- 25 Kasım 2014
- 93
- 93
- 38
- 39
- Konu Sahibi marbling817
- #10.561
Teşekkürler salı günü soylicemSırt üstü yatarken nefesim kesiliyor ama normalde öyle birşey yok . Sende surekli ise bi soyle doktoruna bari en azından için rahat eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler salı günü soylicemSırt üstü yatarken nefesim kesiliyor ama normalde öyle birşey yok . Sende surekli ise bi soyle doktoruna bari en azından için rahat eder
Son 2 haftadır var bu sorun ama bugün biraz daha iyiyim en azından kusmalar kesildiBilmem ki cigerde bir hirilti yada enfeksiyon rahatsizligin varmiydi.gebeliklemi ilgili ki.birden basladiysa gugus hastaliklarina da bir dinlet istersen.
CaNim ben bu hafta iyice hissediyorum sık tarafima yatınca geceArkadaslar bebeklerin hareketlerini kacinci haftalarda hissetmeye basladiniz. Ben daha pek anlamiyorum. 20. Hafts olduguna gore artik hissetmem gerekir degil mi?
Sagol canim demek ki daha var benimCaNim ben bu hafta iyice hissediyorum sık tarafima yatınca gece
Gerçi erken hissesinde varda yatınca daha çok belli oluyo ikisi birden tepiyo bide en yakın zamanda hissedersin insallahSagol canim demek ki daha var benim
Hayirlisiyla kucagina alicaksin insallah. Bebislerde girmicek kuveze allahin izniyle :) kendini iyi hissedince yaz mutlaka bize de olur mu :)Pazartesi kuzum 30 saat falan kaldı :)
İnsallah kızlar ins küvöze girmezler tam 36 haftalık olacağım. Biraz Öndelrr ama bakalım ciğer geliştiriciyi de 30. Hafta da oldum ben bakalım
Benim biraz karisik canim gebelik kolestazindan suphelendi doktorum karaciger enzimleri degerlerim çok yuksek ursactive Ilac a baslatti gastroenteroloji bölümü Sali kndi doktoruma Gdcm artik gün versin diye Cunku çok kasiniyorum heryerim morardi ve kanioSenin de haftan ileri bayagi canim. Ne zaman gorunuyor?
2gun aramiz war seninle canim ins girmzler küveze iyi haberlerini bklioruz senin arkanda sirada Ben varım sanirim :)Kızlar iyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim inşallah bakalım belli olcak herşey :)
Hmm insaallah bir an once rahhatlarsin canim ya sona da gelmisken kötü olmuş sana. Bebeklee dogunca gecer mi ki?Benim biraz karisik canim gebelik kolestazindan suphelendi doktorum karaciger enzimleri degerlerim çok yuksek ursactive Ilac a baslatti gastroenteroloji bölümü Sali kndi doktoruma Gdcm artik gün versin diye Cunku çok kasiniyorum heryerim morardi ve kanio
Canim ben 24-25 hatfarda indirimleri takip ederek tamamlamaya calistim. 29. Haftamda herseyi yikayip utuleyip dolaplarina astim hastane cantami hazirladim. Cunki 30 hafta ve sonrasi cok agirlasiyorsun genelde yatarak geciyor. E bide erken dogum riskinide dusununce bence 28-29 ieal oluyoKızlar birşey sorucam biz 19. Haftalık olduk siz alışverişe falan nezaman başladınız ? Hazırlıklarımız en geç kaçıncı haftaya kadar bitmiş olmalı. İkiz olunca insan hep bir diken üstünde valla
Saldim cayira mevlam kayira :) aslinda kuafore gitmek lazim. Ama hafif yaslanip biryere aynayla halledebilirsin ancak yinede cok zor oluyo. oldugu kadar artik ne yapalimMRB kızlar biraz özel olacak ama kıl tüy işini nasıl hallediosunuz saştım kaldım ayakta duramiom hiç eğilip kalkamiom siz nasıl hallediosunuz
Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesi valla hersey çok zor oluyo artik yinede şükür halimize tabi :) :)Saldim cayira mevlam kayira :) aslinda kuafore gitmek lazim. Ama hafif yaslanip biryere aynayla halledebilirsin ancak yinede cok zor oluyo. oldugu kadar artik ne yapalim
Dogumla Direk biten bi raharszlikmis grupta kimse de yok sanirim bana denk gldi Allah kmseye de vermesin bn Böyle bisi gormedim 9ay olcak canim Bukadar aciz olmamstiHmm insaallah bir an once rahhatlarsin canim ya sona da gelmisken kötü olmuş sana. Bebeklee dogunca gecer mi ki?
Ben hep ağda yaptırdım dünde ful yaptırdım doğumu çıkarır muhtemelen en temiz bu geldi banaMRB kızlar biraz özel olacak ama kıl tüy işini nasıl hallediosunuz saştım kaldım ayakta duramiom hiç eğilip kalkamiom siz nasıl hallediosunuz