2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Yanlız değilmişim demek. Sen kaç haftalıksın canım. Allah yardımcımız olsn 1 hafta 15 gün de olsa zamanı geldğnde inşallah kucağmıza alacağız da insanın kafasını kurcalıyor dimi:))
6 yi attlatirsam içim rahat olacak hata öyle bi imkan varsa 7 dogurmayi düşünürum canim

Kızlar doğum yaptım dün ama haberler hiç iyi değil maalesef. 36+4 de 2700_2400 olarak doğmuş bebekler.genel anestezi uygulandı. Oğlum kilosu iyi olmasına rağmen solunum yapamamis ve yogunbakima almislar direk. Kız yanıma geldi ama bir damla sutum gelmedi şekeri düşmesin diye mama verdik birden mosmor oldu nefessiz kaldi. Kustu sürekli .bugün de devam etti onu da yogunbakima aldılar. Yutma refleksi gelismemis. Anne karninda stres mi yaşadı erken dogmadilar bu başka birşey dedi doktor. Asıl korktuklari 72 saat sonra beyin bölgesinde oksijensiz alan var mı diye bakacaklar. Ben ne oldugumu şaşırdım. O kadar erken doğanlar oluyor ama ilk defa benim başıma geldi bu hiç diymadim daghonce. Çok üzgünüm

Ah canim haftalarida kilolarida cok iyiymis aslinda.. insallah tez zamanda bu sıkıntılı süreci atlatirsiniz,bizlerde dua edelim. Musait oldukca durumdan haberdar et bizi,Allah yardimcin olsun

Canimm inşallah bisey olmaz rabbim emeklerinin karsiligini inşallah verir icini rahat tut bak yarın da hersey yolunda diye yazacan insallah

Allah yardımcın olsun şifa versin inşallah kısa zamanda kucağına alirsin

Ay canim yaa cok gecmis olsun. Allah evlatlarini sana bagislasin. Uzulme onlar duzelir doktorlara emanet. Kilolari haftalari cok iyi. Dualarim seninle

Allah yardımcı olsun arkadaşım kötü düşünme iyi düşün bazen onlar daha iyi olsunlar diye de koyuluyor sıkma canını dualarımız seninle bebişlerinle inş herşey iyi olacak

Benimde bi 10 gün ileride gidiyor canım kilosu gelişimi şuan 30+3 ama 32 küsürlerde bebişler 34 te doğum olsa 36 gidi olacaklar diye hesaplıyoruz bizde

Canim bu mubarek gunde rabbim sifa versin yavrularinada sanada insallah bisey olmaz hepimizin yavrularini korusun rabbim

Insallah cabucak toparlar yavrular. Rabbim korusun onlari

Canim dualarim seninle tez zamanda sifalansinlar insallah yarabbim korusun onlari saglikla yaninda olsunlar.

Canim ya insaallah tez zamanda iyilesir bebeklerin. Siz elinizden geleni yaptiniz dua edelim Allah şifalarini versin bir an once

Evelallah sağlıkla sıhhatle kavuşucaksın bebeklerine sütünün gelmemesi çok normal üzme kendini Emin’im bi kaç güne çıkarlar o 72 saatide ne olur olmaz diye temkinli davranmak için bakıcaklardır iyiki küvez yoğunbakım var çok iyi olucaklar göreceksin

Bende temmuzda dusunuyorum aslinda sonra 3 cocukla tatil imkansiz olabilir.19 haftalik falan olucam.bana doktor 3.4 saatte bir yuru mesaneyi iyi bosalt sorun olmaz dedi.
Biaeycik olmaz insallah gider güzel güzel tatilimizi yaparız açıkçası bende 5 yaşındaki kızım için gitmek istiyorum çok özeniyor çok istekli

Hanimlar bebeklerimin gelisimleri hemen hemen esit olmasina ragmen ilk zamanlardan itibaren soldaki bebegim sagdakine gore hep daha hareketliydi,sagdaki ise daha sakindi. Ama son bir aydir sagdaki bebegimi hic hissedemedigim gunler oluyor.Doktora her gittigimde soyluyorum,gelişimi kalpatislari suyu guzel fıtratı öyledir diyor ama iki üc gundur sag tarafima surekli elimi koymama ve arada pıtpıt vurmama ragmen nerdeyse hic hissedemedim soldakide bir okadar hareketli. bi sorunmu var diye endiseleniyorum,boyle bi durum yasayan varmi

Öncelikle allah analı babalı büyütsün cnm...hiç korkma orada emin ellerdeler ve bu yoğun bakımlar iyi ki var ben 42 günlük küvöz döneminde çok şey gördüm arkadaşım ..beterini görünce durumumuza binlerce kez şükür ettim...dua edelim biran önce sağlıkla çıksınlar ben uzayacağını düşünmüyorum.

Herkeze nice mutlu bayramlar. niles-selin27 canim hep aklimdaydin. bu bayram gununde insallah evlatlarini kollarina verirler. Bizi gelismelelerden haberdar et. Gogsune iki tane mendil koyarak uyu. onlari kuvezlerine koymalari icin hemsireye ver. Senin kokun onlara cok iyi geliyormus bilgin olsun arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…