- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
Tabiki canım etmez miyim hiç.. ne oldu nasıl geçti ayrıntılı? Ver bakalımm bilgileri? Jeliboni teyzesi merak ediyo kuzucuklarınıı
doktorum bel fıtığı var mıydı diye sordu birde krem verdi ama bende daha önce yoktu yeni başladı ağrılar kremide almadım zararı falan olur diyeCanim bende de oluyor ara ara.. bazen ayağımın üstüne basamıyorum cok canim yanıyor. Bende bel fitigi var ondan sanıyordum.
galiba bende çok dinlenemiyorum diye oluyo dediğin gibi bazen uyuşmada oluyo göbek hep sert zaten :)Benimde bazen uyusuyo ellerim
Ayaklarim canim.. cok ayakta kalincada agrim oluyo belime bacagimda.. göbegim cok sertlesiyo..
benimde kizim var 1.5 yasinda.. o yüzden yatmak dinlenmek lüks..
Bebişlerin hayırlı olsun canım. Çoğu doktor ilk haftalarda bütün riskleri anlatmak anlamında hamileliğimizi burnumuzdan getirebiliyor. Benim tüp bebek yaptırdığım doktorum çok fazla canımı sıkmıştı ikiz gebelik olduğunu söylediğinde. Kaç hafta canım burnumda gitmiştim kontrollere.jeliboni merhaba canım. Ben 11 haftalık ikizlere hamileyim. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Tüp bebeği İstanbul'da yaptırdım. Ama mesafe olarak daha uzak bize. Ankara'ya 3 saatlik bi mesafede başka bi şehirde oturuyorum. Burdaki doktorum her gittiğimde ikizler riskli gebelik diye açıyı ağzını yumuyo gözünü. Yani tamam orasını anladık ama azcık moral ver yani. Biz de Ankara'ya perinatoloğa gidelim diye karar verdik. Senin yazdıklarını okudum. Ücreti burdan yazabilir misin bilmiyorum mesaj olarak atabilir misin? Evet biliyorum yolumuz meşekkatli bunu ezber ettim ama doktorun moral veriyo mu benim içni bu çok önemli.. ne kadar sıklıkta kontrole gidiyorsun bi de
Teşekkür ederim canım o zaman düşüneyim bende gitmeyi. Bugün ikili tarama vardı. Ense kalınlıkları çok şükür normal çıktı, doktorum kanda aldı. İkiz gebeliklerde riskliymiş hocam almasa mıydık dedim hekim olarak kendimi korumak zorunda bu testi yapmam lazım dedi. Normalde benim tüp bebek doktorum ne ikili ne üçlü yapıyorum sadece ense kalınlığına bakıyorum dedi. Çağrı hoca ne yaptı bu konudaBebişlerin hayırlı olsun canım. Çoğu doktor ilk haftalarda bütün riskleri anlatmak anlamında hamileliğimizi burnumuzdan getirebiliyor. Benim tüp bebek yaptırdığım doktorum çok fazla canımı sıkmıştı ikiz gebelik olduğunu söylediğinde. Kaç hafta canım burnumda gitmiştim kontrollere.
Sonra çağrı hocaya gittim bi baktım her şey ne kadar da güzelmiş.. hamile olduğumu yavrularımın olacağının idrakına vardım, diğer doktorum sürekli olumsuz şeyler söyleyip her kontrolden beni dayak yemişim gibi gönderiyordu. O yüzden Çağrı hocayı tavsiye ederim ben memnunum.
Kontroller 2 haftada bir oluyor. İlk muayene 242 tl, sonraki muayeneler 122 tl.
GELDIMMMMMMMM....
cok cok cok sükür hersey elhamdulillah iyi ... insaAllah böyle devam ederrr... Allahima cok sükür.. hepimiz insaAllah hep böyle saglikli haberler alirizz.. saglikla kavusuruz yavrularimiza..
Ya nasil bisey subhanAllah.. parmaklarina kadar gösterdi doktorum tek tek... süre olarak 1.5 saati gecti kontrolüm.. bi ara kötü oldum yata yata.. kisa bi mola verdik... yana yatarak yapti devam ultrasonu...
veeeee iki tane kizcem geliyo insaAllahKizim adinada o kadar mutluyum kiiiii cok sükür.. Allah nasip etti ya evlat... sonuz sükür... cinsiyetin önemi yok...
Onun disinda perintalog ikizlerde aradaki fark %20 i gecmemeli dedi.. bunu hep ski takip etmemiz lazim dedi... ister tek yumurta ister cift..
Bizden haberler cok sükür böyle canlarim.. dualariniz icin Allah razi olsun... rabbim sizlerde saglikli haberler almayi nasip etsin..
GELDIMMMMMMMM....
cok cok cok sükür hersey elhamdulillah iyi ... insaAllah böyle devam ederrr... Allahima cok sükür.. hepimiz insaAllah hep böyle saglikli haberler alirizz.. saglikla kavusuruz yavrularimiza..
