2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Çok geçmiş olsun cnm hemen yanına alırsın inşallah bebişlerini. Sütün içinde endişelenme benim 4. Günde gelmeye başladı.

İyi bayramlar herkese Canım benim hiç sıkma canını 1 saat boyunca elini ovalamadan karnında tut ve atışlarını ve hareketlerini say. Artık yer olayı azaldığı için öyleler. Bende bazen duyamıyorum Nutella yiyip oturur pozisyonda ayaklarımı uzatıyorum hemen hareketleniyor :)

Sana da hayrli bayramlar canim,cevabin icin tesekkur ederim biraz icim rahatladi. Nutella iyiymis deniyim bende

Sana da hayrli bayramlar canim,cevabin icin tesekkur ederim biraz icim rahatladi. Nutella iyiymis deniyim bende
Aynen sıkıntı etme bazen gerçekten onların da hareket etme yerleri daralıyor benim oğlan başaşağı doğru kız da tam tersi bazen biri hareket ediyor bazen etmiyor ama müzik aç arada hareketlensinler baktın evet 2-3 saat hareketsiz olurlarsa ve sancıların olursa doktora danış Canım

ben doğumdan önceki gün gittim son bi bakıım dedi bişey demedi doğumdada hastabakıcıya verdik video çeken diye orda gördük yılan gibi sarmış sonrasıda ne sordum ne dr söyledi annemde kardeşimi doğururken 2 kez dolanmış normal doğumda sorun oluyomuş sezeryanda idare ediyor demekki telaşlan dye söylemedim son haftalar benimde öleydi belki kordon dolanmasıdır diye dedim bayram bayram sıkma canını herşey olucana varıyor

3 gün once gittigmde israrla sordum hersey yolunda dedi ama kordon dolanmasi gibi bi durum olsa ultrasonda görünürmü

Tedbirli olmak lazım ama çok duydum ikizlerde birinin hareketinin diğerinden az olma durumunu . Yer daralmasidir . Altta kalan bebek daha az hareket edebilirmis . Bildiğim bunlar arkadaşım

Ödem sorunu yaşayan var mı ?

Bugün ayağıma parmagimla basıp çektim ve çukur oldu .

Önerileriniz nedir

Önerileriniz nedir
Canim en onemlisi günlük enaz 3lt su ic, tuzu minimuma indir ben yemeklerimi az tuzlu yapiyorum salatama haslanmis yumurtama falan hic atmiyorum,aburcuburu birak,cok gec saatte yemek yiyip yatma,dustan cikmadan birkac dk bacaklarina soguk su tut bu varis oluşumunada ödemede iyi geliyor birde uzun süre ayakta kalma otururken ayaklarini uzat.Bunlari yaparsan buyuk oranda azaliyor

Önerileriniz nedir
Benimde ayaklarım şişti malesef. Akşam tuzlu ılık suda bekletip masaj yaptırdım sonra yastık koyup uzandım bakalım daha neler göreceğiz

Kızlar kaşıntı sorunu yasayan warmi bikac gundur çok kötüyüm Gecen aylarda karaciger enzimlerine bakildi sıkıntı yok ama simdi bu kaşıntı ne anlamadim uyutmuo bile (

Kızlar kaşıntı sorunu yasayan warmi bikac gundur çok kötüyüm Gecen aylarda karaciger enzimlerine bakildi sıkıntı yok ama simdi bu kaşıntı ne anlamadim uyutmuo bile (
Genel vucudunmu kasiniyo? Cilt kurulugundan olabiliyo. Benim daha gebelikten once olmustu dr kuruluktan dedi. Nemlendirici surmemi onerdi. Ozellikle karin yanlarim kasimaktan yara ya donmeye baslamisti geceleride uyuyamiyordum. Ama nemlendirici cozdu sorunumu

Herkese iyi bayramlar. Arkadaşlar yatarken sol tarafınıza mı yatıyorsunuz. İst dr sol dedi eskişehirdeki dr um sağlı sollu yat dedi bilemedim

Herkese iyi bayramlar. Arkadaşlar yatarken sol tarafınıza mı yatıyorsunuz. İst dr sol dedi eskişehirdeki dr um sağlı sollu yat dedi bilemedim
Valla arkadasim genelde sola diyorlar da hep sola yatmak ne mumkun. Sola yatmaya calisiyorum ama her uyandigimda sagdayim. Daha cok sagima yatiyorum istemsiz. Bence kasmamak lazim sola yatmaya calis ama kendini illa solda kalmak icin zorlama. Eskiler catir catir cocuk dogurdu sanki solu sagimi dusundu

Bende duydugumdan beri sola yatmaya calisiyorum canim da bu kezde sirt agrim oluyo onemli olan sirt ustu yatmamak zaten

Valla gebeliğin ilk zamanlarında sola cok yattım ama son zamanlarında sağa doğru yatmaya başladım neden bilmşyorum ama öyle oldu benim daha rahat ediyorum sol bi derece ama sağ da genelde yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…