2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar aşırı isal oldum sabahtan beri yediğimide çıkarıyorum bu aralar nazarmı değdi nedir sürekli birşey çıkıyor sıkıntı olurmu hastaneye gitmelimiyim acaba

Kızlar aşırı isal oldum sabahtan beri yediğimide çıkarıyorum bu aralar nazarmı değdi nedir sürekli birşey çıkıyor sıkıntı olurmu hastaneye gitmelimiyim acaba
Magnezyum kullanoyormusun yada magnezyum agirlikli beslendiysen o yapar patates pilav kahve ic eger gecmezse mikrobik olabilir o zaman gidersin bence.bide neler yedin onu dusun

Magnezyum kullanoyormusun yada magnezyum agirlikli beslendiysen o yapar patates pilav kahve ic eger gecmezse mikrobik olabilir o zaman gidersin bence.bide neler yedin onu dusun
Evet magnezyum kullanıyorum onun dışında aman aman farklı bişey yemedim biraz üşütmüş olma ihtimalimde var. Acile gidiyoruz bakalım eşim rahat edemedi bi bakalım dedik içim hiç rahat değil

Merhaba ikiz anneleri ve anne adayları benim bir sorum olacak son bir haftadır yemeği fazla kaçırdığında ya da gün içinde biraz daha fazla aktif olduğumda karnında gerginlik sertlik bir ağırlık oluyor gelip giden bi ağrı değil sabit agirlik var sanki karnıma taş bağlamışım onu gezdiriyormusum gibi yatıp dinlenince rahatlıyorum sadece bu bana özgü bisey mi yoksa sizde benzeri şeyler yaşadınız mı merak ediyorum.

Dogumla Direk biten bi raharszlikmis grupta kimse de yok sanirim bana denk gldi Allah kmseye de vermesin bn Böyle bisi gormedim 9ay olcak canim Bukadar aciz olmamsti
Zaten surec zor seninki de daha agir olmus. Ama sabırla bugünlere gelmissin insaallah mukafatini alırsın canim saglikla gelirler bebislerin

Kızlarrrr..
Merhaba..
Size bir şey sormak istiyorum yardımcı olur musunuz?
Daha çok başlarda 4. haftadan işte diyelim 6. ya da 7. haftaya kadar ultrasona girmeden ikiz gebelik belirtileriniz nelerdi?
Çk merak ediyorum.
Ben kan verdim ilki 100.7 iki gün sonra 416.7 çıktı.
Bir de oğlumda olmayan çok fena bel ve kasık ağrılarım var 3-4 gündür bildiğiniz kıpırdamadan yatıyorum vurunca da..
Bu yüzden merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…