2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ben de 28 i doldurmak uzereyim canim. D\n doktoruma sordum daha erken dogum olmasina yakin bir hafta kala falan yaptırıyorum simdilik gerek yok dedi. Sen yaptirdin mi? Rahim uzunlugun mu kisalmis?
iğneler yapıldı rahim ağzı için bisey söylemedi. onlem amaçlı yaptilar. Yalnız şekeri alt-üst ediyor çok kötü yükseltiyor. Yaptirirsaniz çok dikkat edin.

Bu arada senle ayni gidiyoruz :) ben de 30+6 yım bugün
Bende 30+6 yim,yoldas olalim birbirimize insallah vakitlerinde gelsin kuzularimiz nasil geciyor hamileligin,cok agirlastinmi toplam kac kilo aldin,catlaklar basladimi,doktorun kac haftada aliriz dedi.ne cok soru sordum

Bende 30+6 yim,yoldas olalim birbirimize insallah vakitlerinde gelsin kuzularimiz nasil geciyor hamileligin,cok agirlastinmi toplam kac kilo aldin,catlaklar basladimi,doktorun kac haftada aliriz dedi.ne cok soru sordum
Agirlastim cok fena hemde. Kasiklarimin agrisindan yuruyemiyorum catlaklar baslayali cok oldu bendeee :) 20 kilo aldim valla. Cok asiri yemiyorum ama aliyorum yinede. Benimkiler tek yumurta. Doktor onlar bekledigi surece ben almam 36-37 ye kadar yolu var dedi. Senin nasil gidiyor. Ayni sorulari bende sana sorayim :)

Bende yediklerime cok dikkat etmeye calisiyorum 10 kilo aldim ama kendimi 30kilo almis gibi hissediyorum azicik ayakta dursam heryerim agriyor kemiklerimin içi eriyor gibi yoruluyor kollarim bacaklarim kalsiyumda vermedi doktorum.. benim asıl problemim pskolojikmi bilmiyorum ama geceleri hep karnım sertlesiyor,heran doguracakmisim gibi korkuyorum.benim doktorumda 37,38e kadar bekleriz dedi insallah erkenden gelmezler.Hazirliklarin ne durumda,hep yatiyormusun yoksa gunluk hayatina devammi

iğneler yapıldı rahim ağzı için bisey söylemedi. onlem amaçlı yaptilar. Yalnız şekeri alt-üst ediyor çok kötü yükseltiyor. Yaptirirsaniz çok dikkat edin.
Anladim canim demek ki doktorlar öngörüsune gore zamani degisiyor. Benimki daha erken doguma yakin yapariz demisti. Ben de seker yüklemesi yapildiginda kotu olmustum. Dikkat ederim yapildiginda sag ol :)

Tek yumurta ikizi mi :) nasil durumlari? Fark cok mu? Benimkiler arasinsa 150 gr falan fark oluyor

Hanimlar süt sagma makinesini simdiden aldinizmi yoksa dogumdan sonra gerekli olursami alacaksiniz? Dogum yapmis olan anneler,siz kullaniyomusunuz,hangi marka aldiniz
Bence süt sağma Makinesi çok önemli hele de ikiz bebek bekliyorsan...ben ilk oğlumda Doğumdan önce aventşn manuel teklisini aldım baktım çok randımanlı değil ameda lactalin elektrikli çiftlisini aldım ama şuna dövizden dolayı çok pahalı..ama çiftli olması aynı anda olduğu için sütü daha çok artırıyor...ben şimdi günde 6/7 sağıyorum max 10/15 dk boşaltıyor...dışarı çıktığımda da aventi yanıma alıyorum vakti geldiğinde omunla da pompalıyorum hiç yoktan iyidir...alırsan paranı çöpe atmazsın bence çok lazım bişey

