2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Arkadaslar rahim uzunlugum 24 cikti dün. Progeston fitil kullaniyorum ama dusmus yine de. Doktorum olabilir bebek bası yapar arada kisalir dedi ama ven tedirgin oldum. Doktor ben stres yapmayayim diye oyle demis olabilir mi? Siz de var mi boyle bir durum?

Kizlar bisey sorcam bugun 31+2 deyim yanliz benden akintiyla birlikte islaklikta oluyor camasirimda. Bacagima sizacak kadar degil ama akinti cevresi su gibi islaniyor. Basina gelen tecrubeli arkadaslar varmi? Aceba sizintimi diye kafama taktim. Doktorumu aradim sekreteri cikti. Anlattim dediki bacaklariniz islanmadi ve akintiyla birlikteyse normal bu durum rahim kendini doguma hazirladigi icin hormonlar salgilayabilirmis ama yinede kafama takiliyo

Canim bende 30+4 üm,ayni durum bendede var.enson kontrolumde doktorum bacaklarindan sizacak kadar su gelirse hemen gel demisti,ama suan sadece camasirim islandigi icin ben normaldir diye dusundum

Dinamik rah agzi demisti doktor bana arada kisalma durumu yani anlik baski enf gibi durumlarda olan sonra bu durumlar degisince duzelen yani var oyle bisi

Canim bende 30+4 üm,ayni durum bendede var.enson kontrolumde doktorum bacaklarindan sizacak kadar su gelirse hemen gel demisti,ama suan sadece camasirim islandigi icin ben normaldir diye dusundum
Tsk arkadasim ha iyi bari. Bende eczaneden amniyosentez sizinti testi varmis ondan istedim. Ped mis 12 saat duruyormus. ped morarirsa amniyosentez sizintisiymis. Sekreter kiz onu kullan kafan rahatlar dedi. Cokda endise ediyorsan gel ebeler bi baksin dedi. Onu bi takayimda aksam bakalim moraracakmi

Slm kizlar rabbim nasip ederse bende ikiz annesi olacam 7 +3 hamileyim 4 haftadan beri mide bulantim cok var bisey yemiyom 5 haftada kalp atisini duyduk insallah ayin 1 kontrole gidecem
Gozunuz aydin. Saglikli hayirli evlatlarin olsun. Zor zamanlarin ama geciyor merak etme oyle kalmiyor. 4. Aydan itibaren azalir 5. Aya birseyin kalmaz.

Gozunuz aydin. Saglikli hayirli evlatlarin olsun. Zor zamanlarin ama geciyor merak etme oyle kalmiyor. 4. Aydan itibaren azalir 5. Aya birseyin kalmaz.
İnşallah canimm gecer peki arkadaşlarada bisey sormak istiyom sabah kalkinca karnim yok gibi ama aksam baya bi sisilik var sizlerde de oldumu

Kizlar bu dediginiz su benimm 4 haftadan beri geliyor bacaklarimda sisiyor resmen islaniyom bazende gece yatagimin islandigini görüyorum hic doktora demedim

Kizlar bu dediginiz su benimm 4 haftadan beri geliyor bacaklarimda sisiyor resmen islaniyom bazende gece yatagimin islandigini görüyorum hic doktora demedim
Daha cok basi arkadasim amniyotik sivi degildir o. Ama allah korusun enfeksiyonel bir durum olabilir dr a soyle sen yine

Ya alışveriş dolap alma vs son aylarda yaparım diyordum ama fikrim değişmeye başladı . Şuan bile anca yapıyorum işi gücü . Brnimde
Slm kizlar rabbim nasip ederse bende ikiz annesi olacam 7 +3 hamileyim 4 haftadan beri mide bulantim cok var bisey yemiyom 5 haftada kalp atisini duyduk insallah ayin 1 kontrole gidecem

Hayırlı olsun bebeklerin . Allah güzel hamilelik geçirip 36-37 . Haftalara erişmeyi nasip etsin :)

Bendende baya sarı sarı geliyo bugün sancım da YÖK senin daha erken benim bekleniyo Doğum sarı gibi mi açık renk mi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…