• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canım tek yumurta ikizleri tek plesantadan besleniyor diye biliyorum ben iyi olan yanı arada zar olması zar olmasaydı daha riskli oluyodu anlayacağın ikizlerin her türlüsü riskli ama kademe kademe :) Allah kolaylık versin zamanında evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Baciskom naber? Nasil gidiyo tasinma isleri... ilerlemeler ne durumda..

CANLARIM HEPIMIZ COK SÜKÜR HAMILEYIZ... yarin sabah insallah detayli ultrasonumuz var ... korkularim var tabiiki teslimim rabbime ama ister istemez yasadiklarimdan dolayi korkuyorum...
NOLUR DUA EDIN SAGLIKLI HABERLER ALAYIM....

Canim cok gecmis olsun seni subat annelerinden biliyorum :-) bez altin muhabbetimiz oldu:KK70:
Burda ikiz muhabbeti cok daha farkli oluyo inan.. tekli gebelik gibi degil bence... benimde mesela bu gebeligimde cok belim agriyo... daha cok erken olmasina ragmen bu agrilarin.. demek ikiz gebeligi gercekten cok daha farkliymis..
saglikla kavusalim insallah hepimiz.,
BU TOPIKTE HEDEF EN AZ 36 ALLAHIN IZNIYLE.. :KK36:
Komşum 37de doğurmuş ikizlerini,aynı performansı bizden de bekliyorum,bezleri hala takipteyim ben,primanın yeni doğan 1 numarası 2-5 kg,bununla başladık sana da tavsiye ederim şimdiden depolamanı,altının yanında promosyon bez istiyorum fikrim değişmedi benim :))))))
Bende de bel ağrısı var ama özellikle sağ kaburgam ağrıyor kuzular oraya dayanıyor demek ki

CANLARIM HEPIMIZ COK SÜKÜR HAMILEYIZ... yarin sabah insallah detayli ultrasonumuz var ... korkularim var tabiiki teslimim rabbime ama ister istemez yasadiklarimdan dolayi korkuyorum...

Ay canim ne heyecanlisindir simdi
Ben bile heyacan yaptim... saglikli ve guzel haberler alacaksin bebisler iyi sende iyi olacaksin insallah. Musait olumca bize yaz mutlaka sonuclari.bizm detayli 6 kasimda nasil sabretcem bilmiyorum...

Moralini bozma canım daha çok başındasın zaten.. ben sana daha önceden de söylemiştim unuttun herhalde.. başkent üniversitesi doç de çağrı gülümser’e gidiyorum ben.. bi sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.. dediğim gibi her muayene de detaylı usg ile yapılıyor.. gayet memnunum..

Amin canım inşallah :)
Ay evet hatirlatim canm iste kafa yok bu aralar surekli takinti halindeyim

Canımm yarın gidiceksin ve yavrularının her şeyinin yolunda olduğunu duyacaksın inşallah. Hem şu utangaç 2.fetüsün de cinsiyetini öğreniceksin :))

Her şey yolunda Allahımın izniyle.. yarısına geldik hamileliğin, diğer yarısını da sağlıklı sıhhatli şekilde tamamlayıp yavrularımıza sağlıcakla kavuşalım..

Ay evet hatirlatim canm iste kafa yok bu aralar surekli takinti halindeyim
Canım o kadar takıntı yapma, bırak Allahıma, her şey güzel olcak.. iyi düşünelim iyi olsun bak bi sıkıntı yok şuan için.. o sevtap hanım sadece olabilecekleri söyleyip bilgilendirmiş, olabilecek her şey bi ihtimal.. ama o ihtimaller gerçekleşmeyebilir. Sen içini ferah tut bu çok önemli

Evet artik öncelik bebislerinnnnn.. tosun pasaciklarin...
Öyle bi güzel alisirsin ki ev hayatina hiiic üzülme :-) bende isi birakinca öyle düsünüyordum ama sonradan degisti... :-)
..

Aynen canım şimdiden alıştım gibi :) evimdeyim güvendeyim hem kendimi hem bebişlerimi yormak yok artık.. Sadece doktora derslerime gidip gelmeyi düşünüyorum o kadar :)

Aynen canım şimdiden alıştım gibi :) evimdeyim güvendeyim hem kendimi hem bebişlerimi yormak yok artık.. Sadece doktora derslerime gidip gelmeyi düşünüyorum o kadar :)
Bugün kontrole gittim bende başkent ' e Sertaç beye gidiyorum. Ama bana hiç renkli görüntü vermedi. 16. Haftamızdayız , çift yumurta. Biri kıza benziyor dedi ama diğerini göremedi.

