- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.001
Bugünde dinlen canisi... yorma fazla kendini.. yerlestirmeyi yavas yavas yaparsin.. ama sanirim sende tez canlisin ben gibi.. hemen olsun bitsin istiyorsun... Allahtan yardim edenlerin var ne güzel..Günaydın kızlarevet gerçekten çok zormuş taşınmak hamileyken ama ben evin içinde hiç iş yapmıyorum annem 2görümcem eşim ve 4erkek yiğeni her işi yapıyorlar bayanlar mutfak ve salon cam eşyalarını yıkayıp yerleştirdi erkekler storları ve duvara çakılacakları tv falan onları hallettiler ama ben hep ortada o nereye bu nereye onları söylemekten hiç oturmadım bugünde yatak odamı ve baza altlarını yerleştirdim mi sonrasında ufak tefek işler kalıyor onlarıda ben hallederim yavaş yavaş diyorum, Allah hepsinden razı olsun bide onlar olmasa Ne yapardım hiç bilmiyorum herkes işini bırakıp geldi gece yarısına kadar çalıştılar
Ay alemsn vallaCok sagolun kizlar...
hepinizi öpüyoruz kocaman..
bu arada ben annem ve ablam disinda kimseye ikiz oldugunu söylemedim...
süpriz olsun dedim insaAllah saglikla kavusayimda... tepkileri merak ediyorum
Cok sagolun kizlar...
hepinizi öpüyoruz kocaman..
bu arada ben annem ve ablam disinda kimseye ikiz oldugunu söylemedim...
süpriz olsun dedim insaAllah saglikla kavusayimda... tepkileri merak ediyorum
Yaşasınn
Hadi bakalım bundan sonraki evre sağlıklıca kızcelerini kucağına alman
Tam bi prensesler evi olcaksınız desene
Çok sevindim canımm
@bluehumma canım Çağrı hoca Nifty test önerdi onu yaptırdık. İkili üçlü dörtlü test yaptırmaya gerek kalmıyor bunu yaptırınca.. zaten ikizlerde dediğin gibi ikili test yapılmaz ki..
Nasil dayanıyorsun canim ya
Yakin akrabalarin filan hep haberi var.
Ay alemsn valla
Ama orsa olup doğum zamanında yakınlarının yüzünü görmek isterdim
Herkes şok
Dmrz aile işte böyle günler için lazım canım, dedğin gibi sağolsunlar bak ne güzel yardım etmişler.. sen yine de talimat verme kısmıyla ilgilen başka bişeye elini sürme
Ben merhaba diyene ikiz diyorum
Canım ben 6.ayimdaKizlar alisverise ne zaman baslicaksiniz?
Neler alicaksiniz?
Ikizlerde illa sunu simdiden alin dediginiz bisey var mi?
E Ebruemir &KaPrisLiPazen yardimci olurmusunuz canlarrrr...
Canım ben 6.ayimda
Beşik
Premature bez çokça
Islak mendil ve Pamuk
Premature tulum (2ser takım)
Sırt çantası
Bebek taşıma çantası
Bolca penye battaniye
Biberon
Emzik
Aldım
HASTANEDE
elektrikli süt sağma makinası
Süt koyma poşeti
Küvozden eve çıkıncada kıyafet alışverişini yaptım eve gelmeden almadım,
İkiz bebek arabasını yanyana baston olandan aldım hafif kullanmasi kolay ama pek dayanıklı olmadı benimki kırık şimdi o yüzden arabayı kaliteli bişey tavsiye ederim
Hastanede kendin için beli lastikli pijama alma derim ben sezeryan olduğum için giyemedim elbise giydim
Dayanabilirim dersen korse de al tak doğumdan sonra benimkiler 1 yaşlarına girdiler göbeğim hala kocaman:)
Mama sandalyesi mutlaka al derim
İlk aklıma gelenler bunlar canım senin aklında olan varsa sor yazayım
Benimkiler çok markalı bişey değillerdi canım ben bebe mağazasından en hafif olanı aldım ama o dediğin de gayet iyi bakmıştım nettenHarikasin canimmm.. cok sagol..
