2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Tam da doldurmuyorlar canim ya 33+4 falan oluyorlar. Evet gecen hafta yaptirmistik ciger gelistiriciyi. Kilolari da cok iyi degil aslinda gelismeyen bebek cok zayif kalmis geriden geliyor. Biri 2250 digeri 1500 gibi ortalama. Bakalim nasip
Uzme kendini canim girerlerse de iyilikleri icin Saglikla gelsinler de keske sonra hep seninle olacaklar İnşallah

Tam da doldurmuyorlar canim ya 33+4 falan oluyorlar. Evet gecen hafta yaptirmistik ciger gelistiriciyi. Kilolari da cok iyi degil aslinda gelismeyen bebek cok zayif kalmis geriden geliyor. Biri 2250 digeri 1500 gibi ortalama. Bakalim nasip

Küveze kötü gözle baksakta çok şükür kuvez denen birşey varda bebeklerimiz emin ellerde oluyor canım . Bende korkuyorum kuvezden sen gibi ama Allahtan hayirlisini diliyorum hepimiz için . Kendini korkutmamaya çalış canım Allah yar ve yardımcınız olsun

Kuzular kusura bakmayın dönemedim. Minnoşlar doğdu allaha şükür küvöze girmediler ama kan şekerleri düşük gıda takviyesi yapıyorlar yanımdalar sağolsunlar hayırlısı artık bakalım cok güzel duygu allahım hepinize nasip etsin <3 bu arada son dk spinal Doğum oldum iyiki de olmuşum çocukları gördüm :)

Evet canim tek yumurta insaallah ama uzun süre küvezde kalacaklar galiba
Canim 2250 olan cok kalmaz,ben gecen sali 34+1 de 2200 ve 2400 olarak dogum yaptim.bugun ikisinide küvozden cikarip evimize getirdik şükür.. Digerininde kilosu dusuk olsada haftasi cok kotu degil,benim doktorum kilodan ziyade haftasi onemli demisti

Hanimlar gecen sali 34+1 de suyum geldigi icin 2200 ve 2400 olarak ikizlerimi dogurdum,bebeklerimin ikiside küvöze girdi ama şükürler olsunki bugun ikisinide alip evimize getirdik. Cok guzel ama bir okadarda zormus..Zorlugu onlarin bakimi degil,ya kaybederdem korkusu sanirim lohusa depresyonuna girdim,ya kusar bogulursa ya burnu kapanir nefes alamazsa diye dusunup dusunup agliyorum dogum yapan arkadaslar gece bebekleriniz uyurken sizde yatip uyuyomusunuz,bisey olursa seslerini duyurabilirlermi. Ben emzirdim gaz cikardim uyuyolar ama bende oturdum bekliyorum

Canım benımde ilk gecem İnan bekliyorum bende hala gazım çıkmadı cok fenayım

Ay canimmm allah anali babali buyutsun gozunuz aydin. Kac kilo dogdular? Masallah yavrulara. Darisi bize sag salim insallah. Sen nasilsin? Agri cok oluyormu spinalde?

Insaallah canim ciger gelistiriciyi de gecen hafta yaptik etkisi bir hafta mi biliyor musun? Oyleyse iki gun falan gecmis oluyor. Senin de gözün aydin canim adina cok sevindim. Insaallah saglikla büyürler artik

Aynı nedenlerle bende ilk gece uyuyamamıştım. Hala bir endişe durumu var ama uyuyorum valla insan alışıyor sanırım :)

Şimdi ikinci dozunu yaptırırken dr um ordaydi sordum oda öyle dedi bugün bni evdeki küçük spam çok yordu ondan oldu heralde Sağol canım cvbn için
Ah o sipalar Bizde de var Bitane 21aylik bu koca gobegimle evde kovalamaca oynuoz hala. diorum bigün Pesin de kosarkn Dogurcam diye :)

Çok sevindim senin adina canim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Kiloları nasil peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…