- 31 Ocak 2018
- 417
- 148
- 23
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.601
Aman iyi dikkat et kendine az kaldi canim. Ben de ogle sonu kontrole gidecegim insaallah sanci falan cikmaz. Yine hastaneye alir diye korkuyorum.Serum taktılar canım vücudum sıvı kaybettiği için bebekler iyilerdi çok sancı çıkmadı aynen bu aya baya aksiyonlu geçiyor
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım kuzularımız beklerler ^^Aman iyi dikkat et kendine az kaldi canim. Ben de ogle sonu kontrole gidecegim insaallah sanci falan cikmaz. Yine hastaneye alir diye korkuyorum.
Sagliklica al kucagina canim. Haberlerini bekliyoruzKızlar hastaneye geldim 10 da Doğuma giricem dua edin <3
Biz senle aynı doğuracaz gibi gelio bana :) :)Serum taktılar canım vücudum sıvı kaybettiği için bebekler iyilerdi çok sancı çıkmadı aynen bu aya baya aksiyonlu geçiyor
Ben haftaya doğururum gibi geliyor :))Biz senle aynı doğuracaz gibi gelio bana :) :)
Naptın canım haberler nasıl bebişler iyimiAman iyi dikkat et kendine az kaldi canim. Ben de ogle sonu kontrole gidecegim insaallah sanci falan cikmaz. Yine hastaneye alir diye korkuyorum.
Tatlim benimkiler durmayacak persembe hazırlıklı gel dediNaptın canım haberler nasıl bebişler iyimi
Tatlim benimkiler durmayacak persembe hazırlıklı gel dedikücük olanin kordonu cok karismis gelisimi yavaslamis sorun olmadan alacak bebekleri
Allahtan farkedilmis. Allah korusun bebeklere zarar gelmeden alacak. Senle aramizda cok yok hayirlisiyla al kucagina canim. Tek yumurtaydi dimi seninkilerde ?Tatlim benimkiler durmayacak persembe hazırlıklı gel dedikücük olanin kordonu cok karismis gelisimi yavaslamis sorun olmadan alacak bebekleri
Üzülme canım haftan gayet iyi doktorun en iyisini bilir sağlıkla gelir bebişlerin inş hiç küvezde girmeden kucağına alırsınTatlim benimkiler durmayacak persembe hazırlıklı gel dedikücük olanin kordonu cok karismis gelisimi yavaslamis sorun olmadan alacak bebekleri
Bnde 2hafta veriom kendime :) :)Ben haftaya doğururum gibi geliyor :))
Geçmiş olsun canım ins iyi olur bebeklerin haftan fena değilTatlim benimkiler durmayacak persembe hazırlıklı gel dedikücük olanin kordonu cok karismis gelisimi yavaslamis sorun olmadan alacak bebekleri
Merak ettim canim ya nasilsiniz? Haber bekliyoruzKızlar hastaneye geldim 10 da Doğuma giricem dua edin <3
Tam da doldurmuyorlar canim ya 33+4 falan oluyorlar. Evet gecen hafta yaptirmistik ciger gelistiriciyi. Kilolari da cok iyi degil aslinda gelismeyen bebek cok zayif kalmis geriden geliyor. Biri 2250 digeri 1500 gibi ortalama. Bakalim nasipCanım Allah en hayırlı zaman hangisiyse o gün nasip etsin . Üzülme haftaçok geri değil . Perşembe 34 unu dolduracaksindir muhtemelen . Ciğer geliştirici falan vurdu mu ? Kilolari ne durumda peki
Evet canim tek yumurtaAllahtan farkedilmis. Allah korusun bebeklere zarar gelmeden alacak. Senle aramizda cok yok hayirlisiyla al kucagina canim. Tek yumurtaydi dimi seninkilerde ?
Insaallah canim tesekkur ederim. Benim pek umudum kalmadı ama insaallah saglikla dogarlarÜzülme canım haftan gayet iyi doktorun en iyisini bilir sağlıkla gelir bebişlerin inş hiç küvezde girmeden kucağına alırsın
Hayırlısı canım üzülme haftaları kötü değil sağlıkla kucağına alırsın inşallahTatlim benimkiler durmayacak persembe hazırlıklı gel dedikücük olanin kordonu cok karismis gelisimi yavaslamis sorun olmadan alacak bebekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?