- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.601
sabaj baktigimda 194.25ti canim aldim bende kargo bedava199.90 hepsiburdada canım bende araştırıyorum sanırım alcam uygun baya bide çiftli
Allah seninde bebisininde yardimcisi olsun. Insallah saglikla dogarlarbebekte gelişim geriliği var dedi 2 hafta geç geliyor suyu azalacak dedi hemen alınmalı diyorlar şu an 30 bitecek yani gerçekten zor
Evet İstanbul'dayım. Bezmialem Dragos vakıf uniüniversi hastanesi. Büyük hastane. Danismaya sorayim.saolasinİstanbuldamisin hangi hastaneye gidiyosun. Kontrole gittiginde danısmada sor onlar yonlendirir,buyuk bi hastaneyse simdiden bellidir nobet programlari
Merhaba canim. Bekle bebeklerin duruyorsa bir gun bile onemlidir. Insaallah bayram sonunu beklerler :) simdi kilolari nasil ?
İnşallah canım ama bugün uzerinde pek durmadigim,arastirinca ciddi durum oldugunu anladigim bir şey oldu. Doktor bebeklerin birinin suyunun azalmış oldugunu söyledi. Pazartesi başka doktora gitmeyi düşünüyorumMerhaba canim. Bekle bebeklerin duruyorsa bir gun bile onemlidir. Insaallah bayram sonunu beklerler :) simdi kilolari nasil ?
Hareketlerini duzenli takip et canim,suyu azalan bebegin hareketleri cok azaliyor.oyle bi durum hissettinmi.bencede bir doktora daha görünİnşallah canım ama bugün uzerinde pek durmadigim,arastirinca ciddi durum oldugunu anladigim bir şey oldu. Doktor bebeklerin birinin suyunun azalmış oldugunu söyledi. Pazartesi başka doktora gitmeyi düşünüyorum
Hmm evet sulari onemliymis tatlim. Benim doktorum da sularina gore hareket edecegimizi soyledi. Ozellikle kücük olanin durumunu takip edecegimizi soyledi. Ihmal etme onu.İnşallah canım ama bugün uzerinde pek durmadigim,arastirinca ciddi durum oldugunu anladigim bir şey oldu. Doktor bebeklerin birinin suyunun azalmış oldugunu söyledi. Pazartesi başka doktora gitmeyi düşünüyorum
Kac kilo simdi bebekler canim?İnşallah canım ama bugün uzerinde pek durmadigim,arastirinca ciddi durum oldugunu anladigim bir şey oldu. Doktor bebeklerin birinin suyunun azalmış oldugunu söyledi. Pazartesi başka doktora gitmeyi düşünüyorum
Canım bana da birinin azaldığını yani sınırda olduğunu söyledi . Havuç suyu armut yeşil salatalık ve ananas tüket bol bol düzeliyormuş doktorun kesin tavsiyesi bi dene şansınıİnşallah canım ama bugün uzerinde pek durmadigim,arastirinca ciddi durum oldugunu anladigim bir şey oldu. Doktor bebeklerin birinin suyunun azalmış oldugunu söyledi. Pazartesi başka doktora gitmeyi düşünüyorum
Evet suyu sınırda olunca biraz azalma oluyor ama sen kendinde sıkıntı etme herhangi bi doktora daha danış boşuna sıkıntı verip çocukların erken doğmasın Benim açılmam olmasına rağmen çocuğunun birinin Doğum kanalına azda olsa indiğini söylemesine rağmen bekleyelim sabredelim insallah beklerler diyo bi doktora daha danış canımHareketlerini duzenli takip et canim,suyu azalan bebegin hareketleri cok azaliyor.oyle bi durum hissettinmi.bencede bir doktora daha görün
Canim ben 36+ 3 te dogurdum benim kizlar onden gidiyordu allaha sukur kuvez yada baska bir sotun yasamadimBugün gittim kontrole. Bir sikinti gozukmuyor ama bayramda yokmus diye 12 Haziran'da 36+2 de almak istiyor. Bayram 15 haziran. Kendileri ne zaman gelcekse o zaman gelsinler istiodun. Daha kucukler.sence?
