- 7 Temmuz 2008
- 1.229
- 2.305
- 333
- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.161
Çok geçmiş olsun cnm hemen yanına alırsın inşallah bebişlerini. Sütün içinde endişelenme benim 4. Günde gelmeye başladı.Kızlar doğum yaptım dün ama haberler hiç iyi değil maalesef. 36+4 de 2700_2400 olarak doğmuş bebekler.genel anestezi uygulandı. Oğlum kilosu iyi olmasına rağmen solunum yapamamis ve yogunbakima almislar direk. Kız yanıma geldi ama bir damla sutum gelmedi şekeri düşmesin diye mama verdik birden mosmor oldu nefessiz kaldi. Kustu sürekli .bugün de devam etti onu da yogunbakima aldılar. Yutma refleksi gelismemis. Anne karninda stres mi yaşadı erken dogmadilar bu başka birşey dedi doktor. Asıl korktuklari 72 saat sonra beyin bölgesinde oksijensiz alan var mı diye bakacaklar. Ben ne oldugumu şaşırdım. O kadar erken doğanlar oluyor ama ilk defa benim başıma geldi bu hiç diymadim daghonce. Çok üzgünüm
Bende 6 yasindaki oglum icin o istiyor cok.zaten sonraki 3 yil falan zor gidilmez.Biaeycik olmaz insallah gider güzel güzel tatilimizi yaparız açıkçası bende 5 yaşındaki kızım için gitmek istiyorum çok özeniyor çok istekli
İyi bayramlar herkese Canım benim hiç sıkma canını 1 saat boyunca elini ovalamadan karnında tut ve atışlarını ve hareketlerini say. Artık yer olayı azaldığı için öyleler. Bende bazen duyamıyorum Nutella yiyip oturur pozisyonda ayaklarımı uzatıyorum hemen hareketleniyor :)Hanimlar bebeklerimin gelisimleri hemen hemen esit olmasina ragmen ilk zamanlardan itibaren soldaki bebegim sagdakine gore hep daha hareketliydi,sagdaki ise daha sakindi. Ama son bir aydir sagdaki bebegimi hic hissedemedigim gunler oluyor.Doktora her gittigimde soyluyorum,gelişimi kalpatislari suyu guzel fıtratı öyledir diyor ama iki üc gundur sag tarafima surekli elimi koymama ve arada pıtpıt vurmama ragmen nerdeyse hic hissedemedimsoldakide bir okadar hareketli. bi sorunmu var diye endiseleniyorum,boyle bi durum yasayan varmi
Sana da hayrli bayramlar canim,cevabin icin tesekkur ederim biraz icim rahatladi. Nutella iyiymisİyi bayramlar herkese Canım benim hiç sıkma canını 1 saat boyunca elini ovalamadan karnında tut ve atışlarını ve hareketlerini say. Artık yer olayı azaldığı için öyleler. Bende bazen duyamıyorum Nutella yiyip oturur pozisyonda ayaklarımı uzatıyorum hemen hareketleniyor :)
Aynen sıkıntı etme bazen gerçekten onların da hareket etme yerleri daralıyor benim oğlan başaşağı doğru kız da tam tersi bazen biri hareket ediyor bazen etmiyor ama müzik aç arada hareketlensinler baktın evet 2-3 saat hareketsiz olurlarsa ve sancıların olursa doktora danış CanımSana da hayrli bayramlar canim,cevabin icin tesekkur ederim biraz icim rahatladi. Nutella iyiymisdeniyim bende
3 gün once gittigmde israrla sordum hersey yolunda dedi ama kordon dolanmasi gibi bi durum olsa ultrasonda görünürmü
Canim en onemlisi günlük enaz 3lt su ic, tuzu minimuma indir ben yemeklerimi az tuzlu yapiyorum salatama haslanmis yumurtama falan hic atmiyorum,aburcuburu birak,cok gec saatte yemek yiyip yatma,dustan cikmadan birkac dk bacaklarina soguk su tut bu varis oluşumunada ödemede iyi geliyor birde uzun süre ayakta kalma otururken ayaklarini uzat.Bunlari yaparsan buyuk oranda azaliyorÖdem sorunu yaşayan var mı ?
Bugün ayağıma parmagimla basıp çektim ve çukur oldu .
Önerileriniz nedir
Benimde ayaklarım şişti malesef. Akşam tuzlu ılık suda bekletip masaj yaptırdım sonra yastık koyup uzandım bakalım daha neler göreceğizÖdem sorunu yaşayan var mı ?
Bugün ayağıma parmagimla basıp çektim ve çukur oldu .
Önerileriniz nedir
Genel vucudunmu kasiniyo? Cilt kurulugundan olabiliyo. Benim daha gebelikten once olmustu dr kuruluktan dedi. Nemlendirici surmemi onerdi. Ozellikle karin yanlarim kasimaktan yara ya donmeye baslamisti geceleride uyuyamiyordum. Ama nemlendirici cozdu sorunumuKızlar kaşıntı sorunu yasayan warmi bikac gundur çok kötüyüm Gecen aylarda karaciger enzimlerine bakildi sıkıntı yok ama simdi bu kaşıntı ne anlamadim uyutmuo bile(
Valla arkadasim genelde sola diyorlar da hep sola yatmak ne mumkun. Sola yatmaya calisiyorum ama her uyandigimda sagdayim. Daha cok sagima yatiyorum istemsiz. Bence kasmamak lazim sola yatmaya calis ama kendini illa solda kalmak icin zorlama. Eskiler catir catir cocuk dogurdu sanki solu sagimi dusunduHerkese iyi bayramlar. Arkadaşlar yatarken sol tarafınıza mı yatıyorsunuz. İst dr sol dedi eskişehirdeki dr um sağlı sollu yat dedi bilemedim
Bende duydugumdan beri sola yatmaya calisiyorum canim da bu kezde sirt agrim oluyo onemli olan sirt ustu yatmamak zatenHerkese iyi bayramlar. Arkadaşlar yatarken sol tarafınıza mı yatıyorsunuz. İst dr sol dedi eskişehirdeki dr um sağlı sollu yat dedi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?