- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.201
Evet canim bende yasiyorum aynisini:) iyi biseymis,cigerlerini ve diyaframini gelistiriyormus diye okudumBide bebeklerim çok hıçkırıyor bunu yaşayan varmı?? Gelişimlerinin çok iyi olduğuna işaretmiş ve obur oldukları yönünde yazılar var sık sık hıçkırıyor bebişler yani sularını düzenli yutuyorlar işletim sistemleri çalışıyor gibi yani :)
Bende iyice agirlastim canim surekli yatmam gerektigi icin bel agrisi cok olmuyo ama bi dus alip giyinene kadar saatlerce temizlik yapmis gibi yoruluyorum sırt kemiklerim cok agriyor.3 hafta oncesine kadar cok iyiydim,kisacik surede gunden gune hareketlerim dahada zorlasti
Hiicc merak etme:) ben 10 kilo almama ragmen kendimi patetes cuvali gibi hissediyorum,yatakta dönerken bile esim yardim ediyor30 dan sonrasını merak etmeye başladım nasıl olacak ki diye canim sıra sıra yaşıyoruz herbirseyi
Hıçkırdığını nasıl anlıyorsun canm. Tekme falan baya hissedyorum topuk popişlerini ama hıçkırık nasıl ayırt edebiliyoruz. Merak ettm bende daha dikkat edeymBide bebeklerim çok hıçkırıyor bunu yaşayan varmı?? Gelişimlerinin çok iyi olduğuna işaretmiş ve obur oldukları yönünde yazılar var sık sık hıçkırıyor bebişler yani sularını düzenli yutuyorlar işletim sistemleri çalışıyor gibi yani :)
Düzenli aralıklarla pıt pıt yapıyorlar canım tekme yada hareket öyle düzenli olmuyor bir süre hıçkırıyor sonra rahatsız olup hareket ediyor :) ben baya net hissediyorum hareketlerinden çok ayırt edilir şekilde oluyorHıçkırdığını nasıl anlıyorsun canm. Tekme falan baya hissedyorum topuk popişlerini ama hıçkırık nasıl ayırt edebiliyoruz. Merak ettm bende daha dikkat edeym
Bende hissediyorum hickiriklarini :) cok guzel bi duygu ya. İyiye isaretmiş demek cok sevindim.Düzenli aralıklarla pıt pıt yapıyorlar canım tekme yada hareket öyle düzenli olmuyor bir süre hıçkırıyor sonra rahatsız olup hareket ediyor :) ben baya net hissediyorum hareketlerinden çok ayırt edilir şekilde oluyor
Azicik ayakta durayim kopacak gibi oluyo belim. Evet yaa yeterki onlar birazcik daha dayansin biz katlaniriz herseyeBende iyice agirlastim canim surekli yatmam gerektigi icin bel agrisi cok olmuyo ama bi dus alip giyinene kadar saatlerce temizlik yapmis gibi yoruluyorum sırt kemiklerim cok agriyor.3 hafta oncesine kadar cok iyiydim,kisacik surede gunden gune hareketlerim dahada zorlastibebeklerimiz biraz daha sabretsinde biz dayanicaz artik
Yazılanların çoğu olumlu olumsuz birşey okumadım çok kümesçiler ya ^^ obur bebişler onlar :)Bende hissediyorum hickiriklarini :) cok guzel bi duygu ya. İyiye isaretmiş demek cok sevindim.
Benim çok hıçkırıyorlardı, hala da gün içinde sürekli hıçkırık tutuyor. Ama ben de çok sık hıçkırırım bana çekmişler :)Bide bebeklerim çok hıçkırıyor bunu yaşayan varmı?? Gelişimlerinin çok iyi olduğuna işaretmiş ve obur oldukları yönünde yazılar var sık sık hıçkırıyor bebişler yani sularını düzenli yutuyorlar işletim sistemleri çalışıyor gibi yani :)
Canım popodan yapılıyor 2 doz şeklinde. 24 saat arayla . Beni yatırmadı eve gittim tekrar geldim ama 30. Haftamda diye acaba senin 32 diye mi yatırabilir bilmşyorum ki normalde yatırılmıyor hazırlıklı gel demiş ama :) minnoşların iğneye tepkisine göre mi acaba öyle dediArkadaslar ciger gelistiriciyi yaptirdiginizda hastaneye yatiş yaptiniz mi? Benim doktorum pazartesi belki ciger geliştirici yaptiririm yatiş yapabiliriz hazirlikli gel dedi. Bir de neremize yapiliyor bu igne ?