Bugün kontrole gittim bende başkent ' e Sertaç beye gidiyorum. Ama bana hiç renkli görüntü vermedi. 16. Haftamızdayız , çift yumurta. Biri kıza benziyor dedi ama diğerini göremedi.

Hangi odada muayene ediyor sertaç hoca? Cam kapıdan girdiğinde sağda mı solda mı ? Ayrıntılı usg sağ tarafta yer alıyor çağrı hoca hep orda yapıyor muayeneyi..

Canım o kadar takıntı yapma, bırak Allahıma, her şey güzel olcak.. iyi düşünelim iyi olsun bak bi sıkıntı yok şuan için.. o sevtap hanım sadece olabilecekleri söyleyip bilgilendirmiş, olabilecek her şey bi ihtimal.. ama o ihtimaller gerçekleşmeyebilir. Sen içini ferah tut bu çok önemli
Insallah canm rabbim bilir tabi herseyin en hayirlisini

Bu arada bisey sormak istiyorum bi kac gundur göbek deligimin etrafinda ince bi sızı hissediyorum bole gelip geciyo ama anlik can yakiyo dikkatimi cekti acaba bi bilgin varmi sanada bile bisey hic olmusmuydu

16. Haftada nasıl göremiyor bu doktorlar anlamıyorum :110: banada biri kıza benziyor dedi diğeri görünmüyor dedi geçti 13. Haftada biz onuda kız olarak yorumladık

Bu arada bisey sormak istiyorum bi kac gundur göbek deligimin etrafinda ince bi sızı hissediyorum bole gelip geciyo ama anlik can yakiyo dikkatimi cekti acaba bi bilgin varmi sanada bile bisey hic olmusmuydu
Göbek deliği etrafında farklı hissiyatlarım olmuştu onu hatırlıyorum, hala da oluyor.. normaldir muhtemelen.. rahim büyüyor sonuçta
Sekreterin olduğu taraftan giriyoruyorum camlı bölmeden geçince sağ tarafa dönüyorum.
Tamam ordaki usg ayrıntılı usg. Nasıl renkli foto vermiyor anlamadım. Bi dahaki gittiğinde iste :) o cihaz çok kapsamlı bişey, çağrı hoca bebeklerin kan akışına kadar bakıp inceliyor o cihazla

Canm benim ikizlerimin arasinda zar var mi onu hic sormadim acikcasi doktorumda hic bise solemedi yani her gittigmd beni tedirgin etmekten baska yaptigi bisey yok moralim cok bozuluyor bazen esimle aramiza bile yansiyo yani ogrendigimozden beri aman bisey olcak diye bir birimize dokunmuyoruz bile. 2izler konusunda pek bilgim yok acikcasi internetten de pek arastirmak istemiyorum gecen bi site ojudum dunyam basima yikilfi ikizler arasi transfuzyon mu oluyomus o cok korkuttu beni bende okumamaya karar verdim
canım benimde tek yumurta ikizi monokoryonik diamniyotik yani arada zar var Dr.um kan transfuzyon olayı olabilir ama düşük ihtimaller aklını hiç karıştırma takip edicem şimdilik bi sorun yok ileriki haftalarda kilo farkı falan bunlara bakıyormuş tespit edilirse müdahale ederiz demişti internette yazilanlara takılma

Merhaba arkadaşlar hepinizin gebeliği hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin bende ikizler e hamileyim tüp bebekle yaş 33 12 haftalik bugün ultrasonda Dr iyi güzel burun kemiği ense kalınlığı dedi ama %60 kesin dedi isterseniz harmony diye bir kan testi var ondan yapabiliriz dedi %90daha net sonuç veriyor dedi fiyat 1850 tl bende kendi Dr istanbuldayım soralım dedi m cevap vermedin kendi Dr umada yarın socam inşallah siz den yapan oldumu bu kan testini çok teşekkür ederim simdiden

Merhaba arkadaşlar hepinizin gebeliği hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin bende ikizler e hamileyim tüp bebekle yaş 33 12 haftalik bugün ultrasonda Dr iyi güzel burun kemiği ense kalınlığı dedi ama %60 kesin dedi isterseniz harmony diye bir kan testi var ondan yapabiliriz dedi %90daha net sonuç veriyor dedi fiyat 1850 tl bende kendi Dr istanbuldayım soralım dedi m cevap vermedin kendi Dr umada yarın socam inşallah siz den yapan oldumu bu kan testini çok teşekkür ederim simdiden
Canım senin de hamileliğin hayırlı olsun. Ben de nifty test yaptırdım, en güvenilir test olduğunu söyledi doktorum. Bi genetik merkezinde yaptırdım 1500tl fiyata. Güvenilirliği %99,8 imiş. Harmony ile benzer testler olduğunu duymuştum.

Back