2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canim bnm de haftaya olacak büyük ihtimal çünkü 1cm acilma ve kasılmalar im çok bakalım nasıl olacak o kadar mrk ediyorum ki rabbim herkese taddirsin bu duyguyu

Kızlar benm de ikiz tutmş ama kese biri çok küçük YÖK gbi dedi ama biri gayet iyimş sizinde böyle sıkıntı oldmu korkmaya başladım

Kızlar benm de ikiz tutmş ama kese biri çok küçük YÖK gbi dedi ama biri gayet iyimş sizinde böyle sıkıntı oldmu korkmaya başladım
Benimkide öyleydi canım biri yok gibi nokta gibiydi 5 haftalıkken 8. Haftada ikisininde kalp atışını duyduk sende duyarsın ıkısıninde kalp atışını allahın izniyle

Acil cevap lutfen

2 saattir çok sık kasilmalarim oluyor ard arda . Bugun baya iş yaptım . Onun yorgunluğu mu . Acile gitmeli miyim . Evham yapmakta istemiyorum boşu boşuna . Yatsam uyusam mi

Acil cevap lutfen

2 saattir çok sık kasilmalarim oluyor ard arda . Bugun baya iş yaptım . Onun yorgunluğu mu . Acile gitmeli miyim . Evham yapmakta istemiyorum boşu boşuna . Yatsam uyusam mi
Naptın canım gittinmi acile. Bence git geçmediyse yada gitmediysen. İçin rahatlasın en azından. Habersiz bırakma. Geçmiş olsn. Bu arada iş yapma artık ya istirahat etmelisin sonlardayız dikkat etmek lazm

Naptın canım gittinmi acile. Bence git geçmediyse yada gitmediysen. İçin rahatlasın en azından. Habersiz bırakma. Geçmiş olsn. Bu arada iş yapma artık ya istirahat etmelisin sonlardayız dikkat etmek lazm

İşi gücü bıraktım soluma uzandım kendimi dinliyorum . Esime sen yat dedim . Eğer baktım olmuyor gideriz . Sende de yorulunca falan kasılma oluyor mu . Karnım semsert oluyor ve kalp atışm hızlanıyor nefesim zorlaşıyor . Sende de böyle mi yani arkadasim stres yaptım ya

Bende bugün iş yaptım biraz uzun süreli kasılmam oldu ama dinlenince geçti şimdi dinlenince geçmezse git acile canım

Ben yemek yaparken bile nefesim daralıyor hemen otururuuorum. Ev işi yapmıyorm sadece lavabo wc çamaşır tamam eğer yaparsam elimde ayağmda can kalmıyor titriyor bacaklarm. Karnmda kasılma gibi oluyor benmde o yüzden bi iki kez olunca öyle bıraktım bişey yapmıyorum artık. Bazen yemek bile yapamadğım oluyor. Kolay değil canım dikkat et kendne az dinlen geçmezse ihmal etme.

Belinden ve kasığından giriyorsa ağrı düzenli aralıklarla zaten durma hemen git.

Acildeyim nst de sancilarim çıkıyor . Doktoru arayıp çağırdılar ultrason da bakacak mis . Alttan muayeneyi kabul etmedim kanama olacak korkusundan . Hakkımda hayırlısı inşallah sağ salim çıkarım hayırlısıyla . Biraz üzgünüm tabii o kadar iş güç yapmak benim düşüncesizligim

Acil cevap lutfen

Canim bnm sürekli kasılma oluyo gün boyu dr adalat verdei ve magnezyum 2 kere iç dedi sen kullanıyorsanız bunları verir dr un gidersen ama acillik bi durum yok bnce dr a gittiğinde soyle

Ayy canım ins geçici sancılardir çok mu sancin cikiyor

Canım naptın daha iyisindir inş. Üzme kendini hastaneye gitmişsin iyi ki iğne serum durdururlar sancını herşey yoluna girer bebişlerimiz biraz daha duracaklar inş.

Naptın canım bir sıkıntı çıkmamıştır inşallah

Ay canim sabah okudum tum yazdiklarini iyi yapmissin acile gitmekle onlar durdurur en azindan. Merak ettim simdi seni. Umarim yolundadir hersey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…