyorsun nasıl uyandırıyorsun bizimki 3-4 saat uyuyorlar rahat yaKızlar Merhaba Persembe dogum yaptim ama ancak musait olabildim. Gunlerim çok yogun Geçiyor Persembe saat 11.00de epidural olarak dogumum oldu iki erkek Biri 2300 Digeri 2250 36+0di günümüz çok șükür ki küvöze girmediler iki saat sonra getrdiler iki gun kaldik hastane de Cts evimize geldik dün kontrolumz wardi kilo kayiplari olmus miniklerin çok ememiolar yoruluolar uyumak istioLar. Ememezlerse kasikla verin dedi doktorlar Oyuzden aktif besleyemdk kilo kaybina canim skldi Bizde biberonla beslemeye basladik. Zor ama guzel bir surec Darisi Sizin basiniza kızlar
Amin canım inşallah elimden geldiğince takip ediyorum testte yapıldı bu ara oynak tansyonum malesef okadar çok ağırlaştımki heryerim ağrıyorCanEs canım yüksek tansiyon çok sıkı takip edilmesi gereken bişey. Özellikle haftada bir idrar tahlili vermeni tavsiye ederim değerlerine mutlaka baksınlar biliyosun preeklampsi rahatsızlığının en büyük belirtilerinden birisi yüksek tansiyon. Son zamanlara doğru sıkça yaşanabiliyor. Birde idrarda protein çıkması. Bizim ailede yaşayanlar da olduğu için genetk yatkınlık söz konusu bende tetikteyim biraz. Hepimiz çoğul gebelik yaşadığımız için bizde tüm riskler daha yüksek oranda. Ne kadar dikkatli olur kendimizi izlersek okadar iyi. mümkün olduğunca sıkı takiple bi sıkıntı çıkmayacaktır Allahın izniyle. Çok geçmiş olsun. Allah sıkıntısız gebelikler nasip etsin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?