• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Geçmiş olsun canım bende çok kaşınıyodum ben hepatit b taşıyısıyım aynı zamanda karaciğer enzimlerinden şüphelenmiştik ama yükselmemişti şükür öle olsa bile ilaç kullanıp takip altına alıyoruz demişti doktorum korkma bişe olmaz inş. Senin haftanda çok güzel Bi sorun olmaz bence ama takip edilsin mutlaka
İnşallah canim kaşıntı mahfetti Beni gece gunduz uyku yok gecicek İnşallah :(

Mrb bn sizi 2017 ağustos annesi grubundan hatırlıyorum tekrar mi hamile kaldınız inanin sizin adınıza çok sevindim
Merhaba. Cok tesekkürler. Iki tane negativ hamileligim var benim. Birisi 5 aylikken karnimda ölmüstü. Digeri bir aylik düsükle sonuclanmisti. Yinede tedaviyi birakmadim. Tüp bebekle hamileyim

Bugüne kadar hep geride çıktıysa sıkıntı yapma çünkü geç dollenmedir . Haftasinda gidip gerilerse doktorlar sikintiyi o zaman söylüyor
Sadece bi hafta ilerde çıkmışlardı 16.haftada falan ağır işde yapmıyorum ama süt yoğurt yiyemiyorum ondamı acaba kaşar peyniri yiyorum da

Merhaba. Cok tesekkürler. Iki tane negativ hamileligim var benim. Birisi 5 aylikken karnimda ölmüstü. Digeri bir aylik düsükle sonuclanmisti. Yinede tedaviyi birakmadim. Tüp bebekle hamileyim
Hayırlı olsun rabbim bunu hayırlı saglikli şekilde kucağına almayı nasip eder ins

Sadece bi hafta ilerde çıkmışlardı 16.haftada falan ağır işde yapmıyorum ama süt yoğurt yiyemiyorum ondamı acaba kaşar peyniri yiyorum da

Canım benim bebelerimin biri digerinden 1hafta geriden geliyor . Ben de beslenmemi tamamen degistirdim. Günde 2bardak süt , 1yumurta, kasar , 6-7 ceviz , tam buğday ekmeği yada kepekli ekmek , 1 muz yiyorum . Tatlı falan yemiyorum çok canım isterse ucundan alıyorum . Akşam sebze et yada tavuk yemeği . Hazır yiyecekler yemiyorum elimden geldigince. 16 kilo almıştım . Şimdi hala 16 kilodayim . Böylece kiloda almiyorum . Kilolu olmasalar bile sağlıklı besleneyim sağlıklı olsunlar diyorum

Evet ya ultrason fobim oldu artik benim.oglumda 3 doktora gidiyordum bazi sorunlardan dolayi ama bu ikizlerde her gidis de sorun masallah bos yok :) gitmesemmi artik falan demeye basladim ki tek doktora dusurdum bunda doktoru :)

Anlıyorum canım insan öyle dusunuyor . Bende iki doktora gidiyorum boylesi daha iyi geliyor bana . Tiptakine kalırsam psikolojim bozulacak :)

Aynen ama iste tipta doktora gitmekte faydali acil bisi olunca oraya gidiyorsun yada unv ye yonlendiriyorlar e orda da bir doktorun olmasi iyi arti allah korusun erken dogum da unv hastaneleri donanimli valla benim ozel hastanelere pek guvenim kalmadi.

Özele hic gerek duymuyorum çünkü bana sende riskli birşey görürsem tıbba yonlendiririm dedi . O günden sonra da öyleyse ne gerek var özele dedim tıbba devam ediyorum . Yaşadığım yer Bilecik . Burada tıp yok acil durum olursa diye devlete gidiyorum burada da. Tıp için eskisehirdeyim

Özele hic gerek duymuyorum çünkü bana sende riskli birşey görürsem tıbba yonlendiririm dedi . O günden sonra da öyleyse ne gerek var özele dedim tıbba devam ediyorum . Yaşadığım yer Bilecik . Burada tıp yok acil durum olursa diye devlete gidiyorum burada da. Tıp için eskisehirdeyim
En iyisini yapiyorsun canim

Canım benim bebelerimin biri digerinden 1hafta geriden geliyor . Ben de beslenmemi tamamen degistirdim. Günde 2bardak süt , 1yumurta, kasar , 6-7 ceviz , tam buğday ekmeği yada kepekli ekmek , 1 muz yiyorum . Tatlı falan yemiyorum çok canım isterse ucundan alıyorum . Akşam sebze et yada tavuk yemeği . Hazır yiyecekler yemiyorum elimden geldigince. 16 kilo almıştım . Şimdi hala 16 kilodayim . Böylece kiloda almiyorum . Kilolu olmasalar bile sağlıklı besleneyim sağlıklı olsunlar diyorum
Bende 7 kilo aldim canim simdiden sonra alirim gibime geliyo hazir sut icebiliyorum inek sütü kokuyo

MRB kızlar biraz özel olacak ama kıl tüy işini nasıl hallediosunuz saştım kaldım ayakta duramiom hiç eğilip kalkamiom siz nasıl hallediosunuz

Back