Yazdim sanıyorum kilolarini. Oglan 2.400, kız 2.200. öyle önden gitmiolar malesefm. Hatta suyu az dediğinin hagtadi 1 hafta geri baştan beriKac kilo simdi bebekler canim?
Ne güzel. Benim onden de gitmiyor maalesef hatta kız bir hafta geriden geliyor. Suyu da azalmis. Kafam iyice karıştı. Başka doktorla daha goruseyim diyorumCanim ben 36+ 3 te dogurdum benim kizlar onden gidiyordu allaha sukur kuvez yada baska bir sotun yasamadim
Ayni seyi bende yasadim ama kaybolmadi allaha sukur yasayacak omurleri varsa koruyor rabbim cogu ikiz annesi bu durumu yasiyor doktorlar herzaman kotuyu soyluyorlar kalbini ferah tut saglikla kucagina alirsin insallahİkiz anneleri biraz alakasız olacak ama yorum yaparsanız sevinirim. Çok sıkıntılı bir hamilelik süreci geçiriyorum. İlk muayeneden sonuncusuna kadar o kadar farklı şeyler duydum ki. Son gittiğim doktor ve söylediklerini paylaşıcam sizle.
Gebeliğin ikiz başlamış büyük ihtimalle tek yumurta ikizi ama birşey demek için çok erken dedi. Birisi yok olabilir ikiside dolabilir veya ikisini de düşürebilirsiniz dedi. Beklemekten başka çaren yok dedi...
Adet tarihine göre 8 haftayken ultrasonda 6 hafta görünen iki kese var. Biri 22 ml biri 24 .ikisi içinde birşey diyemiyorum bekleyip göreceğiz dedi. Boş gebelik ihtimalinden sonra gelişmeyen bebek ihtimali vardı şimdi ikiz ihtimali var. Kafam çok karışık mutsuzum elimden birşey gelmiyor ... Belirsizlik çok zor.
Not: negatif yaklaşımdan dolayı aynı doktora gitmedim. Çünkü hep sert doktora denk geldim.
En dogrusu canim gulen tip merkeziydi herhalde bulent kars ve nevin hanim var cok iyi doktor ikiside tavsiye ederimNe güzel. Benim onden de gitmiyor maalesef hatta kız bir hafta geriden geliyor. Suyu da azalmis. Kafam iyice karıştı. Başka doktorla daha goruseyim diyorum
İnşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim.Ayni seyi bende yasadim ama kaybolmadi allaha sukur yasayacak omurleri varsa koruyor rabbim cogu ikiz annesi bu durumu yasiyor doktorlar herzaman kotuyu soyluyorlar kalbini ferah tut saglikla kucagina alirsin insallah
Evet haftasina gore gec ama bellide olmaz herseyde bir hayir vardirİnşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim.
Biraz geç değil mi sizce. Yeni altı hafta yada sekiz hafta olup hala boş olması.keseler büyüyor ama içleri boş
Benimde oyleydi cnm kucuk olan 1 hafta geri gosteriyordu hamileligimden beri olcumleri dogru ise kotu degil kilolari canim vaktinde gelirler insallahYazdim sanıyorum kilolarini. Oglan 2.400, kız 2.200. öyle önden gitmiolar malesefm. Hatta suyu az dediğinin hagtadi 1 hafta geri baştan beri
Gulen Tip merkezine çok yakindim,soganliga tasinmis. Bülent beye gitmek istedim.iki hafta sonraya verdiler randevuyu diye başka doktora gitmiştim. Ama şimdi yine deniyim çok duydum adini.En dogrusu canim gulen tip merkeziydi herhalde bulent kars ve nevin hanim var cok iyi doktor ikiside tavsiye ederim
Korkma canim kilolari da iyiymis masallah. Havuc suyu icilmesi önerilmisti burda suyun artmasi icin. Dene istersen bir aksam bir sabah.Yazdim sanıyorum kilolarini. Oglan 2.400, kız 2.200. öyle önden gitmiolar malesefm. Hatta suyu az dediğinin hagtadi 1 hafta geri baştan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?