- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 333
- 35
- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.581
Magnezyum kullanoyormusun yada magnezyum agirlikli beslendiysen o yapar patates pilav kahve ic eger gecmezse mikrobik olabilir o zaman gidersin bence.bide neler yedin onu dusunKızlar aşırı isal oldum sabahtan beri yediğimide çıkarıyorum bu aralar nazarmı değdi nedir sürekli birşey çıkıyor sıkıntı olurmu hastaneye gitmelimiyim acaba
Cok tesekkürlerMerhaba benim ikizlerim 3.5 aylik oldular soruna gelince bildigim kadarıyla cnm her zaman biri digerinden küçük olur onemli olan sağlıklı olması ayrica kordon bağı kimin yakınsa o digerinden büyük olur dinlenin bol bol iyi düşünün simdiden iyi doğumlar
Evet magnezyum kullanıyorum onun dışında aman aman farklı bişey yemedim biraz üşütmüş olma ihtimalimde var. Acile gidiyoruz bakalım eşim rahat edemedi bi bakalım dedik içim hiç rahat değilMagnezyum kullanoyormusun yada magnezyum agirlikli beslendiysen o yapar patates pilav kahve ic eger gecmezse mikrobik olabilir o zaman gidersin bence.bide neler yedin onu dusun
Hadi iyi haberlerin olsun insallahEvet magnezyum kullanıyorum onun dışında aman aman farklı bişey yemedim biraz üşütmüş olma ihtimalimde var. Acile gidiyoruz bakalım eşim rahat edemedi bi bakalım dedik içim hiç rahat değil
Zaten surec zor seninki de daha agir olmus. Ama sabırla bugünlere gelmissin insaallah mukafatini alırsın canim saglikla gelirler bebislerinDogumla Direk biten bi raharszlikmis grupta kimse de yok sanirim bana denk gldi Allah kmseye de vermesin bn Böyle bisi gormedim 9ay olcak canim Bukadar aciz olmamsti
Nasıl sıvı takviyesi alıyorsunuz canim ? Suyu mu azalıyor bebeklerin? Gecmis olsun sen bu ara bayagi heyecan yasiyorsunSıvı takviyemizi aldık eve geçiyoruz gene atlattık şükür ^^ bakalım nekadar dayancaz
Amin canim hepimiz İnşallahZaten surec zor seninki de daha agir olmus. Ama sabırla bugünlere gelmissin insaallah mukafatini alırsın canim saglikla gelirler bebislerin
Allah yardımcın olsun canım. Sağ salim kavuş inşallah bebişlerne. Dualarım seninle.Kızlar hastaneye geldim 10 da Doğuma giricem dua edin <3
Allah yardimcin olsun kolay doğum olsun ins bebelerin güzel saglikli bi şekilde kucağına al .bize de dua et :)Kızlar hastaneye geldim 10 da Doğuma giricem dua edin <3
Serum taktılar canım vücudum sıvı kaybettiği için bebekler iyilerdi çok sancı çıkmadı aynen bu aya baya aksiyonlu geçiyorNasıl sıvı takviyesi alıyorsunuz canim ? Suyu mu azalıyor bebeklerin? Gecmis olsun sen bu ara bayagi heyecan yasiyorsun
Saglikla al kucagina insallahKızlar hastaneye geldim 10 da Doğuma giricem dua edin <3
Allah yardımcın olsun sağ salim git ve cikKızlar hastaneye geldim 10 da Doğuma giricem dua edin <3
Kızlar hastaneye geldim 10 da Doğuma giricem dua edin <3
Üçünüz birlikte saglikla cikarsiniz insaallah canimKızlar hastaneye geldim 10 da Doğuma giricem dua edin <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?