- 29 Eylül 2014
- 226
- 134
- 103
- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.181
Iyi hadi gozun aydin allahim dermansiz dert vermesin saglikla devam edin insallahHerkese hayırlı bayramlar. Güzel dileklerini,dualarini sunan herkesten Allah razı olsun. Burada birbirimizi hiç gormesek de desteginiz çok değerli.
Son durumu bildiriyim. Kız da oğlan da hâlâ yoğun bakimdalar. Anne karnında enfeksiyon kapmislar kızın morarip kusma sebebi oymuş. Antibiyotik tedavisi görüyorlar. Sütümhadess in dedigi gibi bugün 4. Gunde gelmeye başladı şükür. Dediginiz iyiki yogunbakim var. Yarin oğlanı emzirmeye calisicam inş. Sorunsuz geçsin de kavusiyim bidiklarima. Hepinizi öpüyorum
Benim Genel vucut canim ya avuc ici ayak bacak kolum sac dibim bile kasinio Sali randevum bi sorcam bakalim doktorumaGenel vucudunmu kasiniyo? Cilt kurulugundan olabiliyo. Benim daha gebelikten once olmustu dr kuruluktan dedi. Nemlendirici surmemi onerdi. Ozellikle karin yanlarim kasimaktan yara ya donmeye baslamisti geceleride uyuyamiyordum. Ama nemlendirici cozdu sorunumu
Tekrar gecmis olsun arkadasim. allah evlatlarini bagislasin. Bu kadari halloldu sorunlari tespit edildiya doktorlar cozer bu isi artik. Ne guzel yarinda kavisuyorsun oglusuna. Peki problem sadece enfeksiyonmuymus yoksa ciger gelisimi ve nefes alip vermede problem varmiymis. Cunki merak ediyorum dogum haftan cok iyiydi bizler suan dogum yapsak ayni sorunlar bizdede olurmu. En az 38 imi gormemiz gerekHerkese hayırlı bayramlar. Güzel dileklerini,dualarini sunan herkesten Allah razı olsun. Burada birbirimizi hiç gormesek de desteginiz çok değerli.
Son durumu bildiriyim. Kız da oğlan da hâlâ yoğun bakimdalar. Anne karnında enfeksiyon kapmislar kızın morarip kusma sebebi oymuş. Antibiyotik tedavisi görüyorlar. Sütümhadess in dedigi gibi bugün 4. Gunde gelmeye başladı şükür. Dediginiz iyiki yogunbakim var. Yarin oğlanı emzirmeye calisicam inş. Sorunsuz geçsin de kavusiyim bidiklarima. Hepinizi öpüyorum
Tekrar gecmis olsun arkadasim. allah evlatlarini bagislasin. Bu kadari halloldu sorunlari tespit edildiya doktorlar cozer bu isi artik. Ne guzel yarinda kavisuyorsun oglusuna. Peki problem sadece enfeksiyonmuymus yoksa ciger gelisimi ve nefes alip vermede problem varmiymis. Cunki merak ediyorum dogum haftan cok iyiydi bizler suan dogum yapsak ayni sorunlar bizdede olurmu. En az 38 imi gormemiz gerek
Tekrar gecmis olsun arkadasim. allah evlatlarini bagislasin. Bu kadari halloldu sorunlari tespit edildiya doktorlar cozer bu isi artik. Ne guzel yarinda kavisuyorsun oglusuna. Peki problem sadece enfeksiyonmuymus yoksa ciger gelisimi ve nefes alip vermede problem varmiymis. Cunki merak ediyorum dogum haftan cok iyiydi bizler suan dogum yapsak ayni sorunlar bizdede olurmu. En az 38 imi gormemiz gerek
Anladim arkadasim cok tsk ederim bilgiler icin. Bizim icinde o minik ellerinden yada o kucuk potciginden op melekleriniBen ilk defa kendimde gördüm kilosu ve haftası iyi olup nefes alamayan,yutkunma sorunu olan. Herkesin böyle bir riski olduginu sanmiyorum. Enfeksiyondan boyle olmustur.
Canim en onemlisi günlük enaz 3lt su ic, tuzu minimuma indir ben yemeklerimi az tuzlu yapiyorum salatama haslanmis yumurtama falan hic atmiyorum,aburcuburu birak,cok gec saatte yemek yiyip yatma,dustan cikmadan birkac dk bacaklarina soguk su tut bu varis oluşumunada ödemede iyi geliyor birde uzun süre ayakta kalma otururken ayaklarini uzat.Bunlari yaparsan buyuk oranda azaliyor
Herkese iyi bayramlar. Arkadaşlar yatarken sol tarafınıza mı yatıyorsunuz. İst dr sol dedi eskişehirdeki dr um sağlı sollu yat dedi bilemedim
Benimde ayaklarım şişti malesef. Akşam tuzlu ılık suda bekletip masaj yaptırdım sonra yastık koyup uzandım bakalım daha neler göreceğiz
Kızlar kaşıntı sorunu yasayan warmi bikac gundur çok kötüyüm Gecen aylarda karaciger enzimlerine bakildi sıkıntı yok ama simdi bu kaşıntı ne anlamadim uyutmuo bile(
Çok iyiyim maşallah diyodum arka arkaya sıralandı herşey. Karnımı okadar zor taşıyorum ki anlatamam destekle yatıp kalkıyorum. Kendimi hafif geri atarsam geri geri gidiyorum sırt üstü yapışcam bigün okadar dengesizim30 dan sonrasını merak etmeye başladım nasıl olacak ki diye canim sıra sıra yaşıyoruz herbirseyi
Ay evet hafta ilerledikçe sıkıntılar artıyor . Yine de şuanki halime şükrediyorum . Daha da agirlasacagim şimdiden hayiflanmayayim diyorum . 30 u bekliyorum ya :)Çok iyiyim maşallah diyodum arka arkaya sıralandı herşey. Karnımı okadar zor taşıyorum ki anlatamam destekle yatıp kalkıyorum. Kendimi hafif geri atarsam geri geri gidiyorum sırt üstü yapışcam bigün okadar dengesizim
Çok iyiyim maşallah diyodum arka arkaya sıralandı herşey. Karnımı okadar zor taşıyorum ki anlatamam destekle yatıp kalkıyorum. Kendimi hafif geri atarsam geri geri gidiyorum sırt üstü yapışcam bigün okadar dengesizim
Ben 34 de alınsın istiyorum şahsen zaten öndede gidiyor 36 gibi olacaklar eğer alırsa az kaldı ama bende az kaldım sürekli ağlıyorum malesefSenin 34. Hafta kesin alınacak mı bebeklerin şimdi . Eğer öyleyse baya az kaldı zamanın
Ben hiç dikkat etmiyorum aslında özellikle yediğim içtiğim birşey yok desem yalan olmaz meyve çok yiyorum soğan sarımsak çok yiyorum su çok içiyorum ne pişerse onu yiyorumCanEs beslenme düzenin nasıl peki . Yediğimiz içtiğimiz de etkiliyor muhtemelen herşeyi . Mesela benim süt içmeye başlayalı diş agrimda büyük oranda hafifleme oldu
Bide bebeklerim çok hıçkırıyor bunu yaşayan varmı?? Gelişimlerinin çok iyi olduğuna işaretmiş ve obur oldukları yönünde yazılar var sık sık hıçkırıyor bebişler yani sularını düzenli yutuyorlar işletim sistemleri çalışıyor gibi yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?