Canım bende doktorumla konuştuğumda ben 34 ken onlar 35 ti doktoruma dedim onlar 37 olduğunda alalım mı diye doktorum dedi ki ultrason tahmini gösterir net bi sonuç çıkarmaz ayrıca ciğer gelişimi emme refleksinin o haftalarıyla alakası yoktur senin haftan önemli bizim icin dedi. Sende bi doktorunla konus tekrardan sonra cocuklar erken Doğum olarak doğmasın bence. Yine tavsiye tabi sen bilirsin bu arada ben sadece wc ye gidebiliyorum artık üstümü değiştiremiyorum yardım olmadan agrılarım artıyor zor dayanıyorum 23 kilo aldım toplamda 35. Haftadayım ama bittim vallaBen 34 de alınsın istiyorum şahsen zaten öndede gidiyor 36 gibi olacaklar eğer alırsa az kaldı ama bende az kaldım sürekli ağlıyorum malesef
Cevap icin sag ol canimCanım popodan yapılıyor 2 doz şeklinde. 24 saat arayla . Beni yatırmadı eve gittim tekrar geldim ama 30. Haftamda diye acaba senin 32 diye mi yatırabilir bilmşyorum ki normalde yatırılmıyor hazırlıklı gel demiş ama :) minnoşların iğneye tepkisine göre mi acaba öyle dedi
Ateşlenme bende yapmadı sadece yanaklarım kızarmıştı bide ilk gün cok hareketlenmiyor bebekler onun haricinde bişi yaşamadım tabi sen 32. Haftandasın artık tedbir amaçlı da demiş olabilir sen doktorundan net bilgiyi al Yinede.iğneden hiç korkma sıkıntı olcak bi durum değil. Etkisi sürer tabi sonuçta onların gelişimi için önemli. Ben ilk başta gereek varmı dediğimde bazen iğne yapmadığımız 36 haftalık 37 haftalık gebelerde ciğer gelişimi henüz tamamlanmadığı icin küvöze alabiliyorlar demişti. Çünkü çocukların gelişimini ultrasonda göremiyorlar Canım doktorun ne derse yap onlar daha cok anlıyor bana Bayramı atlat şükredelim dedi Bayram’ın 1. Gününden beri ara ara sancılarım başladı yani o yüzden daya arkanı doktoruna güven içini de ferah tut zaten bişi kalmadı sunun sırasında 1 ay sonra alır seni deCevap icin sag ol canimpeki ateslenme falan yapiyor mu bu igne? Acaba onun icin mi yatis yapilacak dedi? Cok korkarim igneden de etkisi doğuma kadar suruyor mu?
