2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Hmm yani iki kese olsa görünürdü di mi bu haftada..
Ben de gittim 4+6 idi ama tek kese vardı..
O yüzden merak etmiştim..

İyiki gitmişsin canım. Son durum nedir. Durdururlar allahn izniyle stres yapma kendne. İyi haberlerlerini bekliyoruz. Son haftalar olacak bunlar suçlama kendni az daha dikkat sadece. Akrabamın da ikizleri var 5 yaşındalar 31.haftada sancı görüldü 2 hafta hastane yatışı verildi küvüze girmeden bebekleri 33 te doğum yaptırdılar..allah ne derse o olur.dualarım seninle

Inşallah geçicidir canım üzme kendini

Teşekkür ederim canlar ya . Dedim ya hta bende . Öyle çok ayakta kaldım ki sanki hamile değilmiş gibi iş yaptım . Eşimde çok kızdı . Hastanede ağrılar serumla azaldı . Ama doktor sevk edeyim seni 1 saat sonra ne olacağını ben bilemem , daha önce normal doğumun var rahmin açılma yapabilir dedi . Biraz endişelendim ama ağrılarda azalma olunca imza atıp çıkış istedim eve geldim . Evde de baktım ağrılar baya baya azaldı sonra uyudum . Uyanali 15 dk oldu m sabaha kadar acilde geçti . Gerçi bir yandan da iyi ders oldu bana . Bir daha da dikkat ederim . Birsey olmaz diye diye onca işi yapmıştım . Aman diyeyim sizde dikkat edin . Daha beter birşey olmadı şükürler olsun ama kendime bu stresi boşuna yaşattım . Tekrar sağolun kızlar

31 haftada temizlikmi olur tatlisim kiziyorum sana 2 bebek var icinde. Bununla kalsin arkadasim tekrari olmasin. Cok gecmis olsun.

Çok şükür canım. Dinlen artık yat yat tekrar yat. Allahım bidaha yaşatmasın. Az daha dursunlar. Seninle aynıyız sanırım bende 32. Hafta içindeym. Kontrollerm her hafta artık yarın tkrar var ve gerçekten kolay değil git gide zorlaşıyor. Sen yine cesaret de olsa iş yapabilmişsin ben çok halsizim çamaşır katlıyorum sanki tüm evi temizlemiş gibi yorgunluk halsizlik oluyor. Tekrar geçmiş olsn sevindim iyi olmana

Çok sağol canım yoruyor artik böyle işler . Normal insan bile temizlik yapınca yoruluyor . Bosverelim yapmayalim 1 - 1.5 ay kaldı şunun şurasında artık bende yapmayacağım . Çok gerekli şeyler yaparım onu da yormadan . Birde bize ani misafirler geliyor . Ne kadar durumum ortada olsa da daginikliktan vs çekiniyorum. Başıma bu gelince çekinmem artık fazla. 34 üzerine geçelim , hatta 36 yıl görmeyi çok istiyorum . Y yonca imreniyorum kız senin haftana :)

Ya o misafir kismi zaten dert ben oglumda yatalak oldughm halde gelip yiyip icip evi mahvedenler bile vardi esim hem bana hem misafire bakardi.bence kimse gelmesin bosver gecmis olsun canim ya illa bisi yapacaksan 1 yap 3 dinlen motor sogusun surekli gecmis olsun canim.

Bende de 2 gundur agri vardi simdi iyiyim biraz ama ozellikle geceleri sagdan sola donerken icerde etim aciyor ilginc.agridan cok aci var ki oglum 4 kilo dogdu mekan idmanli ama sizde de oylemi

Aynen canım bugüne kadar hamileyim demedim geleni cevirmedim. Bazı insanlar var duydugum , uygun değilim deyip kapıdan çeviren . Hayatımın hiçbir aşamasında öyle olamadım yüzüm tutmaz birkere .

Dönerken bende acı hissediyorum biraz canım .içimizdeki doluluktan kaynaklanıyor diye düşündüm hep

Yok zaten geri cevirmek hayatta yapamam sagolsun dusunmeyende cok en guzeli adlinda 6 ay sonrasi ve 40 cikana kadar 1.derece haric gelmeseler keske :)

Bende de 2 gundur agri vardi simdi iyiyim biraz ama ozellikle geceleri sagdan sola donerken icerde etim aciyor ilginc.agridan cok aci var ki oglum 4 kilo dogdu mekan idmanli ama sizde de oylemi
Aynı ben ne sağa ne sola dönebiliyorum felaket canım acıyor iyi yalnız değilmişim

Yok zaten geri cevirmek hayatta yapamam sagolsun dusunmeyende cok en guzeli adlinda 6 ay sonrasi ve 40 cikana kadar 1.derece haric gelmeseler keske :)
Ay kizlar siz ne iyi insanlarsiniz ya. Benim hayatta her zaman kendi keyfim kendi yasamimdir. Durumum boyleyken ve evimde darmadaginik ken kimse gelecek diye ne evimi toplarim ne de hizmet isine girerim. Her zaman hatta yakinim bile gelecek olsa cebimde hazir bir yalan vardir. Yalani sevmem ama hayat cok acimasiz gun gelir hersey yapmasaydin oluyor. Ben evladimi erken dogursam kimse ben gibi yanmaz. hatta ikide dedikodumu yapar yollarina devam ederler. O yuzden kendimi ve cocugumu korumak adina soyledigim yalanlari yalandan saymiyorum. Melek411 canim hic evi isi yapmadim yattim assagi. olanlar olsun temizlige birini tutarim dedim. esim toparladida erkek iste ne kadar yapabilirse. Sonrada tuttum birini hallettim. Annemi getirttim 1 aydirda o yapiyor herseyi. Benim evime cat kapi gelen hic olmaz. Gelmek isteyen arar. Bende kimseye cat kapi gitmem. Ne yapayim bende boyle seviyorum. Sizlerin bide evladi var ilgilenmeniz gereken. Melek411 gelirsin bu haftalara canim ya niye gelmeyesin. Bende inanmiyordum bu haftalari gorecegime. dinlen kendine bak arkadasim

Ben kabul etmiyorum valla misafir. Rahatım yok ağrım var yatyorum falan sonra buyrun gelin kusura bakmayın diyorum. Sağlığımız bebeklerimiz daha önemli. Ani gelende neyle karşılarısa karşılaşsn bende çekinuorm öyle nadir de gelen olsa yapamyorum kusura bakmayın diyorum. Kusur arayanda gelmesn demi ama :))benm en geç 10 ağustos gibi alırız dedi doktorum dururlarsa ama riskimiz başladı tabi. Sana öyle kaba taslak gün verdmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…