- 24 Mayıs 2016
- 501
- 415
- 103
- 35
- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.661
Amiiiiin insallahCook haklisin . Karnimizda iki bebek olması ne büyük mucize . İnşallah onlara iyi anne babalar olalım onlar da bize hayırlı evlat ..
Tsk arkadasim. ben dogurmuycam dr hic istemiyo dogurmami bekle suyun gelince kanaman olunca diyor :) guluyorum tamamen sinirden :) bana verdigi tarih 38+4. Artik resmen karnima bakip aglama modundayim hem dursunlar bir hafta daha diyorum hem cok zor ve sikinti icindeyim. Gerci doktorun verdigi tarihe gore 17 gun filan var. Adam 39 haftami doldurtma pesinde ama ben artik bunalimdayim. Yarin dr kontrolum var. biliyorum iyisin diyip yollayacak. Ben dogurmaya herkez dogurur burda :)Yonca arkadaşım senin durumun nasıl ne zaman doguracen :) günün belli mi :)
Tsk arkadasim. ben dogurmuycam dr hic istemiyo dogurmami bekle suyun gelince kanaman olunca diyor :) guluyorum tamamen sinirden :) bana verdigi tarih 38+4. Artik resmen karnima bakip aglama modundayim hem dursunlar bir hafta daha diyorum hem cok zor ve sikinti icindeyim. Gerci doktorun verdigi tarihe gore 17 gun filan var. Adam 39 haftami doldurtma pesinde ama ben artik bunalimdayim. Yarin dr kontrolum var. biliyorum iyisin diyip yollayacak. Ben dogurmaya herkez dogurur burda :)
Sende durumlar nedir? Tarih verdimi? Doktor kontrolun ne zaman?
Sikma canini Kuzum ayni nerdeyse Günlerimiz Bak Bende tarih alamiorum gebelik kolestazindan cekiorum bide deger dusmeyince olmuo. kaşıntı Dan uyuyqmamam heryerimi kanatmam vucudumun Morluk icinde olmasi cabasi keske diorum sadece agirlassam bunlari cekmesem Oyuzden sukret BnceTsk arkadasim. ben dogurmuycam dr hic istemiyo dogurmami bekle suyun gelince kanaman olunca diyor :) guluyorum tamamen sinirden :) bana verdigi tarih 38+4. Artik resmen karnima bakip aglama modundayim hem dursunlar bir hafta daha diyorum hem cok zor ve sikinti icindeyim. Gerci doktorun verdigi tarihe gore 17 gun filan var. Adam 39 haftami doldurtma pesinde ama ben artik bunalimdayim. Yarin dr kontrolum var. biliyorum iyisin diyip yollayacak. Ben dogurmaya herkez dogurur burda :)
Sende durumlar nedir? Tarih verdimi? Doktor kontrolun ne zaman?
Hakkimizdan hayirlisi artik. 30 dan sonra bayagi agirlasiyorsun. yarin 36 dolmus olacak. Sorma gecen hafta 2830 du kizim 3000 e yakindir simdi. oglusumda 2400 du oda 2500 u gecmistir. 2 hafta bekletirse ne oluruz bilemiyorum. Bende cift yumurta daha fazla durur diye biliyordum. Benimkiler cift. Saglikla gelsinlerde :) haberlerini yaz. hastane cantan kiyafetlerin hazirmi?Waaaay rekor sende demek ki :) demek ki masallahiniz var riskiniz yok . Bir yandanda güzel yaa :)) sana beklemek dayanmak zordur tabii . Ben bugun 29 ü doldurdum bi 30 lara gelemedik :)) 30. Haftamda kontrolum var doktorum 34 ile 37 arası alıyoruz dedi . Tek yumurta ikizleri daha da fazla duruyorlar sanıyorum ki . Ayy seni şimdiden merak ediyorum tosuncuklarin olacak belli ki senin :))
Allah yardimcin olsun arkadasim zor evet. Allah hepimizi sag salim kurtarip Evlatlarimizi sagliklica eli ayagi duzgun kucagimiza versin.Sikma canini Kuzum ayni nerdeyse Günlerimiz Bak Bende tarih alamiorum gebelik kolestazindan cekiorum bide deger dusmeyince olmuo. kaşıntı Dan uyuyqmamam heryerimi kanatmam vucudumun Morluk icinde olmasi cabasi keske diorum sadece agirlassam bunlari cekmesem Oyuzden sukret Bnce
Hakkimizdan hayirlisi artik. 30 dan sonra bayagi agirlasiyorsun. yarin 36 dolmus olacak. Sorma gecen hafta 2830 du kizim 3000 e yakindir simdi. oglusumda 2400 du oda 2500 u gecmistir. 2 hafta bekletirse ne oluruz bilemiyorum. Bende cift yumurta daha fazla durur diye biliyordum. Benimkiler cift. Saglikla gelsinlerde :) haberlerini yaz. hastane cantan kiyafetlerin hazirmi?