Ben ebebekten baby&plus marka aldım çift taraflı ve bana göre yeterli geldi sabah ve gece sağıyorum gündüz emzirmeye çalışıyorum ama gece sabaha kadar 2 saatte bir sütümü biberonla vermek daha rahat geliyor. Iki bebeği emzirmeye yetişmek zor oluyor.@Dta82 @Emotionn35 @phuket79 ve dogum yapmis diger tecrübeli hanimlar süt sagmayla ilgili herkes farkli bisey söylüyor,simdiden lansinoh ciftli elektrikli alip hastane cantama koyayimmi yoksa dogumdan sonra duruma göremi alinir yada hastane tipimi kiralamak gerekirtecrübelerinize dayanarak bizi aydinlatirmisiniz
Canim ya yinede sen daha iyi bilirsin ama bebekler tam anlamiyla aslinda ciger gelisimini 38 de tamamliyormus. 34 diye diretme doktora birak 1 yada 2 hafta daha disini siksan bebislerini kuvezden tam anlamiyla kurtarmis olursun. Inan hepimiz zorlaniyoruz. hepimizde farkli farkli sorunlar var. Benim bildigim kadariyla bebekler dogmadan bilemiyorlar kuveze girermi girmezmi akciger tam manasiyla gelistimi gelismedimi. Bende 37 yi gorme pesindeyim en azindan prematurelikten cikmis olurlar. Tabiii dururlarsaBen 34 de alınsın istiyorum şahsen zaten öndede gidiyor 36 gibi olacaklar eğer alırsa az kaldı ama bende az kaldım sürekli ağlıyorum malesef
Sag ol canim insaallah. Ayy senin bebisler de artik gelmek istiyor demek ki :) insaallah saglikla aliriz hepimizAteşlenme bende yapmadı sadece yanaklarım kızarmıştı bide ilk gün cok hareketlenmiyor bebekler onun haricinde bişi yaşamadım tabi sen 32. Haftandasın artık tedbir amaçlı da demiş olabilir sen doktorundan net bilgiyi al Yinede.iğneden hiç korkma sıkıntı olcak bi durum değil. Etkisi sürer tabi sonuçta onların gelişimi için önemli. Ben ilk başta gereek varmı dediğimde bazen iğne yapmadığımız 36 haftalık 37 haftalık gebelerde ciğer gelişimi henüz tamamlanmadığı icin küvöze alabiliyorlar demişti. Çünkü çocukların gelişimini ultrasonda göremiyorlar Canım doktorun ne derse yap onlar daha cok anlıyor bana Bayramı atlat şükredelim dedi Bayram’ın 1. Gününden beri ara ara sancılarım başladı yani o yüzden daya arkanı doktoruna güven içini de ferah tut zaten bişi kalmadı sunun sırasında 1 ay sonra alır seni de
Ateşlenme bende yapmadı sadece yanaklarım kızarmıştı bide ilk gün cok hareketlenmiyor bebekler onun haricinde bişi yaşamadım tabi sen 32. Haftandasın artık tedbir amaçlı da demiş olabilir sen doktorundan net bilgiyi al Yinede.iğneden hiç korkma sıkıntı olcak bi durum değil. Etkisi sürer tabi sonuçta onların gelişimi için önemli. Ben ilk başta gereek varmı dediğimde bazen iğne yapmadığımız 36 haftalık 37 haftalık gebelerde ciğer gelişimi henüz tamamlanmadığı icin küvöze alabiliyorlar demişti. Çünkü çocukların gelişimini ultrasonda göremiyorlar Canım doktorun ne derse yap onlar daha cok anlıyor bana Bayramı atlat şükredelim dedi Bayram’ın 1. Gününden beri ara ara sancılarım başladıCevap icin sag ol canimpeki ateslenme falan yapiyor mu bu igne? Acaba onun icin mi yatis yapilacak dedi? Cok korkarim igneden de etkisi doğuma kadar suruyor mu?
amin cnm valla öyle işte hayırlısı inş sağlıkla alırız da sağ Salim kavuşuruz :)Sag ol canim insaallah. Ayy senin bebisler de artik gelmek istiyor demek ki :) insaallah saglikla aliriz hepimiz
Eskiden bende çok hıçkırırdım dalga geçerlerdi şimdi okadar hıçkırmıyorumBenim çok hıçkırıyorlardı, hala da gün içinde sürekli hıçkırık tutuyor. Ama ben de çok sık hıçkırırım bana çekmişler :)
Ellerim ayaklarımda şişti çok kötüyüm cidden dayanabilirmiyim bilmiyorumCanım bende doktorumla konuştuğumda ben 34 ken onlar 35 ti doktoruma dedim onlar 37 olduğunda alalım mı diye doktorum dedi ki ultrason tahmini gösterir net bi sonuç çıkarmaz ayrıca ciğer gelişimi emme refleksinin o haftalarıyla alakası yoktur senin haftan önemli bizim icin dedi. Sende bi doktorunla konus tekrardan sonra cocuklar erken Doğum olarak doğmasın bence. Yine tavsiye tabi sen bilirsin bu arada ben sadece wc ye gidebiliyorum artık üstümü değiştiremiyorum yardım olmadan agrılarım artıyor zor dayanıyorum 23 kilo aldım toplamda 35. Haftadayım ama bittim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?