Suanlik devam ediyorum ama cok aktif degilim. Ev islerimi felan yapiyorum. Biyere gittigimizde uzanamadigim icin sirtim ve belim cok agriyo. O yuzden bu ara fazla cikmiyorum biyere. Hazirliklar tamam bizim. Bi onlar eksik o sertlesme bende de oluyo arada ama duzenli degil. Cok yoruldugumda yada cok ayakta kaldigimda oluyo genelde. Doguma hazirlik kasilmalariymis sende korkma. Ne guzel cok kilo almamissin :)

Benimkilerin arasinda sa 180 gr fark var. Doktor normal diyor:) sali gunu gidicez tekrar. Bakalim ne dicek. Tek yumurta ikizlerinde fark olmasi normal diyor herkes.
Evet fark oluyormus hep benim doktorum da korkacak vir sey yok diyor ama hafta uyumlari da farkli oluyor ya ondan ben tedirgin oluyorum. Bir de doktor benim küçüğün karin bolgesinin ince oldugunu boyu ve kafatasinin haftasiyla uyumlu oldugunu soyluyor.

Benimkiler de ole ayri ayri olctukleri icin kafa ve karin olcumleri haftalarina uyumlu cikmiyor. İkisinin kilosuda onden gidiyo. Haliyle haftalariyla bir degil. Ay bi dogursakta su endiseler bitseeee

Benimkiler de ole ayri ayri olctukleri icin kafa ve karin olcumleri haftalarina uyumlu cikmiyor. İkisinin kilosuda onden gidiyo. Haliyle haftalariyla bir degil. Ay bi dogursakta su endiseler bitseeee
Demek ki farklar oluyor genel olarak ikizlerde. Ben de korkuyordum bedeni gelismiyor falan diye. Ayy evet her gun yeni sorular geliyor akla. Ne zormus beklemek

Onu almadım canım ya biraz pahalı geldi ihtiyaç olursa öyle aliyim dedim inşallah güzel güzel sütümüz gelirde emerlerde ihtiyaç duymayız. :)

Çözümü çaresi olan yazsın lütfen. Geceleri kaşıntıdan uyuyamıyorum mahvoldum ya bu gece saat 3 ü bulmuştur uyumam . Hergün yag sürüyorum Excipial Lipo krem kullanıyorum ama gece olupta yatınca kaşıntı ıle beraber diken diken batma oluyor. Cevaplarınızı bekliyorum. Krem falan da önerirseniz çook sevinirim

Canim cilt ya kuruduysa okadar kasiniyor yada kullandigin yaglardan birine alerjin varsa. Yag olarak ne kullaniyorsun,eger kendin karisim yaptiysan icindeki yaglari tek tek dene sana kasinti yapani bulursun,ben ilk zamanlarda tek tek denedigimde kakao yagi kasinti yaptigi icin onu karisimima eklemedim badem,kayisi,susam ve hindistan cevizi yagi kullaniyorum,sürmezsem kuruluktan kasinti oluyor. Yinede devam ederse doktoruna sor,karaciger enzimleride yükselmis olabilir

Naber Dta82 napıyorsun geceleri bu ağrılar yanmalar beni mahvediyor inanmassın klimanın altında buz paletleriyle uyuyorum oğlanın kafası sezeryan dikişime dayandı elle dışardan tutuluyo çok acayip yarın gidicem dr a artık gün almaya ya cuma ya Pazartesi bitsin bu iş tamam sıkıntı olmadı bin şükür ama hapisim sanki hiçbişey yapamıyorum

Onu almadım canım ya biraz pahalı geldi ihtiyaç olursa öyle aliyim dedim inşallah güzel güzel sütümüz gelirde emerlerde ihtiyaç duymayız. :)
Insaallah gerekmez ama sütun cogalmasi icin emseler bile kalanini sagmanin faydali oldugunu söylüyorlar. Artik hastanedeki bebek bakim uzmani bir bayan var birkac hafta gecsin de ona sorayim nasil tavsiye ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…