- 14 Eylül 2015
- 543
- 696
- 53
- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.641
Canim aynisini Ben oglum da yasadim uyurkn nefesini dinliodum ya Ben uyurkn kusar Genzine kacar bisi olur diye kafayi yiyodum resmen zamanla gecio Lohusa kafasi Merak etme :)Hanimlar gecen sali 34+1 de suyum geldigi icin 2200 ve 2400 olarak ikizlerimi dogurdum,bebeklerimin ikiside küvöze girdiama şükürler olsunki bugun ikisinide alip evimize getirdik. Cok guzel ama bir okadarda zormus..Zorlugu onlarin bakimi degil,ya kaybederdem korkusu sanirim lohusa depresyonuna girdim,ya kusar bogulursa ya burnu kapanir nefes alamazsa diye dusunup dusunup agliyorum dogum yapan arkadaslar gece bebekleriniz uyurken sizde yatip uyuyomusunuz,bisey olursa seslerini duyurabilirlermi. Ben emzirdim gaz cikardim uyuyolar ama bende oturdum bekliyorum
Amin cnm agrım olmadı 2500 2300 doğdular kuzum darısı basınaAy canimmm allah anali babali buyutsun gozunuz aydin. Kac kilo dogdular? Masallah yavrulara. Darisi bize sag salim insallah. Sen nasilsin? Agri cok oluyormu spinalde?
Masallahhh Aminnn benim icin op kokla.Amin cnm agrım olmadı 2500 2300 doğdular kuzum darısı basına
Kuzular kusura bakmayın dönemedim. Minnoşlar doğdu allaha şükür küvöze girmediler ama kan şekerleri düşük gıda takviyesi yapıyorlar yanımdalar sağolsunlar hayırlısı artık bakalım cok güzel duygu allahım hepinize nasip etsin <3 bu arada son dk spinal Doğum oldum iyiki de olmuşum çocukları gördüm :)
Ayy ne guzel yaa. Allahim saglikla buyutmeyi nasip etsin. Küvözede girmemisler nasil sevindim. Agrinda yokmus. Masallah sana taze anne. Darisi bizlere artikkAmin cnm agrım olmadı 2500 2300 doğdular kuzum darısı basına
Ben de onu tam tersi genel anestezide oluyo siye biliyorum canim. Hem ayilmak cok Zor oluyomus hem de bas agrisi cok oluyomus. Her iki durumda da kisiden kisiye degisir bence.Oh ne güzel Allah uzun ömürler versin. Spinalden sonra cok kötü bir baş ağrısı yaşandığını duymuştum . Günde 3 kere çok sert kahve icersen basın agrimiyormus . Doktoruna Danış yinede tabii canim
Çok sevindim güzel günlerde buyusunler . İlk bebeğinde bende korkardım ama uzun sürmedi geçecek bu hissettiklerim inşallah canım . Kuvezden de çıktılar yanindalar maşallah ne güzelHanimlar gecen sali 34+1 de suyum geldigi icin 2200 ve 2400 olarak ikizlerimi dogurdum,bebeklerimin ikiside küvöze girdiama şükürler olsunki bugun ikisinide alip evimize getirdik. Cok guzel ama bir okadarda zormus..Zorlugu onlarin bakimi degil,ya kaybederdem korkusu sanirim lohusa depresyonuna girdim,ya kusar bogulursa ya burnu kapanir nefes alamazsa diye dusunup dusunup agliyorum dogum yapan arkadaslar gece bebekleriniz uyurken sizde yatip uyuyomusunuz,bisey olursa seslerini duyurabilirlermi. Ben emzirdim gaz cikardim uyuyolar ama bende oturdum bekliyorum
Bunu genelde yeni dogum yapmis annelerden duyuyorum canim normal bi durum bence. Nefes aliyomu diye surekli kontrol edenler oluyomus. Bende oyle olcam gibime geliyo:)Hanimlar gecen sali 34+1 de suyum geldigi icin 2200 ve 2400 olarak ikizlerimi dogurdum,bebeklerimin ikiside küvöze girdiama şükürler olsunki bugun ikisinide alip evimize getirdik. Cok guzel ama bir okadarda zormus..Zorlugu onlarin bakimi degil,ya kaybederdem korkusu sanirim lohusa depresyonuna girdim,ya kusar bogulursa ya burnu kapanir nefes alamazsa diye dusunup dusunup agliyorum dogum yapan arkadaslar gece bebekleriniz uyurken sizde yatip uyuyomusunuz,bisey olursa seslerini duyurabilirlermi. Ben emzirdim gaz cikardim uyuyolar ama bende oturdum bekliyorum
Ben de onu tam tersi genel anestezide oluyo siye biliyorum canim. Hem ayilmak cok Zor oluyomus hem de bas agrisi cok oluyomus. Her iki durumda da kisiden kisiye degisir bence.
Cok sevindim bebeklerin cikmasina. Cok kalmadilar ne guzel. Saglikla buyut insallahCanim 2250 olan cok kalmaz,ben gecen sali 34+1 de 2200 ve 2400 olarak dogum yaptim.bugun ikisinide küvozden cikarip evimize getirdik şükür.. Digerininde kilosu dusuk olsada haftasi cok kotu degil,benim doktorum kilodan ziyade haftasi onemli demisti
Cok sevindim bebeklerin cikmasina. Cok kalmadilar ne guzel. Saglikla buyut insallah
Malesef canim :) persembe kontrolum var belki o zaman verir diye dusunuyorum. Cok zorlaniyorum artikkkSana da doğum tarihi verilmiş miydi arkadaşım
Malesef canim :) persembe kontrolum var belki o zaman verir diye dusunuyorum. Cok zorlaniyorum artikkk
Yonca arkadaşım senin durumun nasıl ne zaman doguracen :) günün belli mi :)Masallahhh Aminnn benim icin op kokla.
1 haftadir cok zorlaniyorum evin icinde bile duvarlara tutunarak yuruyorum. Kafalar asagida benimkilerin bacaklarimi kapatinca cok canim yaniyo kasıklarim agriyo mecbur hep yastik koyuyorum. Bugun 35+1 im haftaya gun verse 37 nin icinde olmus olcam. Kuveze girmezler heraldeZorlanmalarin ne zamandır şiddetlendi :) ya warya son haftalardan korkar oldum :) artık verir ya gununde gelmiş ne kalmış maşallah
1 haftadir cok zorlaniyorum evin icinde bile duvarlara tutunarak yuruyorum. Kafalar asagida benimkilerin bacaklarimi kapatinca cok canim yaniyo kasıklarim agriyo mecbur hep yastik koyuyorum. Bugun 35+1 im haftaya gun verse 37 nin icinde olmus olcam. Kuveze girmezler heralde
Hayirli olsun canim yururken ayaklari cekebildigin kadar karnina cekip yuru kisa surede faydasini gorursunCanım benımde ilk gecem İnan bekliyorum bende hala gazım çıkmadı cok fenayım
Amin canm cok saol. Yinede bu haftalara gelebilmek cok guzelAyy o kadar zor oluyor demek . Kiyamam ya bitti az kaldı inşallah . Doğurunca baya hafifleyeceksin :) Allah gönlüne göre versin canım
Allah yardimcimiz olsun :) :) :)Ah o sipalar Bizde de var Bitane 21aylik bu koca gobegimle evde kovalamaca oynuoz hala. diorum bigün Pesin de kosarkn Dogurcam diye :)
Amin canm cok saol. Yinede bu haftalara gelebilmek cok guzelne yasanirsa yasansin ucunda iki can dunyaya getirecegini dusununce butun acilari hafifliyo insanin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?