2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canim aynisini Ben oglum da yasadim uyurkn nefesini dinliodum ya Ben uyurkn kusar Genzine kacar bisi olur diye kafayi yiyodum resmen zamanla gecio Lohusa kafasi Merak etme :)

Oh ne güzel Allah uzun ömürler versin . Spinalden sonra cok kötü bir baş ağrısı yaşandığını duymuştum . Günde 3 kere çok sert kahve icersen basın agrimiyormus . Doktoruna Danış yinede tabii canim

Ben de onu tam tersi genel anestezide oluyo siye biliyorum canim. Hem ayilmak cok Zor oluyomus hem de bas agrisi cok oluyomus. Her iki durumda da kisiden kisiye degisir bence.

Çok sevindim güzel günlerde buyusunler . İlk bebeğinde bende korkardım ama uzun sürmedi geçecek bu hissettiklerim inşallah canım . Kuvezden de çıktılar yanindalar maşallah ne güzel

Bunu genelde yeni dogum yapmis annelerden duyuyorum canim normal bi durum bence. Nefes aliyomu diye surekli kontrol edenler oluyomus. Bende oyle olcam gibime geliyo:)

Ben de onu tam tersi genel anestezide oluyo siye biliyorum canim. Hem ayilmak cok Zor oluyomus hem de bas agrisi cok oluyomus. Her iki durumda da kisiden kisiye degisir bence.

Bana spinal olan bir arkadaş anlatmıştı canim . Benim doğumum normaldi sezeryan da çeşitlerinden de anlamıyorum açıkçası . Doktora danışmak daha doğru olur tabii

Cok sevindim bebeklerin cikmasina. Cok kalmadilar ne guzel. Saglikla buyut insallah

Zorlanmalarin ne zamandır şiddetlendi :) ya warya son haftalardan korkar oldum :) artık verir ya gununde gelmiş ne kalmış maşallah
1 haftadir cok zorlaniyorum evin icinde bile duvarlara tutunarak yuruyorum. Kafalar asagida benimkilerin bacaklarimi kapatinca cok canim yaniyo kasıklarim agriyo mecbur hep yastik koyuyorum. Bugun 35+1 im haftaya gun verse 37 nin icinde olmus olcam. Kuveze girmezler heralde

Ayy o kadar zor oluyor demek . Kiyamam ya bitti az kaldı inşallah . Doğurunca baya hafifleyeceksin :) Allah gönlüne göre versin canım

Ayy o kadar zor oluyor demek . Kiyamam ya bitti az kaldı inşallah . Doğurunca baya hafifleyeceksin :) Allah gönlüne göre versin canım
Amin canm cok saol. Yinede bu haftalara gelebilmek cok guzel ne yasanirsa yasansin ucunda iki can dunyaya getirecegini dusununce butun acilari hafifliyo insanin.

Amin canm cok saol. Yinede bu haftalara gelebilmek cok guzel ne yasanirsa yasansin ucunda iki can dunyaya getirecegini dusununce butun acilari hafifliyo insanin.

Cook haklisin . Karnimizda iki bebek olması ne büyük mucize . İnşallah onlara iyi anne babalar olalım onlar da bize hayırlı evlat ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…