Puset düsündüm bide maxi cosi nin.. oda iyi dimi? Hem hafif dedim.. hemde ortopedik..
Benimkiler çok markalı bişey değillerdi canım ben bebe mağazasından en hafif olanı aldım ama o dediğin de gayet iyi bakmıştım netten
Zaten benim için ürünlerin hafif kullanışlı olması önemli ama bebek arabasında büyük hata ettim çok ucuza almıştım 500 tl gibi ama keşke kaliteli bişey alsaydım
Bebek arabası
Beşik
Puset
Süt sağma makinası
Emzik biberon
Bunlarda en iyilerini al derim
Ikili testte sadece utrasyonla ense kalinlarina bakiliyor canim ikiz oldugu icin kan testi yapilmiyor hangi cocuga ait oldugu belli olmadigi icin 3 lu testti hic yapmiyorlar.ikiz hamilelik insana cok sey ogretiyor canim
6 aylik olunca hazirla herseyini canim ben sona biraktim erken diye cok pisman oldum buyuk kiyafet cok alma hastane cikislari cok kullaniliyor biz 2 aylik olduk hastane cikislari yeni yeni kucuk gelmeye basladi ben kendime pijama takimi koydum lohusa pijamasi 2 takim lanalinli gogus ucu kremi cantanda olsun mutlaka ilk gunler yara olabiliyor bende joienin puseti var biraz agir iki puseti koyunca ben ortada hareket edemiyorum bile prego yan yana bebek arabasi paston aldim guzel ve saglam 3 cer takim hastane cikisi yelek biberon hastanede kullanmak yasak ama sen yinede koy cantaya benim kizlarim kuvezde kalmadi kiyafete ihtiyacim oldu 5 gun kaldim hastanede uzun kollu zibinla ayriyetten pijamada corap eldiven mendilde koydum biberonlari kaynatip koydum.ilk zamanlar gogus kalkani cok kullandim yara olmasini engelliyor cok kullanisli internetten 35 bulabiliyorsun magazalarda daha pahali oluyor canim emzirme yastigi cok kullanisli oluyor ben ikisini birlikte emziriyorum evde cogu zaman simdilik aklima gelen bunlar canimKizlar alisverise ne zaman baslicaksiniz?
Neler alicaksiniz?
Ikizlerde illa sunu simdiden alin dediginiz bisey var mi?
E Ebruemir &KaPrisLiPazen yardimci olurmusunuz canlarrrr...
İkiz ya da üçüz bebeklerde ikili üçlü testler yapılmıyor çünkü yanlış çıkma ihtimali çok yüksek. İnsanları yanıltabiliyor. Nifty test 11. Haftadan sonra yapılıyor, anneden sadece kan alıyorlar. Alınan kandan iki bebeğin de ayrı ayrı dna’sına ulaşıyorlar ve bebeklerin bütün genetik özellikleri yapıları analiz ediliyor. Güvenilirlik oranı %99.8 yani oldukça yüksek. Fiyatı biraz pahalı ben Ankarada 1500tl yaptırmıştım. Ama şiddetle tavsiye ederim :)
Kesinlikle canım.. ben doğumgünümde kendi aileme söylerken eşim videoya çekmişti, izleyip izleyip hem ağladım hem güldüm. Herkesin yüz ifadesini görmek o şaşkınlıkları çok iyiydi :):)Bende tepkileri merak ediyorum canim...
videolamak lazim dimi?
Ben merhaba diyene ikiz diyorum
Canım ben o bebek arabasını gittim inceledim. Ana kucaklarıyla birlikte fiyatı türkiyede 3000 tl’yi geçiyordu bi de bu indirimli haliydi.. mağazadaki satıcı onu önermedi, hem katlanma durumundan dolayı hem de ağırlık olarak fazlaydı. Ben onun yerine prego ibiza bebek arabası aldım. Onu incelesene bi. Ben çok araştırdım en çok onu beğendim. Hem büyük kızınla küçük bebişleri kombinleyerek de bindirebilirsin her parçası sökülüp takılabiliyo çok portatif..Harikasin canimmm.. cok sagol..
Puset düsündüm bide maxi cosi nin.. oda iyi dimi? Hem hafif dedim.. hemde ortopedik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?