Ya nasil bisey subhanAllah.. parmaklarina kadar gösterdi doktorum tek tek... süre olarak 1.5 saati gecti kontrolüm.. bi ara kötü oldum yata yata.. kisa bi mola verdik... yana yatarak yapti devam ultrasonu...
veeeee iki tane kizcem geliyo insaAllahKizim adinada o kadar mutluyum kiiiii cok sükür.. Allah nasip etti ya evlat... sonuz sükür... cinsiyetin önemi yok...
Onun disinda perintalog ikizlerde aradaki fark %20 i gecmemeli dedi.. bunu hep ski takip etmemiz lazim dedi... ister tek yumurta ister cift..
Bizden haberler cok sükür böyle canlarim.. dualariniz icin Allah razi olsun... rabbim sizlerde saglikli haberler almayi nasip etsin..
Yaşasınn
Hadi bakalım bundan sonraki evre sağlıklıca kızcelerini kucağına alman
Tam bi prensesler evi olcaksınız desene
Çok sevindim canımm
bluehumma canım Çağrı hoca Nifty test önerdi onu yaptırdık. İkili üçlü dörtlü test yaptırmaya gerek kalmıyor bunu yaptırınca.. zaten ikizlerde dediğin gibi ikili test yapılmaz ki..
Canim ya cok sevindim ne guzel iki kiz.. allah tamamina erdirsin insallah. Iyi olmaniza cok sevindik. Saglikla gelsinler insallah..
kuzum cok sevındım Allah sagsalım kucagına almayı nasıp etsın.. valla sız testlerden bahsettıkce bana bı degısık haller oluyor Allah burdakı doktorları ınsllah men etsın mesleklerınden. beddua bıle hakedıyolar. hamılelıgımın kacıncı haftasındaym bırak ıkılı uclu testlerı normal bı kanıma ıdrarıma bıle bakmıyor nasıl durumum dıye. yatırıyo sedyeye ıkı karnımı dolanıyo aletle ultrason goruntusu ya verıyo ya vermıyo şutluyo odadan. Allah bunları bıldıgi gbı yapsın. üzülüyorum mılllıyetci sehır sözde ama hızmet sıfır.GELDIMMMMMMMM....
Canım işler bi yere kaçmıyo zamanla yerleştirirsiniz nolur yorma kendini o kadar.. sen yoruldukça bebeklerin de yoruluyor annesi bak sonra uyuyamıyorum diyosun cık cıkss..PembeHelvam hadi gözünaydın güzel haberlerle gelmişsin :) kızlar bana bugün yorgunluktan birşey olmadı ya dahada birşey olmaz herhalde evi taşıdık hatta mutfağı ve salonu yerleşti bile inşallah yarında diğer odaları yerleşirse birşey kalmıyor ama benim bütün kemiklerim ağrıyor yatağa zor attım kendimi çok uykum var ama yorgunluktan ve mide yanmasından uyuyamıyorum
Kime yazdın bilmiyorum ama ben araştırdım canım dediğin gibi anlaşması olan özellerde küvez ve yenidoğan yoğumbakımından ekstra ücret alınmıyor. Ankara Başkent Hastanesinde de alınmıyor orada yapacağım doğumumu inşallah..Kizlar artik ozellerde kuvez parsi alinmiyor oyle diymi anlasmasi olan ozeller tabi.
kuzum cok sevındım Allah sagsalım kucagına almayı nasıp etsın.. valla sız testlerden bahsettıkce bana bı degısık haller oluyor Allah burdakı doktorları ınsllah men etsın mesleklerınden. beddua bıle hakedıyolar. hamılelıgımın kacıncı haftasındaym bırak ıkılı uclu testlerı normal bı kanıma ıdrarıma bıle bakmıyor nasıl durumum dıye. yatırıyo sedyeye ıkı karnımı dolanıyo aletle ultrason goruntusu ya verıyo ya vermıyo şutluyo odadan. Allah bunları bıldıgi gbı yapsın. üzülüyorum mılllıyetci sehır sözde ama hızmet sıfır.
AmiiiiinnnnSagolun kizlarrrr... Allah razi olsun.. darisi basiniza.. saglikla insaAllah..
PembeHelvam hadi gözünaydın güzel haberlerle gelmişsin :) kızlar bana bugün yorgunluktan birşey olmadı ya dahada birşey olmaz herhalde evi taşıdık hatta mutfağı ve salonu yerleşti bile inşallah yarında diğer odaları yerleşirse birşey kalmıyor ama benim bütün kemiklerim ağrıyor yatağa zor attım kendimi çok uykum var ama yorgunluktan ve mide yanmasından uyuyamıyorum
Kizlar artik ozellerde kuvez parsi alinmiyor oyle diymi anlasmasi olan ozeller tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?