• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar birşey sorucam biz 19. Haftalık olduk siz alışverişe falan nezaman başladınız ? Hazırlıklarımız en geç kaçıncı haftaya kadar bitmiş olmalı. İkiz olunca insan hep bir diken üstünde valla

Arkadaslar bebisleriniz hayırlı olsun öncelikle seraphone diye bir ilaç kullanocam çoğul gebelik riski varmış çatlatma iğnesi olmadan sizce oranı ne kadar çoğul gebeliğin bu ilaçla sizin bebisler ilaç etkisi var mi? Rabbim isteyen herkese versin ama ucuz beni çok korkutuyor

Arkadaslar bebeklerin hareketlerini kacinci haftalarda hissetmeye basladiniz. Ben daha pek anlamiyorum. 20. Hafts olduguna gore artik hissetmem gerekir degil mi?

Senin de haftan ileri bayagi canim. Ne zaman gorunuyor?
Benim biraz karisik canim gebelik kolestazindan suphelendi doktorum karaciger enzimleri degerlerim çok yuksek ursactive Ilac a baslatti gastroenteroloji bölümü Sali kndi doktoruma Gdcm artik gün versin diye Cunku çok kasiniyorum heryerim morardi ve kanio :(

Benim biraz karisik canim gebelik kolestazindan suphelendi doktorum karaciger enzimleri degerlerim çok yuksek ursactive Ilac a baslatti gastroenteroloji bölümü Sali kndi doktoruma Gdcm artik gün versin diye Cunku çok kasiniyorum heryerim morardi ve kanio :KK43:
Hmm insaallah bir an once rahhatlarsin canim ya sona da gelmisken kötü olmuş sana. Bebeklee dogunca gecer mi ki?

Kızlar birşey sorucam biz 19. Haftalık olduk siz alışverişe falan nezaman başladınız ? Hazırlıklarımız en geç kaçıncı haftaya kadar bitmiş olmalı. İkiz olunca insan hep bir diken üstünde valla
Canim ben 24-25 hatfarda indirimleri takip ederek tamamlamaya calistim. 29. Haftamda herseyi yikayip utuleyip dolaplarina astim hastane cantami hazirladim. Cunki 30 hafta ve sonrasi cok agirlasiyorsun genelde yatarak geciyor. E bide erken dogum riskinide dusununce bence 28-29 ieal oluyo

Kızlar , ev işleri ve yemek yapmada tam gaz devam eden kimler var . Dinlenmeliyim artık diyorum ama olmuyorrr. Birakicam walla işi gücü diyorum ama yapmaya devam ediyorum..

MRB kızlar biraz özel olacak ama kıl tüy işini nasıl hallediosunuz saştım kaldım ayakta duramiom hiç eğilip kalkamiom siz nasıl hallediosunuz
Saldim cayira mevlam kayira :) aslinda kuafore gitmek lazim. Ama hafif yaslanip biryere aynayla halledebilirsin ancak yinede cok zor oluyo. oldugu kadar artik ne yapalim

Saldim cayira mevlam kayira :) aslinda kuafore gitmek lazim. Ama hafif yaslanip biryere aynayla halledebilirsin ancak yinede cok zor oluyo. oldugu kadar artik ne yapalim
Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesi valla hersey çok zor oluyo artik yinede şükür halimize tabi :) :)

Back