Hakkimizdan hayirlisi artik. 30 dan sonra bayagi agirlasiyorsun. yarin 36 dolmus olacak. Sorma gecen hafta 2830 du kizim 3000 e yakindir simdi. oglusumda 2400 du oda 2500 u gecmistir. 2 hafta bekletirse ne oluruz bilemiyorum. Bende cift yumurta daha fazla durur diye biliyordum. Benimkiler cift. Saglikla gelsinlerde :) haberlerini yaz. hastane cantan kiyafetlerin hazirmi?
Benimkiler tek yumurta. 36. Haftadayiz :) ama doktorda saskin bu zamana kadar gelmelerine. Bide aralarinda zar da yok miniklerimin. Ten tene yasiyorlar :) boyum uzun ondan dedi doktor. Karnim cok musaitmis buyumeyeTek yumurta ikizleri fazla durmuyorlar yazacaktim yanlış olmuş canım . Tel duruyorlar diye düzeltiyor :)
Benimkiler tek yumurta. 36. Haftadayiz :) ama doktorda saskin bu zamana kadar gelmelerine. Bide aralarinda zar da yok miniklerimin. Ten tene yasiyorlar :) boyum uzun ondan dedi doktor. Karnim cok musaitmis buyumeye
Benimkiler tek yumurta. 36. Haftadayiz :) ama doktorda saskin bu zamana kadar gelmelerine. Bide aralarinda zar da yok miniklerimin. Ten tene yasiyorlar :) boyum uzun ondan dedi doktor. Karnim cok musaitmis buyumeye
Ben de 1.74 boyum 65 kiloyla hamile kaldim. Bnmde belim ince ama demek icerde alan cok :) masallah diyim nazar degdirmiyim:) sende gorceksin insallah bu haftalari canim benimBen 160 boy 46 kilo ile başladım bu yolculuğa . Karnım çok sivri çünkü genişleyecek alan yok bel çok ince . Ben de 36 yi gorsem hayirlisiyla
Ben de 1.74 boyum 65 kiloyla hamile kaldim. Bnmde belim ince ama demek icerde alan cok :) masallah diyim nazar degdirmiyim:) sende gorceksin insallah bu haftalari canim benim
Bana şu zaman aliriz demedi ama 37.haftayi goren bebekler var dedi. Zar olmadigi halde.persmbe gunu belli olacak sanirim. İkisinin toplam kilosu 5150 gr oldugunda alabiliriz demistiZar olmayınca çok daha riskli diye ilk haftalar beynimi yedi doktor . Sonradan zar gorduk nasil sevinmiştim . Ama bak Allah izin vermis ki bu haftalara kadar gelebilmissiniz maşallah size . Bana doktor 34 ile 37 hafta arasında alıyoruz dedi . Senin doktorun ne söyledi canım
Canim sana tavsiye onları yıkayıp utuleyecek bi annen kardeşin falan yoksa uzaktaysa bian önce yap inan iki haftaya yapaman sen bilirsin yine :) :)Alışverişin bir kısmını tamamladım.ama ne yikadim ne çantamı hazırladım . Bebeklerin masallahi var . Walla ben tek çocuğu 3 kilo dogurmustum :))
Canim sana tavsiye onları yıkayıp utuleyecek bi annen kardeşin falan yoksa uzaktaysa bian önce yap inan iki haftaya yapaman sen bilirsin yine :) :)
Bana şu zaman aliriz demedi ama 37.haftayi goren bebekler var dedi. Zar olmadigi halde.persmbe gunu belli olacak sanirim. İkisinin toplam kilosu 5150 gr oldugunda alabiliriz demisti
Evet canim tasimakta cok zorlanirsin dedi. Gecen hafta sali gunu 4.500 gr lardı.Su anki kilolari kaç oldu peki . 5150 nin sebebi taşıma açısından mi :)
Yaaaa senin bu ikinciler yani masallahh sen bizden tecrubelisin. Allah bagislasin arkadasimAlışverişin bir kısmını tamamladım.ama ne yikadim ne çantamı hazırladım . Bebeklerin masallahi var . Walla ben tek çocuğu 3 kilo dogurmustum :))
Bn 30 olmadan bitirdim canım iyi ki bitirmiş im :)Evet canım artık yapmanın zamanı geldi . Acele etmeyeyim diye diye 29 ü doldurdum . 30. Haftada bitiririm herşeyi inşallah :) sen ne zaman bitirdin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?