2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Herkese hayırlı bayramlar. Güzel dileklerini,dualarini sunan herkesten Allah razı olsun. Burada birbirimizi hiç gormesek de desteginiz çok değerli.
Son durumu bildiriyim. Kız da oğlan da hâlâ yoğun bakimdalar. Anne karnında enfeksiyon kapmislar kızın morarip kusma sebebi oymuş. Antibiyotik tedavisi görüyorlar. Sütüm hadess in dedigi gibi bugün 4. Gunde gelmeye başladı şükür. Dediginiz iyiki yogunbakim var. Yarin oğlanı emzirmeye calisicam inş. Sorunsuz geçsin de kavusiyim bidiklarima. Hepinizi öpüyorum

Iyi hadi gozun aydin allahim dermansiz dert vermesin saglikla devam edin insallah

Benim Genel vucut canim ya avuc ici ayak bacak kolum sac dibim bile kasinio Sali randevum bi sorcam bakalim doktoruma

Tekrar gecmis olsun arkadasim. allah evlatlarini bagislasin. Bu kadari halloldu sorunlari tespit edildiya doktorlar cozer bu isi artik. Ne guzel yarinda kavisuyorsun oglusuna. Peki problem sadece enfeksiyonmuymus yoksa ciger gelisimi ve nefes alip vermede problem varmiymis. Cunki merak ediyorum dogum haftan cok iyiydi bizler suan dogum yapsak ayni sorunlar bizdede olurmu. En az 38 imi gormemiz gerek

Saolasin canım güzel dileklerin için. Oglanin neden oyle olduğunu anlayamadım ben de enfeksiyondan mi kaynaklı oldu yoksa ne oldiginu anlayamadılar da solunum destegi verince kendinden mi duzeldi. Doktor sabah gelio iki dakika konuşuyor ve gidiyor . Ben Mardin'de ikamet ediyordum çok doktor degistirdim. 28. Haftadan sonra İstanbul'a annemin yanına geldim. Burda da içime sinen doktoru bulmam zor oldu. Tahlilleri,nst leri, şeker yükleme varsa onun sonuclarini, ikili test sonuclarini tüm belgeleri görmek istedi ama benim bir tek başta yapılan tahlil, ayrıntılı ultrason ve son haftanın nst leri vardi. Hamileliginde hiç sorun yaşadın mı diye sordu .hamileligimi tek bir doktor güzel şekilde tüm belgeleriyle takip etmiş olsaudi belki anlasilirdi neden olduğu. Ama enfeksiyon kaynakli da olabilir hepsi.

Ben ilk defa kendimde gördüm kilosu ve haftası iyi olup nefes alamayan,yutkunma sorunu olan. Herkesin böyle bir riski olduginu sanmiyorum. Enfeksiyondan boyle olmustur.

Çok sagol canım . Baya aciklamissin . Onerilerini dikkate alacağım canım Allah razı olsun

Herkese iyi bayramlar. Arkadaşlar yatarken sol tarafınıza mı yatıyorsunuz. İst dr sol dedi eskişehirdeki dr um sağlı sollu yat dedi bilemedim

Aslında sağlı sollu yatmak kan akışı açısından daha iyiymis . Sadece sola yatmak da doğru değilmiş . Sırt üstü yatma dedi . Onu zaten yapamiyorum nefes almakta zorlanıyorum..

Benimde ayaklarım şişti malesef. Akşam tuzlu ılık suda bekletip masaj yaptırdım sonra yastık koyup uzandım bakalım daha neler göreceğiz

30 dan sonrasını merak etmeye başladım nasıl olacak ki diye canim sıra sıra yaşıyoruz herbirseyi

Kızlar kaşıntı sorunu yasayan warmi bikac gundur çok kötüyüm Gecen aylarda karaciger enzimlerine bakildi sıkıntı yok ama simdi bu kaşıntı ne anlamadim uyutmuo bile (

Ya bende de öyle beterki . Kaşıntı ile birlikte batma da oluyor hatta . Gece uyutmuyor . Yag kullanıyorum faydası yok öyle

30 dan sonrasını merak etmeye başladım nasıl olacak ki diye canim sıra sıra yaşıyoruz herbirseyi
Çok iyiyim maşallah diyodum arka arkaya sıralandı herşey. Karnımı okadar zor taşıyorum ki anlatamam destekle yatıp kalkıyorum. Kendimi hafif geri atarsam geri geri gidiyorum sırt üstü yapışcam bigün okadar dengesizim

Ay evet hafta ilerledikçe sıkıntılar artıyor . Yine de şuanki halime şükrediyorum . Daha da agirlasacagim şimdiden hayiflanmayayim diyorum . 30 u bekliyorum ya :)

Senin 34. Hafta kesin alınacak mı bebeklerin şimdi . Eğer öyleyse baya az kaldı zamanın

CanEs beslenme düzenin nasıl peki . Yediğimiz içtiğimiz de etkiliyor muhtemelen herşeyi . Mesela benim süt içmeye başlayalı diş agrimda büyük oranda hafifleme oldu

CanEs beslenme düzenin nasıl peki . Yediğimiz içtiğimiz de etkiliyor muhtemelen herşeyi . Mesela benim süt içmeye başlayalı diş agrimda büyük oranda hafifleme oldu
Ben hiç dikkat etmiyorum aslında özellikle yediğim içtiğim birşey yok desem yalan olmaz meyve çok yiyorum soğan sarımsak çok yiyorum su çok içiyorum ne pişerse onu yiyorum

Bide bebeklerim çok hıçkırıyor bunu yaşayan varmı?? Gelişimlerinin çok iyi olduğuna işaretmiş ve obur oldukları yönünde yazılar var sık sık hıçkırıyor bebişler yani sularını düzenli yutuyorlar işletim sistemleri çalışıyor gibi yani :)

Bebeklerin ciğerleri gelişirken nefes alma esnasında amniyon sıvısını yutuyorlarmis. O da hıçkırık yapiyormus canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…