• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canım senin de hamileliğin hayırlı olsun. Ben de nifty test yaptırdım, en güvenilir test olduğunu söyledi doktorum. Bi genetik merkezinde yaptırdım 1500tl fiyata. Güvenilirliği %99,8 imiş. Harmony ile benzer testler olduğunu duymuştum.
Teşekkür ederim sağolun bende bilemedim 11 sene sonra 4.denememde mucizeler olunca bi daha bilemedim Dr ben hastalara söylüyorum siz bilirsiniz dedi .Allah razı olsun

Merhaba arkadaşlar nasılsıniz benim belden kalça ve bacaklara ağrı vuruyor aynı durumu yaşayan var mı bazen adım atamicak gibi oluyorum ama oğlum olduğu için mecbur zorluyorum ikiz gebelik gerçekten zormuş

Teşekkür ederim sağolun bende bilemedim 11 sene sonra 4.denememde mucizeler olunca bi daha bilemedim Dr ben hastalara söylüyorum siz bilirsiniz dedi .Allah razı olsun
Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin :)

Sen araştır istediğin bi testi yaptır nifty testte ikizler için 3 parametreye bakılıyor, tek gebelik için 19 parametreye bakılıyor..

Göbek deliği etrafında farklı hissiyatlarım olmuştu onu hatırlıyorum, hala da oluyor.. normaldir muhtemelen.. rahim büyüyor sonuçta

Tamam ordaki usg ayrıntılı usg. Nasıl renkli foto vermiyor anlamadım. Bi dahaki gittiğinde iste :) o cihaz çok kapsamlı bişey, çağrı hoca bebeklerin kan akışına kadar bakıp inceliyor o cihazla
Hala devam ediyo olmasi normal bisey tskkur ederm cnm.saol

canım benimde tek yumurta ikizi monokoryonik diamniyotik yani arada zar var Dr.um kan transfuzyon olayı olabilir ama düşük ihtimaller aklını hiç karıştırma takip edicem şimdilik bi sorun yok ileriki haftalarda kilo farkı falan bunlara bakıyormuş tespit edilirse müdahale ederiz demişti internette yazilanlara takılma
Hayirli.olsun canm rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah aynen artik bakmiyorum bi tek burdayim sadece insann pskolojisi bozuluyo

Merhaba arkadaşlar nasılsıniz benim belden kalça ve bacaklara ağrı vuruyor aynı durumu yaşayan var mı bazen adım atamicak gibi oluyorum ama oğlum olduğu için mecbur zorluyorum ikiz gebelik gerçekten zormuş

Benimde bazen uyusuyo ellerim
Ayaklarim canim.. cok ayakta kalincada agrim oluyo belime bacagimda.. göbegim cok sertlesiyo..
benimde kizim var 1.5 yasinda.. o yüzden yatmak dinlenmek lüks..

Baciskom naber? Nasil gidiyo tasinma isleri... ilerlemeler ne durumda..
Ahhh canım benim dün bugün evi topladık bi yandan diğer ev temizlendi yarın taşınıcaz inşallah ama pert sanırım birazda stresten ve fazla ayakta durmaktan romatizmamda arttı :( sağ ayağım topallıyor sağ elimi kullanamıyorum :( öyle böyle geçecek inşallah

ukyo ukyo merhaba canım,benim doktorum da DNA testi önerdi ama biz yaptırmadık,olumsuz bir sonuç alırsak hangi bebekte olduğunu anlamak için amniyosentez yapmaları gerekecek,düşük riskim olduğu için de yapamayacaklardı,bir de işin sonunda gebeliği sonlandırmak var,bebeğin kalbini durduruyorlar,yapamadım....
Allah’ın verdiği kabulümüz dedik eşimle,inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Canim bende de oluyor ara ara.. bazen ayağımın üstüne basamıyorum cok canim yanıyor. Bende bel fitigi var ondan sanıyordum.

ukyo ukyo merhaba canım,benim doktorum da DNA testi önerdi ama biz yaptırmadık,olumsuz bir sonuç alırsak hangi bebekte olduğunu anlamak için amniyosentez yapmaları gerekecek,düşük riskim olduğu için de yapamayacaklardı,bir de işin sonunda gebeliği sonlandırmak var,bebeğin kalbini durduruyorlar,yapamadım....
Allah’ın verdiği kabulümüz dedik eşimle,inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Inşallah sağlıkla hayırlısı ile alırız kucağımiza ben de sizinle aynı fikirdeyim ce sadece 3 parametre değerlendiriliyor başka sorun olsada çıkmayacak dediğin bebişler artık 12 haftalik olumsuz olsa bile ne yapabiliriz Rabbimden gelene boynumuz kızdan ince parası önemli değil zaten bayagi harcadık onu da veririz ama sonucu bekleme felan bayagi stresli bakalım bugün Dr aarraayacam o ne diyecek teşekkür ederim Cevapladiginiz için Allah razı olsun

Canım evet beslenme konusunda bana da çok gelmişti diyetisyenin verdikleri ama artık 3 kişisin ve ona göre beslenmen gerekiyor dedi. Ivır zıvır abur cubur değil hepsi sağlıklı şeyler..
Bebekler tek plasentadan besleniyor canım, biri diğerine göre daha önde oluyor genelde. Ama bebeklerin arasındaki fark bi hafta açılsa bile diğer hafta öbür bebek yetişip yakalıyor kardeşini :) önemli olan bebeklerin arasında 4 haftadan daha fazla fark olmaması..
Benimki şimdi biri 302 gr diğeri 336 gr çok şükür.. geçen hafta küçük olan 200’lerdeydi mesela.. bu hafta yetşti sayılır kardeşine :))

Yardımın için çok teşekkür ederim, sağlıkla kavuşuruz inşallah ikizlerimize :)

Canım tek yumurta ikizleri tek plesantadan besleniyor diye biliyorum ben iyi olan yanı arada zar olması zar olmasaydı daha riskli oluyodu anlayacağın ikizlerin her türlüsü riskli ama kademe kademe :) Allah kolaylık versin zamanında evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin cümlemiz inşallah sağlıkla kavuşuruz :)))

Back