- 14 Eylül 2015
- 543
- 696
- 53
- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.541
İnşallah canim kaşıntı mahfetti Beni gece gunduz uyku yok gecicek İnşallahGeçmiş olsun canım bende çok kaşınıyodum ben hepatit b taşıyısıyım aynı zamanda karaciğer enzimlerinden şüphelenmiştik ama yükselmemişti şükür öle olsa bile ilaç kullanıp takip altına alıyoruz demişti doktorum korkma bişe olmaz inş. Senin haftanda çok güzel Bi sorun olmaz bence ama takip edilsin mutlaka
Merhaba. Cok tesekkürler. Iki tane negativ hamileligim var benim. Birisi 5 aylikken karnimda ölmüstü. Digeri bir aylik düsükle sonuclanmisti. Yinede tedaviyi birakmadim. Tüp bebekle hamileyimMrb bn sizi 2017 ağustos annesi grubundan hatırlıyorum tekrar mi hamile kaldınız inanin sizin adınıza çok sevindim
Sadece bi hafta ilerde çıkmışlardı 16.haftada falan ağır işde yapmıyorum ama süt yoğurt yiyemiyorum ondamı acaba kaşar peyniri yiyorum daBugüne kadar hep geride çıktıysa sıkıntı yapma çünkü geç dollenmedir . Haftasinda gidip gerilerse doktorlar sikintiyi o zaman söylüyor
Hayırlı olsun rabbim bunu hayırlı saglikli şekilde kucağına almayı nasip eder insMerhaba. Cok tesekkürler. Iki tane negativ hamileligim var benim. Birisi 5 aylikken karnimda ölmüstü. Digeri bir aylik düsükle sonuclanmisti. Yinede tedaviyi birakmadim. Tüp bebekle hamileyim
Sadece bi hafta ilerde çıkmışlardı 16.haftada falan ağır işde yapmıyorum ama süt yoğurt yiyemiyorum ondamı acaba kaşar peyniri yiyorum da
Canım burdayım :) sancılarım hafif var yatıyorum son hazırlıklar yapılıyor işte heyecan dorukta gerçekten :) ısrarla bekletiyorum bebisleri dursunlar 2 gün daha :)
Evet ya ultrason fobim oldu artik benim.oglumda 3 doktora gidiyordum bazi sorunlardan dolayi ama bu ikizlerde her gidis de sorun masallah bos yok :) gitmesemmi artik falan demeye basladim ki tek doktora dusurdum bunda doktoru :)
Aynen ama iste tipta doktora gitmekte faydali acil bisi olunca oraya gidiyorsun yada unv ye yonlendiriyorlar e orda da bir doktorun olmasi iyi arti allah korusun erken dogum da unv hastaneleri donanimli valla benim ozel hastanelere pek guvenim kalmadi.
En iyisini yapiyorsun canimÖzele hic gerek duymuyorum çünkü bana sende riskli birşey görürsem tıbba yonlendiririm dedi . O günden sonra da öyleyse ne gerek var özele dedim tıbba devam ediyorum . Yaşadığım yer Bilecik . Burada tıp yok acil durum olursa diye devlete gidiyorum burada da. Tıp için eskisehirdeyim
Bende 7 kilo aldim canim simdiden sonra alirim gibime geliyo hazir sut icebiliyorum inek sütü kokuyoCanım benim bebelerimin biri digerinden 1hafta geriden geliyor . Ben de beslenmemi tamamen degistirdim. Günde 2bardak süt , 1yumurta, kasar , 6-7 ceviz , tam buğday ekmeği yada kepekli ekmek , 1 muz yiyorum . Tatlı falan yemiyorum çok canım isterse ucundan alıyorum . Akşam sebze et yada tavuk yemeği . Hazır yiyecekler yemiyorum elimden geldigince. 16 kilo almıştım . Şimdi hala 16 kilodayim . Böylece kiloda almiyorum . Kilolu olmasalar bile sağlıklı besleneyim sağlıklı olsunlar diyorum
Tsk. Amin inşallahHayırlı olsun rabbim bunu hayırlı saglikli şekilde kucağına almayı nasip eder ins
Pazartesi kuzum 30 saat falan kaldı :)Pazartesi mi alacaklar canım bebikolarini . Yoksa yarın mı ?
Darisi bize artik yaa doguranlara ozeniyorum gercekten :)Pazartesi kuzum 30 saat falan kaldı :)
Hadi hayirlisi olsun Canim saglikla gelsinler insaallah:)Pazartesi kuzum 30 saat falan kaldı :)
Senin de haftan ileri bayagi canim. Ne zaman gorunuyor?Darisi bize artik yaa doguranlara ozeniyorum gercekten :)
Saglikla gelsinler canim sanada hayirli dogumlar olsun. Haberleri musait olunca yazPazartesi kuzum 30 saat falan kaldı :)
Pazartesi kuzum 30 saat falan kaldı :)
Merhaba benim ikizlerim 3.5 aylik oldular soruna gelince bildigim kadarıyla cnm her zaman biri digerinden küçük olur onemli olan sağlıklı olması ayrica kordon bağı kimin yakınsa o digerinden büyük olur dinlenin bol bol iyi düşünün simdiden iyi doğumlarSorumu cevaplayacak kimse yok mu
İnsallah kızlar ins küvöze girmezler tam 36 haftalık olacağım. Biraz Öndelrr ama bakalım ciğer geliştiriciyi de 30. Hafta da oldum ben bakalımOh ne güzel ne güzeeel. Bekleyiş bitti artık yarın kucagindalar insallah . Hayirlisiyla dogurda güzel haberlerini ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?