- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi marbling817
-
güzel haberlerle dön canım dualarım seninleCANLARIM HEPIMIZ COK SÜKÜR HAMILEYIZ... yarin sabah insallah detayli ultrasonumuz var ... korkularim var tabiiki teslimim rabbime ama ister istemez yasadiklarimdan dolayi korkuyorum...
NOLUR DUA EDIN SAGLIKLI HABERLER ALAYIM....
Teşekkür ederim sağolun bende bilemedim 11 sene sonra 4.denememde mucizeler olunca bi daha bilemedim Dr ben hastalara söylüyorum siz bilirsiniz dedi .Allah razı olsunCanım senin de hamileliğin hayırlı olsun. Ben de nifty test yaptırdım, en güvenilir test olduğunu söyledi doktorum. Bi genetik merkezinde yaptırdım 1500tl fiyata. Güvenilirliği %99,8 imiş. Harmony ile benzer testler olduğunu duymuştum.
Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin :)Teşekkür ederim sağolun bende bilemedim 11 sene sonra 4.denememde mucizeler olunca bi daha bilemedim Dr ben hastalara söylüyorum siz bilirsiniz dedi .Allah razı olsun
Hala devam ediyo olmasi normal bisey tskkur ederm cnm.saolGöbek deliği etrafında farklı hissiyatlarım olmuştu onu hatırlıyorum, hala da oluyor.. normaldir muhtemelen.. rahim büyüyor sonuçta
Tamam ordaki usg ayrıntılı usg. Nasıl renkli foto vermiyor anlamadım. Bi dahaki gittiğinde iste :) o cihaz çok kapsamlı bişey, çağrı hoca bebeklerin kan akışına kadar bakıp inceliyor o cihazla
Hayirli.olsun canm rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah aynen artik bakmiyorum bi tek burdayim sadece insann pskolojisi bozuluyocanım benimde tek yumurta ikizi monokoryonik diamniyotik yani arada zar var Dr.um kan transfuzyon olayı olabilir ama düşük ihtimaller aklını hiç karıştırma takip edicem şimdilik bi sorun yok ileriki haftalarda kilo farkı falan bunlara bakıyormuş tespit edilirse müdahale ederiz demişti internette yazilanlara takılma
Sağol canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiziHayirli.olsun canm rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah aynen artik bakmiyorum bi tek burdayim sadece insann pskolojisi bozuluyo
Aminn insallah valla senn haftana sag salim cikarim insallahSağol canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
ben inanıyorum bebeklerimiz sağlıkla gelecek üzmeyecekler biziAminn insallah valla senn haftana sag salim cikarim insallah
Insallahben inanıyorum bebeklerimiz sağlıkla gelecek üzmeyecekler bizi
Merhaba arkadaşlar nasılsıniz benim belden kalça ve bacaklara ağrı vuruyor aynı durumu yaşayan var mı bazen adım atamicak gibi oluyorum ama oğlum olduğu için mecbur zorluyorum ikiz gebelik gerçekten zormuş
Ahhh canım benim dün bugün evi topladık bi yandan diğer ev temizlendi yarın taşınıcaz inşallah ama pert sanırım birazda stresten ve fazla ayakta durmaktan romatizmamda arttıBaciskom naber? Nasil gidiyo tasinma isleri... ilerlemeler ne durumda..
Merhaba arkadaşlar nasılsıniz benim belden kalça ve bacaklara ağrı vuruyor aynı durumu yaşayan var mı bazen adım atamicak gibi oluyorum ama oğlum olduğu için mecbur zorluyorum ikiz gebelik gerçekten zormuş
pembik helvam bır kac gundur zor zamanlar gecırdım halada alısma süresindeyım. eşimi surıyeye göreve yolladılar ondan suskunlugumsen nasılsın
Inşallah sağlıkla hayırlısı ile alırız kucağımiza ben de sizinle aynı fikirdeyim ce sadece 3 parametre değerlendiriliyor başka sorun olsada çıkmayacak dediğin bebişler artık 12 haftalik olumsuz olsa bile ne yapabiliriz Rabbimden gelene boynumuz kızdan ince parası önemli değil zaten bayagi harcadık onu da veririz ama sonucu bekleme felan bayagi stresli bakalım bugün Dr aarraayacam o ne diyecek teşekkür ederim Cevapladiginiz için Allah razı olsunukyo merhaba canım,benim doktorum da DNA testi önerdi ama biz yaptırmadık,olumsuz bir sonuç alırsak hangi bebekte olduğunu anlamak için amniyosentez yapmaları gerekecek,düşük riskim olduğu için de yapamayacaklardı,bir de işin sonunda gebeliği sonlandırmak var,bebeğin kalbini durduruyorlar,yapamadım....
Allah’ın verdiği kabulümüz dedik eşimle,inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Canım evet beslenme konusunda bana da çok gelmişti diyetisyenin verdikleri ama artık 3 kişisin ve ona göre beslenmen gerekiyor dedi. Ivır zıvır abur cubur değil hepsi sağlıklı şeyler..
Bebekler tek plasentadan besleniyor canım, biri diğerine göre daha önde oluyor genelde. Ama bebeklerin arasındaki fark bi hafta açılsa bile diğer hafta öbür bebek yetişip yakalıyor kardeşini :) önemli olan bebeklerin arasında 4 haftadan daha fazla fark olmaması..
Benimki şimdi biri 302 gr diğeri 336 gr çok şükür.. geçen hafta küçük olan 200’lerdeydi mesela.. bu hafta yetşti sayılır kardeşine :))
Yardımın için çok teşekkür ederim, sağlıkla kavuşuruz inşallah ikizlerimize :)
amin cümlemiz inşallah sağlıkla kavuşuruz :)))Canım tek yumurta ikizleri tek plesantadan besleniyor diye biliyorum ben iyi olan yanı arada zar olması zar olmasaydı daha riskli oluyodu anlayacağın ikizlerin her türlüsü riskli ama kademe kademe :) Allah kolaylık versin zamanında evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?